[MT İstanbul]08/02/2009 Fuar Öncesi Kahvaltı Buluşması

herkese selamlar....

%95 yarın gelemiyorum.... motorum serviste,salı günü alacağım.... motor yağ akıtmış,yağ bitmiş ''0'' kalmış, sabahın 4'ünde 110 kmh giderken birden bişeyler oldu... zor durdum!!!! öğlene doğru servis geldi,baktı...'' motor kitlenmiş abi!!!'' dedi!!!!!

imkansız bir olay ama... oldu işte....

bu gece yarısına kadar,motor buldum-buldum... bulamadım hiç bir yere gelemiyorum:(

moral ''0'' yani....

allah büyüktür,vardır bir hayrı diyorum artık....

geçmiş olsun ayberk ya bakmazmısın motorun yagına be birader :pr::pr:
Özellikle sizinle tanışacağım için çok heyecanlıyken aldığım olumsuz haberler yüzünden kahvaltı ve fuar etkinliğine katılamıyorum. Umuyorum ki daha sonraki bir buluşmada o şerefe nail olacağım. Saygılar ve iyi eğlenceler.

olsun kardeşim vardır bi hayır sıkma canını :cat:

cümleten selam herkese yarın kahvaltıya yetişemicem. .. fekat fuarda görüşücez zaten motorlar çok iyi yalnız bi fark var
üerine oturup fotoğraf çektirmek için sıraya girilirdi fuarlarda, hemen hemen tüm
motorların üzeerine "Lütfen oturmayınız" yazısı bulunmakta e tabi bizde motorcu milleti uyarılara kulak asan kim
millet motor üstünde pozlara devam ( bende dahil... ) :mrgreen:

cümleten selam herkese yarın kahvaltıya yetişemicem. .. fekat fuarda görüşücez zaten motorlar çok iyi yalnız bi fark var
üerine oturup fotoğraf çektirmek için sıraya girilirdi fuarlarda, hemen hemen tüm
motorların üzeerine "Lütfen oturmayınız" yazısı bulunmakta e tabi bizde motorcu milleti uyarılara kulak asan kim
millet motor üstünde pozlara devam ( bende dahil... ) :mrgreen:

aaaaa olmadı şimdi :pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar