arkadaşlar cumartesi ve pazar günleri fuar giriş kapısı 11. HALL girişinin sağında saat 13:00 da ve saat 15:00 da olmak üzere iki kere davetiye dağıtımı yapacağım bilginize
kaç para :cherry:
arkadaşlar cumartesi ve pazar günleri fuar giriş kapısı 11. HALL girişinin sağında saat 13:00 da ve saat 15:00 da olmak üzere iki kere davetiye dağıtımı yapacağım bilginize
kaç para :cherry:
Gürkan abi Fuara motosikletlerle gelecekler diye bir topic var içeriğine baktınmı hiç eğer bakarsan düşünceni aktarırmısın ?
Eyvallah Gürkan abi iyide olmuş ama bak senin motora kilitleyecek herkes haberin olsun![]()
iLk önce ben bi kitliyimdeonun motora
![]()
Arkadaşlar Çekmeköyden gelicem memnuniyetle artçı alabilirim. Yanlız fazla çeyiz yok bende kask falan gibi.
İsteyen var ise MSN den ulaşabilir bana.
Burak
beni yenibosna yıldırım beyazıt caddesinden alabilecek bi baba yiğit varmıkaskım falan var
![]()
beni yenibosna yıldırım beyazıt caddesinden alabilecek bi baba yiğit varmıkaskım falan var
![]()
Kaskı olan her yerden alınır.İtinayla geri bırakılır.
Burak
Miting Günü Bayaa bayaa Dedikodunu yaptılar waLLa o konuşmalardan Sonra :d F800 ü olan bile almaz SanırımHep Bu Aparat ın işi benden söylemsi
![]()
abi şimdi şöle oluyor, ben izmirden geliyorumda =) yenibosna yıldırım beyazıt caddesinde hotel yenibosna da kalıcam sabah 8 gibi cıkarım floryaya kahvaltı için diyordum ama kaybolacam sanırım ben istanbulu bilmemkötü yola düşmeyeyim =) eğer sana uzak değilse oteli biliyorsan en kolay oteli bulabilirim diyorsan valla çok makbule geçer =)
bu arada çekmeköy ne kadar uzakmış yahu fuar alanına :cyclopsan ben bu istanbulu anlamadım gitti valla :mrgreen:
ya boşversene sen o kolpaları çamur atmaktan başka bişi yapmazlar zaten :bounce:
bak gürkan abinin imzasına![]()
Uzaklığı önemli değilde ben Yenibosnada çok fazla yer bilmiyorum tarif olursa alırım.
Kötü yola düşmessin merak etme:queen:
Burak
:queen::queen: bide ben bilsem istanbulu tarif etsem :queen:
neyse sanırım artık ben bakıcam başımın çaresine yada yenibosnadan bi bilen arkadaş çıkacak burda :queen::queen:
ses ses![]()
Alternatif bulamazsan memnuniyetle alabilirim. Kahvaltı olmasada akşam yemeğine yetişiriz.