[MT İstanbul]09.ocak.2008 Ataköy Kavaklı Park Da Buluşalım

bu gece benden uzak durduya, ondandır:cherry:
bu arada oranın sahibinin kartını kaybettim, kemale dedimki çıkmadan bi kart al falan, bana lüzum yok bende cebi var dedi:queen:

ben gazinocular kralıyım :queen:

Mesajları görüyosun dimi.. Yokuluğumu aratmışsın pis varyemez noolcak :p

Merak etmeyin bomba gibi bi buluşma yaparım ben telafisini yaparız bugünün :)

Bak işte gözleri bizi arıyan bi cancağızımız daha :salut:

kambersiz düğün olmuyor valla :mrgreen:

öncelikle kemal abime teşekkürler eve gelirken ıslanmadık yarim kalmadı valla:)gerçekten güzel bi akşamdı çok sıcaktı bide pınar la tuğçe yoktu harikaydı valla:):)bu arada vat 69 ve 1001 de yerleri ayarladım belli kişiler davetlimdir beklerim onlar kendilerini biliyo

öncelikle kemal abime teşekkürler eve gelirken ıslanmadık yarim kalmadı valla:)gerçekten güzel bi akşamdı çok sıcaktı bide pınar la tuğçe yoktu harikaydı valla:):)bu arada vat 69 ve 1001 de yerleri ayarladım belli kişiler davetlimdir beklerim onlar kendilerini biliyo

yupppiiii :mrgreen: deeeermişim :queen:

gitti valla yaprak dökümü neyapcam şindik neyse mt feda olsun ulan arkadaşlar muharrem gökan erdinç rola niye beni yenikapıda ektiniz hani unkapanı üstü gitçektiniz:)

valla ben karar verdim gökanla kemali everiyoruz bugün kesinleşti ya :)ya bide cafede çaktırmadımda vakkas vardıya ya çocuk fena bakıyodu korktum valla:)neyse ucuz atlattık bu arada gökan şu paralardan bişey atarsın artık onca kazandın :)

Son düzenleme:
gitti valla yaprak dökümü neyapcam şindik neyse mt feda olsun ulan arkadaşlar muharrem gökan erdinç rola niye beni yenikapıda ektiniz hani unkapanı üstü gitçektiniz:)

valla ben karar verdim gökanla kemali everiyoruz bugün kesinleşti ya :)ya bide cafede çaktırmadımda vakkas vardıya ya çocuk fena bakıyodu korktum valla:)neyse ucuz atlattık bu arada gökan şu paralardan bişey atarsın artık onca kazandın :)

ya bn seni eminonunden dvm etcen sandım unkapanına ordan dondugunde cok gecti artık bzm için gokhan cok hızlı gidiodu:queen::queen:

insanın adı çıkmaya görsün :mrgreen:

ya bn seni eminonunden dvm etcen sandım unkapanına ordan dondugunde cok gecti artık bzm için gokhan cok hızlı gidiodu:queen::queen:
rüzgar gökhan o rüzgar gökhan :mrgreen:

GKN

benim biletim bilem varrr :queen:
yupppiiii :mrgreen: deeeermişim :queen:
olüm sen ne sevinion ev sahabı deilmisin:cherry:

moruk ben tekere aldım makinayı sen dönünce indiremedim, malum arka fren yok:p kazandıım paralarla sana ii bi gelecek hazırlicam hiç merak etme
muharrem konuşmalarını kaydetti, galeria dan başliim istersen, yenge yanındamı:queen:
moruk motür hızlı ben napiim, köprü çıkışı çocuıklarda kayboldu arkamızdan eve varmışlardır umarım..

rüzgar gökhan o rüzgar gökhan :mrgreen:

tramvayın orda GKN teker yapma sakın die beni uyaran muharreme teşekürler:p

Son düzenleme:
ya olum ne karıştırıyon galaria felan ben senin kemalle neyaptığını söylüyomuyum ya :)bu arada motor fena senin valla arka teker 8 değil 18 çiziyo valla:)

Uleeee su yaz gelsede her gezinize katilsak,1 gezi kacirirsam mete_han'i esek gibi sirtimda tasimak nasip olsun :)

pınar bana fena kızmış anlaşılan :p
bu arada gelen tüm arkadaşlara tekrar çok teşekkürler valla üşenmeden
çok uazklardan bile gelenler vardı onlara ayrıca teşekkürler işte gerçek
dostluk bu :rendeer:

GKN

ya olum ne karıştırıyon galaria felan ben senin kemalle neyaptığını söylüyomuyum ya :)bu arada motor fena senin valla arka teker 8 değil 18 çiziyo valla:)

olüm lastik yakarkene biraz daha yamulttuk sanırsam:p

pınar bana fena kızmış anlaşılan :p
bu arada gelen tüm arkadaşlara tekrar çok teşekkürler valla üşenmeden
çok uazklardan bile gelenler vardı onlara ayrıca teşekkürler işte gerçek
dostluk bu :rendeer:

benden bahsedion dimi, eski sevgiliden dost olmaz olm:queen:

ataköy coook uzak bee :):cherry:

samandıradan yola çıktım 62 km yol yaptım bide sen uzak diosun biras örnek alın beni :D:D

arkadaşlar yarın malum erkenden kalkıcam ve işe gitcem. resimleride yarın akşam atarım artık. herkes akıllı olsun bütün deliller bende :D (el ele göz göze). yarın bütün kirli çamaşırlar ortaya çıkıcak. bu arada bana sataşan arkadaşlar olmuş yarın ayık kafayla onların azının payını vercem :D

Son düzenleme:

bu resim biraz ufak idare edin yavaşçana yolluyorum loo ::::)

Son düzenleme:

bakın nasılda bana karşı kıskançlık yapmaya çalışıyor
:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar