[Mt İstanbul] 09.05.2010 3. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba,

Berbat bir organizasyondu...

Maalesef söyleyecek çok şey var ama, sonuç bu, üzgünüm tam bir hüsran...

Her sene her topicde böle karakadiler oluyo.....
bu senekide sana denkmiş demekki......

olur herkezi memnun etmek mecburiyeti nereden çıkıyo zaten ...bende onu anlamış değilim....

Şahsen ben eğlendim.....seni çıkaramasamda bitek sen memnun kalmadın acaba bir kahvaltıdan daha başka ne bekliyodun onuda anlamadım zaten...

arkadaslar cok guzel bi gundu hepinize ilgi ve alakası için tesekkur ederim.ama resimleri bekliyoruz.cerrahi abi hangi mecrada görebilcez resimleri sölersen cok sevinirim:cherry::cherry::cat::cat:

bu günümün özetini geçeyim ben sana...
sabah ehliyet sinavına arkadaşı yetiştirdim oradan kahvaltı noktası oradan anneler günü muhalefeti nedeniyle arkadaşı bıraktım dedim yol yapmak lazım bir ereğli git gel ooda kesmedi bizimkileri gene aradım,nerdesiniz anadaolu kavağı dedim geliyorum,orayada gittim ama zor buluştuk ne zor yermiş,oradan beşiktaş ve ev...

1000RR ve 350 km zor oluyor be.... :D

çok güzel bir organizasyon oldu yeni insanlar yeni arkadaşlıklar dostluklar edindik çok eğlendik herkese çok teşekkürlerr...:rendeer::rendeer:

Merhaba,

Berbat bir organizasyondu...

Maalesef söyleyecek çok şey var ama, sonuç bu, üzgünüm tam bir hüsran...

hayırdır hocam seni üzen nedir anlamış değilim herkes gülüp eğleniyordu sen gerçekten doğru organizasyona geldiğinden eminmisin....????
60 kişiden 59 memnun kişi 1 memnun olmuyan varsa burda sorunu organizasyonda aramak yanlış olur kanaatindeyim. tabiki zevkler ve renkler tartışılmazmış sende haklısın:mrgreen:

çok güzel bir organizasyon oldu yeni insanlar yeni arkadaşlıklar dostluklar edindik çok eğlendik herkese çok teşekkürlerr...:rendeer::rendeer:

hayırdır hocam seni üzen nedir anlamış değilim herkes gülüp eğleniyordu sen gerçekten doğru organizasyona geldiğinden eminmisin....????
60 kişiden 59 memnun kişi 1 memnun olmuyan varsa burda sorunu organizasyonda aramak yanlış olur kanaatindeyim. tabiki zevkler ve renkler tartışılmazmış sende haklısın:mrgreen:

helim güzel kapak olmuş tebrikler...:bounce:

bendeki resimler

img0388vt.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------

sabah kahvaltısını organize eden kuyucadısı'na ve diğer ilgili arkadaşlara teşekkür ederim:rendeer:.bence gayet güzel bir gün gecirdik.şahsım adıma konuşmam gerekirse bu benim ilk konvoy deneyimimdi ve oldukça zevkli bir şürüş gercekleştirdim:queen:.sizlerle tanıştığıma memnun oldum.tekrar görüşmek üzere:rendeer::rendeer::rendeer:

img0379gr.jpg

img0394nu.jpg
img0380nq.jpg
img0381ue.jpg
img0384u.jpg
img0383co.jpg
img0385oe.jpg
img0387fo.jpg

ben sıramı savdım sıradaki arkadaşı sabırsızlıkla bekliyorum :bounce:

Son düzenleme:
Bugün güzel günlerden biriydi.Çağlacım çok yoruldun ama değdi dorusu herşey harika idi.:)
Günlerdir uğraşıp emek veren çağlaya çok teşekkürler.Ayrıca ünalbey ve şerife çokkocaman teşekkürler mithatcanı artçı aldıkları için.Gelen gelemeyen bütün dostlara sevgiler saygılar.:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar