[MT İstanbul]08/02/2009 Fuar Öncesi Kahvaltı Buluşması

Ayırması,

:queen::queen::queen: olmadı sahura artık :queen:

tşk ederim abi ilgin alakan için, taksi ile hallederiz artık..

ya unuttum ben taksiye binmeyi... otobüse binmeyi... hele metro hiç kullanamıyom boguluyom havasızlıktan.......

bu motor sevdası mahvetti bizi yaww......... :bounce:

Allah seni motorundan motorunu senden ayırmasın inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aminn Cümlemizi :D VaScO Sen Diskalifiye olduğuna Göre Burak abi Canım Abim Die Başliyim ben cümleye :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bak abi Sen Şurayı Biliorm De ben oraya qelirim :D masrafsız Artçıyımdır :p

yau kuyucadısı helal olsn sana ne zormuş artçılık yapmak sen bide meslek olarak yapiodn dimi :p

Son düzenleme:
Bak abi Sen Şurayı Biliorm De ben oraya qelirim :D masrafsız Artçıyımdır :p

yau kuyucadısı helal olsn sana ne zormuş artçılık yapmak sen bide meslek olarak yapiodn dimi :p

İstersen msn den konuşalımburayı fazla meşgul ettik gibime geliyor, fırça yemiyelim sonra.:salut:
Burak

aminn Cümlemizi :D VaScO Sen Diskalifiye olduğuna Göre Burak abi Canım Abim Die Başliyim ben cümleye :)

:queen::queen: len olum benim tek korkum kaybolacam hiç olacam bi istanbul taşı toprağı altın yerde :queen::queen:

neyseki gözünü seveyim şu internetin =)))) otelin onundeki taksi duragının telefon numarasını buldum internetten aradım simdiden taksiyi bile rezervasyon yaptım :queen::queen:

Miting Günü Bayaa bayaa Dedikodunu yaptılar waLLa o konuşmalardan Sonra :d F800 ü olan bile almaz Sanırım :) Hep Bu Aparat ın işi benden söylemsi :)

aparat kadar taş düşsün emi :queen::queen:
abi şimdi şöle oluyor, ben izmirden geliyorumda =) yenibosna yıldırım beyazıt caddesinde hotel yenibosna da kalıcam sabah 8 gibi cıkarım floryaya kahvaltı için diyordum ama kaybolacam sanırım ben istanbulu bilmem :) kötü yola düşmeyeyim =) eğer sana uzak değilse oteli biliyorsan en kolay oteli bulabilirim diyorsan valla çok makbule geçer =)

bu arada çekmeköy ne kadar uzakmış yahu fuar alanına :cyclopsan ben bu istanbulu anlamadım gitti valla :mrgreen:

ya boşversene sen o kolpaları çamur atmaktan başka bişi yapmazlar zaten :bounce:

bak gürkan abinin imzasına :p

ya arkadaş kahvaltı olmasa işin ucunda geleceğin'de yok:wiinkk:
:D hele ikisi Yanyana qeLdimi Zaten Çamut Atmadıkları yer yok bunların yau :D

yeni taktik paşam birimiz çamur atıyo birimiz kese anladın sen:bounce:
Uzaklığı önemli değilde ben Yenibosnada çok fazla yer bilmiyorum tarif olursa alırım.
Kötü yola düşmessin merak etme:queen:
Burak

aman diyim hocam aman:p

yeni meslekmi erayım :wiinkk:
İstersen msn den konuşalımburayı fazla meşgul ettik gibime geliyor, fırça yemiyelim sonra.:salut:
Burak

rahat ol hocam rome 0 alışık banlanmaya :queen:
:queen::queen: len olum benim tek korkum kaybolacam hiç olacam bi istanbul taşı toprağı altın yerde :queen::queen:

neyseki gözünü seveyim şu internetin =)))) otelin onundeki taksi duragının telefon numarasını buldum internetten aradım simdiden taksiyi bile rezervasyon yaptım :queen::queen:

al işte tam teşeküllü motorcu adam ince hesap uzmanı taxi de tamam :cherry:

adam sadece motoru kaybetmemiş
ne o delikanlı adam hiç bir şey bulamazsa yürüyerek geli ne bu yaa
hadi cadının saçını çekiyoruz sıkıştırıyoruz top misali oynuyoruzda
şimdi seninle top gibi oynasak düşünemiyorum yani

::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::

Forumdan Uzaklaştırıldı
yuh diorm dilaver abi sen git tahlil yap yau ne işin var mt ile bilmem ne ile :D Bırak uraşma bende Artçılık Cadıdan Bulaştı Hocam o waLLa ona sorun bunları :D Yeni meslekmi Falan odaha ii bilir :D

o keseden ben almiiim Abi :D ARtı Bu arada Alışmadım daha ban a merak etmein :D bi kaç kere daha banlanırsam alışırım sanırım :D

son bişiy daha :D Oğlumvefıstığım untma Yaka kartlarını hea :d millete dağıtalım :D sanki turşusunu kurucak dükkanda saklıyo yau :d

Son düzenleme:

dilaver ugraşma benle ayferin hatırına bişi yapmıyom elimde kalıcan bak :bounce::cherry::p

::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::

cem çokgüldün başına bişey gelmesin :p

yuh diorm dilaver abi sen git tahlil yap yau ne işin var mt ile bilmem ne ile :D Bırak uraşma bende Artçılık Cadıdan Bulaştı Hocam o waLLa ona sorun bunları :D Yeni meslekmi Falan odaha ii bilir :D

o keseden ben almiiim Abi :D ARtı Bu arada Alışmadım daha ban a merak etmein :D bi kaç kere daha banlanırsam alışırım sanırım :D

son bişiy daha :D Oğlumvefıstığım untma Yaka kartlarını hea :d millete dağıtalım :D sanki turşusunu kurucak dükkanda saklıyo yau :d

unut olum sen motoru filan :bounce::p

o esnada g.antepte olacagım ve tahminimce ciger yiyor olcam kahvaltıda :)

yaramı var cicim

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D Hocam etme eyLeme :D

sen diil dilaver abi :) Cadı ya hocam diorm :D

Son düzenleme:
benim burda olmadığım zaman kim dedikodumu yapıyorsa hepsine cevap pazar sabağı verilecektir:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar