bekliyorum
fotoları gelmiyenler gerçekten çok şey kaçırdı 
Devlet meteoroloji detayı sevmiyor pek. İl sınırları içnide 24 saat içinde 1 damla yağmur düşerse o günü yağmurlu olarak gösteriyor. Ama açıklamalara bakınca akşam saatlerinde hafif yağmur bekleniyor diye yazmışlar. Hakkını yememek lazım![]()
Wunderground'da da zaten aynısı geçerli ama akşam geç saatlerde yağış ihtimali olduğu için günü genel olarak parçalı bulutlu diyor. Yani eğer tuttururlarsa akşam 9'a kadar yağmur falan yok.![]()
Faruk geçmiş olsun abi. bende sağsalim geldim eve allaha şükür tam garaja soktum yağmur başladı![]()
Güzel bi gündü artık 2 3 haftada bir yaparız böyle.
![]()
fotolar nerdeeeeeee:cherry::cherry:
Waiting...
Video da isterük :mrgreen:
Faruk geçmiş olsun ya,
Ben yağmura yakalanmadım
fotolar geliyor hepsi çok güzel
Videolardanda sadece birini yükledim mangallı olanı.
kalanları güzel bi editle daha sonra sunarım
Az kaldı sabredin
Bu arada siteye 800.600 çözünürlüğünde yükliyicem ama yüksek çözünürlük isteyenler ''Ali Feyizoğlu''
facebook da eklesinler albüm olarak atıcam akşam orjinal çözünürlüğünde
Geçmiş olsun. Tek yağmura yakalanan sen olmuşsun Ben Avcılar'da yağmur başlama belirtisi gördüğüm gibi gazladımsaolasınn bende yagmur a yakalandım ıslak zeminde scooter işe yaramaz hele lastikler iyi degilse yola çıkılmaz :farao:
Bence geceyle kalmazdı. Daha toprağın kuruması var :mrgreen:Aynen. o yağmur biz ordayken yağsaydı geceyi orda geçirirdik :mrgreen:
Faruk geçmiş olsun ya,
Bu arada siteye 800.600 çözünürlüğünde yükliyicem ama yüksek çözünürlük isteyenler ''Ali Feyizoğlu''
facebook da eklesinler albüm olarak atıcam akşam orjinal çözünürlüğünde