[MT- İstanbul] 09 Temmuz Pazar / Skullhunter kişisi doğum günü aktivitesi

Sevgili Skull ve macgyver,
Doğumgününüzü en içten dileklerimle kutlarım.:rendeer:
İstediğiniz gibi bir yaşam sürmenizi dilerim.

boy

@desparadost
arkadaşlar 8 sayfada resim bende eklemiştim görmeyenler için bazı resimler orada sizleri tanımak eski dostları görmek güzeldi ... bu arada eski günlerden bi foto daha eklemek istedim erhan sakallımı ne
Abi bu resim en az 3 senelik sanırım, ilk gezilerden biriydi. Aaah aah ne günlerdi. Senin oğlun kocaman olmuştur görmeyeli. Çok selam söyle benden. Bir gezide denk gelirsek, yine dolaştırırım onu.

söylemem mi selamını burak a yazları annesinde kalıyor yoksa seni duydumu uçuyo dün yaş gününe mutlaka gelirdi idol ü sensin hep bizimle yaşıyorsun ! gezi de burak ı gezdirmeni hiç unutamıyor o zaman daha küçüktü ona cesareti ve yürekli olmayı öğretmemizde senin de payın büyük kendine dikkat et doğum günü iyi oldu bizi yeniden birleştirdi umarım devamı gelir sevgilerimle..

Seneye yine doğum günü kutluyalım . Bu geleneksel olsun aAAAa yine doğum günü mü gibi hayret yaparız ?? Ne de çabuk geçti bi yıl filan yaparız birbirimize...Hani maksat birbirimizi görmek değil de pasta yemek olayı...:cat:

Skull ve macgyver arkadaşlarıma sevdikleriyle birlikte daha nice mutlu ve sağlıklı seneler dilerim. Pasta gerçekten çok güzeldi, nereden aldığınızı öğrenmek isterim???

abi 2 tabak yedım (mete ile yedik) teşekkür ederim bu pastayı taattırdığınız için..(ulen sanki yaş günnüne değilde pasta ymeye gelmişis bee):mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
desparadost' Alıntı:
arkadaşlar 8 sayfada resim bende eklemiştim görmeyenler için bazı resimler orada
sizleri tanımak eski dostları görmek güzeldi ...
bu arada eski günlerden bi foto daha eklemek istedim erhan sakallımı ne :mrgreen:

abi hala sakallıyım demekki degisen birsey yok :cherry:

Shamyl' Alıntı:
Skull ve macgyver arkadaşlarıma sevdikleriyle birlikte daha nice mutlu ve sağlıklı seneler dilerim. Pasta gerçekten çok güzeldi, nereden aldığınızı öğrenmek isterim???

pastayı ibo yaptı kendi elleriyle cok hamarattır kendisi

SAVASXXL' Alıntı:
abi 2 tabak yedım (mete ile yedik) teşekkür ederim bu pastayı taattırdığınız için..(ulen sanki yaş günnüne değilde pasta ymeye gelmişis bee):mrgreen:

savas abi yuuh diyorum sana senin yuzunden bana pasta kalmadı yaa :queen:

starsailor' Alıntı:
yav ne gözü ne oyması:silent:
bu gece istanbul un en güzel manzaralı restoranında yemeğe gidiyoruz:wiinkk:

ipucu verseneeee:silent:

Son düzenleme:
ibrahim baba benim hanımın doğum günü var sana zahmet seni çok met ettiler bizim hanımın pastasınıda yaparsan valla büyük sevap işlersin :mrgreen:

teror' Alıntı:
ibrahim baba benim hanımın doğum günü var sana zahmet seni çok met ettiler bizim hanımın pastasınıda yaparsan valla büyük sevap işlersin :mrgreen:

size geldiğinde söyleyiverin benim evde camlar silinecek onları da bir ara hallediversin. :p

Evet arkadaşlar yoğun istek üzerine Crato ve Teror kardeşlerimizin temizlik işlemleri ve cenaze sonrası pasta işlemlemlerine yakında başlıyoruz...

Super Moderator
Crato değil crato:bounce: , öğrenin artık şunu...:p

Helvayı pasta kadar güzel yapamıyor musun?Neden yine pasta?

Bana da mezar sözün vardı tutmadın?Onlarınki de zor biraz...

Son düzenleme:
savas abi yuuh diyorum sana senin yuzunden bana pasta kalmadı yaa :queen:

ya babacım bi abla vardı servis yapan yalvardı:cherry: kimse yemiyor pastayı dıye sen rezil olma :wiinkk: diye yedık valla kötü bi niyetmiz yok.. amaç sen karizmayı çizdirme...
:queen: :queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
SAVASXXL' Alıntı:
ya babacım bi abla vardı servis yapan yalvardı:cherry: kimse yemiyor pastayı dıye sen rezil olma :wiinkk: diye yedık valla kötü bi niyetmiz yok.. amaç sen karizmayı çizdirme...
:queen: :queen:

Savas abi pastanın yarısını yemissin ya görgü tanıtları var
"Yeni Bir Topluluk 100+" grubunda ilk sırada olmak için yedin dimi? :queen:

starsailor' Alıntı:
yok ipucu..
sürpriiiiiizzzz....:)

ok akşam süprizi görücez çok merak ettim :wiinkk:

Son düzenleme:
allah aşkına erhan o zamanki sakallarınla şimdiki birmi bi bak ! sanki yıllar bi modernlik mi katmış ne yoksa ben hep aynıydım mı diyorsun b şıkkı dimi :mrgreen:
sana bişey olmasın boşver sakallar gelir gider ama imaj aynı yalan değil :cherry:

olcan138' Alıntı:
Crato değil crato:bounce: , öğrenin artık şunu...:p

Helvayı pasta kadar güzel yapamıyor musun?Neden yine pasta?

Bana da mezar sözün vardı tutmadın?Onlarınki de zor biraz...
Bilmem daha renkli olur diye düşündüm pasta için.Hem siz klasik ölümüsünüzki helva yapım size

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar