[MT İstanbul]08/02/2009 Fuar Öncesi Kahvaltı Buluşması

Gürkan abi Fuara motosikletlerle gelecekler diye bir topic var içeriğine baktınmı hiç eğer bakarsan düşünceni aktarırmısın ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iLk önce ben bi kitliyimde :) onun motora :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen ne karıştıriosn qene bi çevrim dışı bi içi :p kim bilir kimin peşindesn qene :D

Artçı,

Arkadaşlar Çekmeköyden gelicem memnuniyetle artçı alabilirim. Yanlız fazla çeyiz yok bende kask falan gibi.
İsteyen var ise MSN den ulaşabilir bana.
Burak

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

Arkadaşlar Çekmeköyden gelicem memnuniyetle artçı alabilirim. Yanlız fazla çeyiz yok bende kask falan gibi.
İsteyen var ise MSN den ulaşabilir bana.
Burak

Avrupa Yakası Burak abiden Biraz Esinlenin sizde yau aa ilanları Geçelim artık :) Kimler Boş Kimler Dolu Görelim dimi :)

beni yenibosna yıldırım beyazıt caddesinden alabilecek bi baba yiğit varmı :p kaskım falan var :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

beni yenibosna yıldırım beyazıt caddesinden alabilecek bi baba yiğit varmı :p kaskım falan var :p

Miting Günü Bayaa bayaa Dedikodunu yaptılar waLLa o konuşmalardan Sonra :d F800 ü olan bile almaz Sanırım :) Hep Bu Aparat ın işi benden söylemsi :)

Kaskı olan her yerden alınır.İtinayla geri bırakılır.
Burak

abi şimdi şöle oluyor, ben izmirden geliyorumda =) yenibosna yıldırım beyazıt caddesinde hotel yenibosna da kalıcam sabah 8 gibi cıkarım floryaya kahvaltı için diyordum ama kaybolacam sanırım ben istanbulu bilmem :) kötü yola düşmeyeyim =) eğer sana uzak değilse oteli biliyorsan en kolay oteli bulabilirim diyorsan valla çok makbule geçer =)

bu arada çekmeköy ne kadar uzakmış yahu fuar alanına :cyclopsan ben bu istanbulu anlamadım gitti valla :mrgreen:

Miting Günü Bayaa bayaa Dedikodunu yaptılar waLLa o konuşmalardan Sonra :d F800 ü olan bile almaz Sanırım :) Hep Bu Aparat ın işi benden söylemsi :)

ya boşversene sen o kolpaları çamur atmaktan başka bişi yapmazlar zaten :bounce:

bak gürkan abinin imzasına :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D hele ikisi Yanyana qeLdimi Zaten Çamut Atmadıkları yer yok bunların yau :D

abi şimdi şöle oluyor, ben izmirden geliyorumda =) yenibosna yıldırım beyazıt caddesinde hotel yenibosna da kalıcam sabah 8 gibi cıkarım floryaya kahvaltı için diyordum ama kaybolacam sanırım ben istanbulu bilmem :) kötü yola düşmeyeyim =) eğer sana uzak değilse oteli biliyorsan en kolay oteli bulabilirim diyorsan valla çok makbule geçer =)

bu arada çekmeköy ne kadar uzakmış yahu fuar alanına :cyclopsan ben bu istanbulu anlamadım gitti valla :mrgreen:

ya boşversene sen o kolpaları çamur atmaktan başka bişi yapmazlar zaten :bounce:

bak gürkan abinin imzasına :p

Uzaklığı önemli değilde ben Yenibosnada çok fazla yer bilmiyorum tarif olursa alırım.
Kötü yola düşmessin merak etme:queen:
Burak

Uzaklığı önemli değilde ben Yenibosnada çok fazla yer bilmiyorum tarif olursa alırım.
Kötü yola düşmessin merak etme:queen:
Burak

:queen::queen: bide ben bilsem istanbulu tarif etsem :queen:

neyse sanırım artık ben bakıcam başımın çaresine yada yenibosnadan bi bilen arkadaş çıkacak burda :queen::queen:

ses ses :p

:queen::queen: bide ben bilsem istanbulu tarif etsem :queen:

neyse sanırım artık ben bakıcam başımın çaresine yada yenibosnadan bi bilen arkadaş çıkacak burda :queen::queen:

ses ses :p

Alternatif bulamazsan memnuniyetle alabilirim. Kahvaltı olmasada akşam yemeğine yetişiriz.

Alternatif bulamazsan memnuniyetle alabilirim. Kahvaltı olmasada akşam yemeğine yetişiriz.

:queen::queen::queen: olmadı sahura artık :queen:

tşk ederim abi ilgin alakan için, taksi ile hallederiz artık..

ya unuttum ben taksiye binmeyi... otobüse binmeyi... hele metro hiç kullanamıyom boguluyom havasızlıktan.......

bu motor sevdası mahvetti bizi yaww......... :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar