Abi bu resim en az 3 senelik sanırım, ilk gezilerden biriydi. Aaah aah ne günlerdi. Senin oğlun kocaman olmuştur görmeyeli. Çok selam söyle benden. Bir gezide denk gelirsek, yine dolaştırırım onu.arkadaşlar 8 sayfada resim bende eklemiştim görmeyenler için bazı resimler orada sizleri tanımak eski dostları görmek güzeldi ... bu arada eski günlerden bi foto daha eklemek istedim erhan sakallımı ne

yav ne gözü ne oyması:silent:Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:hah işte besle salioru oysun gözünü...
desparadost' Alıntı:
Shamyl' Alıntı:Skull ve macgyver arkadaşlarıma sevdikleriyle birlikte daha nice mutlu ve sağlıklı seneler dilerim. Pasta gerçekten çok güzeldi, nereden aldığınızı öğrenmek isterim???
SAVASXXL' Alıntı:abi 2 tabak yedım (mete ile yedik) teşekkür ederim bu pastayı taattırdığınız için..(ulen sanki yaş günnüne değilde pasta ymeye gelmişis bee):mrgreen:
starsailor' Alıntı:yav ne gözü ne oyması:silent:
bu gece istanbul un en güzel manzaralı restoranında yemeğe gidiyoruz:wiinkk:
teror' Alıntı:ibrahim baba benim hanımın doğum günü var sana zahmet seni çok met ettiler bizim hanımın pastasınıda yaparsan valla büyük sevap işlersin :mrgreen:
savas abi yuuh diyorum sana senin yuzunden bana pasta kalmadı yaa :queen:
SAVASXXL' Alıntı:ya babacım bi abla vardı servis yapan yalvardı:cherry: kimse yemiyor pastayı dıye sen rezil olma :wiinkk: diye yedık valla kötü bi niyetmiz yok.. amaç sen karizmayı çizdirme...
:queen: :queen:
starsailor' Alıntı:yok ipucu..
sürpriiiiiizzzz....![]()
Bilmem daha renkli olur diye düşündüm pasta için.Hem siz klasik ölümüsünüzki helva yapım sizeolcan138' Alıntı:Crato değil crato:bounce: , öğrenin artık şunu...
Helvayı pasta kadar güzel yapamıyor musun?Neden yine pasta?
Bana da mezar sözün vardı tutmadın?Onlarınki de zor biraz...