[MT İstanbul]08/02/2009 Fuar Öncesi Kahvaltı Buluşması

Sayın abilerim az önce meteorolojinin sayfasına baktım ve yarın havanın kuvvetli sağnak yağmurlu olduğunu gördüm :(( acaba bu durum kahvaltı organizasyonunu etkilermi???iptal olması falan söz konusu deil dimi???

Vasco1925 hoşgeldin istanbula :)

ilker hoş geldide boş gelmiştir şindi o:rendeer:

Sayın abilerim az önce meteorolojinin sayfasına baktım ve yarın havanın kuvvetli sağnak yağmurlu olduğunu gördüm :(( acaba bu durum kahvaltı organizasyonunu etkilermi???iptal olması falan söz konusu deil dimi???

yarın gelicem deyipte gelmiyen motorsuz kalsın emi:wiinkk::bounce::rendeer::queen:

Son düzenleme:
evet arkadaşlar bugün (cumartesi ) 10 da cıkdıgım yolda yagmura feci bir şekilde yakalandım hareme gidip geri dönmek zorunda kaldım yaklaşık 120km yol yapdım eve geldiğimde derler ya donuma kadar ıslandım diye bu sözü benim için dediler heralde :p

fuarı sildim aklımdan artık siz siz olun yagmurluk takımınızı yanınızdan eksik etmeyin :p:p:p:p

http://turkish.wunderground.com/global/stations/17060.html
sitesinden bakıyorum bende hava durumuna %80 yağışlı diyor..

cumartesipazarrs2.jpg

ben gözümü kararttım sağnak yağmurda olsa motorumla gelcem!!! kahvaltıya ıslak gelmemizin bi mahsuru yoktur heralde :cherry:

herkese selamlar....

%95 yarın gelemiyorum.... motorum serviste,salı günü alacağım.... motor yağ akıtmış,yağ bitmiş ''0'' kalmış, sabahın 4'ünde 110 kmh giderken birden bişeyler oldu... zor durdum!!!! öğlene doğru servis geldi,baktı...'' motor kitlenmiş abi!!!'' dedi!!!!!

imkansız bir olay ama... oldu işte....

bu gece yarısına kadar,motor buldum-buldum... bulamadım hiç bir yere gelemiyorum:(

moral ''0'' yani....

allah büyüktür,vardır bir hayrı diyorum artık....

Gurkan abı babam sabah yetişemeyiz oraya yetişmek için evden kaçta çıkmamız lazım biliyomusun diyo bana. Zaten fuara gidicez kahvaltıyada gitmeyiz diyo biz 13.00 da Alper abinin biletlerinden alıcaz kapıda 13.00 da dağıtım yapıcakmış. O saatlerde orada olursan mutlaka görüşelim. :)

Selam arkadaşlar fuar nedeni ile bugün Merter'de konaklayaçagım, Tesislere nasıl gelecegimi bilmiyorum :)
Metro oraya kadar geliyormu?nasıl bir yol kullanacağım bilmiyorum tarif edebilirmisiniz :rendeer: yolda vakit öldürmeyelim geç kalmak istemem.:cat:

Gurkan abı babam sabah yetişemeyiz oraya yetişmek için evden kaçta çıkmamız lazım biliyomusun diyo bana. Zaten fuara gidicez kahvaltıyada gitmeyiz diyo biz 13.00 da Alper abinin biletlerinden alıcaz kapıda 13.00 da dağıtım yapıcakmış. O saatlerde orada olursan mutlaka görüşelim. :)

Bizde ole yapıcaz buyuk ihtimalle xD

Alper abi saat 1 de senden bilet alcaz babamla sora standa uuriicaz bi isteğiniz arzunuz varmı standa uğrarken :p:p

herkese selamlar....

%95 yarın gelemiyorum.... motorum serviste,salı günü alacağım.... motor yağ akıtmış,yağ bitmiş ''0'' kalmış, sabahın 4'ünde 110 kmh giderken birden bişeyler oldu... zor durdum!!!! öğlene doğru servis geldi,baktı...'' motor kitlenmiş abi!!!'' dedi!!!!!

bu gece yarısına kadar,motor buldum-buldum... bulamadım hiç bir yere gelemiyorum:(

moral ''0'' yani....

ayberk abi çok geçmiş olsun

malesef bende gelemıyorum arkadaslar.bugun gıttım fuara.Bıde yagmura kaldık. :( ıcerı gırdık sırılsıklam olmustum.Islak kot ıle zor gezdım valla fuarı :D

herkese selamlar....

moral ''0'' yani....

Bu arada ayberk abi çok buyuk geçmiş olsn inşallah motor bulursunda yrn seni fuarda goruruz...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qeÇmişler olsn... qenede Bekleriz Burak abi Vardı istersen bi Konuş _? o da otaraftan biyerden qelicekti

Özellikle sizinle tanışacağım için çok heyecanlıyken aldığım olumsuz haberler yüzünden kahvaltı ve fuar etkinliğine katılamıyorum. Umuyorum ki daha sonraki bir buluşmada o şerefe nail olacağım. Saygılar ve iyi eğlenceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar