[MT İstanbul]/ 06-Şubat-2011 / Karaburun ve durugöl gezisi 2

listeye benide ekleyin:)

nerde oturuyorsun karşıdan gelenlerde olacak sen listeye bakma bu arada :) bazı arkadaşlarla cepten görüştüm, nerde oturuyorsan ona göre yalnız gelmezsin

1 : hattat_hasan
2 : şeyh şamil
3 : furkan mg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

cep numaramı kaydet sen birde numaranı özelden yolla bana haberleşiriz sabah tamam..

şirinevlerden gelecek var mavi prens nickli arkadaş onla ben cevizlibağ daki benzin istasyonunda buluşup ordan levente birlikte gidicez sende oraya gel birlikte gideriz levent bp ye tamam.. bende çapa da oturuyorum

geçen seneki kadro yavaştan toparlanıyor, gene güzel geçer heralde, keşke aranızda olabilseydim, erdalım'ı bir kere toplanma yerinde bir de varılacak yerde görürsünüz heralde :)

geçen seneki kadro yavaştan toparlanıyor, gene güzel geçer heralde, keşke aranızda olabilseydim, erdalım'ı bir kere toplanma yerinde bir de varılacak yerde görürsünüz heralde :)
inş. güzel geçer abi sen gel gene bişeyler yaparız :) erdal abininde geleceği kesin değil ama yeni arkadaşlarlada tanışmak güzel oluyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------

hmm anladım şimdi gözümde canlandı:D:D

tamam ozaman yarın sabah orda beklerim sezi selim de oraya gelicek ordan beraber gideriz

heytt millet nerdesiniz yhaa :cherry: daha dogrusu ben yohtum bensiz naparsınız buralarda :cherry:

4 : mavi prens (yani bennn :cherry: )

uzunn bi süredir siteye girmiyordum ahada girmiş bulundum :cherry: umarım hava güzel olur geçenlerde bi yagmur yemiştim iç dış yıkamaya girmiş gibi oldum eve zor attıydım kendimi o gündür binmiyorum ama çok kötü ıslandıydım ya :cherry:
şöle temiz ve yeşilimsi hava çekelim cigerlerimize :cherry:

heytt millet nerdesiniz yhaa :cherry: daha dogrusu ben yohtum bensiz naparsınız buralarda :cherry:

4 : mavi prens (yani bennn :cherry: )

uzunn bi süredir siteye girmiyordum ahada girmiş bulundum :cherry: umarım hava güzel olur geçenlerde bi yagmur yemiştim iç dış yıkamaya girmiş gibi oldum eve zor attıydım kendimi o gündür binmiyorum ama çok kötü ıslandıydım ya :cherry:
şöle temiz ve yeşilimsi hava çekelim cigerlerimize :cherry:

hava yarında aynı inş. hatta bir derece daha sıcak olacakmış meteorolojinin tahminlere göre ama yemşeşil güzel bir hava soluyacağız inş. :)

Hasan düşünce güzel amaaaa...
2 saat önce Bilecikten geldim.....yarın geziye katılmayı isterdim ama bu soğukta,motosikletin selesine değen yerlerim yemiyoooor..:queen:

hoş gelmişsin abi, neden korkuyorsun ya :) bak bizde senin gibi etten kemikten insanlarız :)
bir geceliğine gidip geldim...
bende et ve yağ bol buna karşılık kemiz biraz az kalıyor..:p
çok yorgunum,biraz rahatsızım,yarın öğlene kadar uyumayı düşünüyorum,hafta içi geceli gündüzlü çalışıyorum,bilmem anlatabiliyormuyum??:cherry:

size kazasız belasız hayırlı yolculuk,bol güneş ve eğlence ,lezzetli yemekler diliyorum...:cat:

içimiz cızzz etsede..
nafile gelemiyoruz...
hepinize iyi yolculuklar bol eğlenceler dilerim arkadaşlar...

bende gelmeyi planlıyordum ama hem vakit darlığı hemde GKN ın asker öncesi toplaşma dolasyısıyla bu sefer katılamayacağım.yoğun bir pazar bakalım nasıl yetişeceğim.
sizlere hayırlı geziler,güzel eğlenceler.kazasız belasız.bir ara görüşürüz kısmetse Hasan :p

bir geceliğine gidip geldim...
bende et ve yağ bol buna karşılık kemiz biraz az kalıyor..:p
çok yorgunum,biraz rahatsızım,yarın öğlene kadar uyumayı düşünüyorum,hafta içi geceli gündüzlü çalışıyorum,bilmem anlatabiliyormuyum??:cherry:

size kazasız belasız hayırlı yolculuk,bol güneş ve eğlence ,lezzetli yemekler diliyorum...:cat:

teşekkür ederim herkes adına :) bir dahaki sefer inş. geçmiş olsun iyice dinlenip şifa bulursun en kısa zamanda...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------

bende gelmeyi planlıyordum ama hem vakit darlığı hemde GKN ın asker öncesi toplaşma dolasyısıyla bu sefer katılamayacağım.yoğun bir pazar bakalım nasıl yetişeceğim.
sizlere hayırlı geziler,güzel eğlenceler.kazasız belasız.bir ara görüşürüz kısmetse Hasan :p

abi sen öncü olacaktın ya :) neyse sağlık olsun bu seferde ben öncü olurum artık :) sizede iyi eğlenceler abi...

Hasan bi aksilik olmazsa sabahta kalkabilirsem bende takılırım size, en kötü arkanızdan gelir orada bulurum sabah kalkamazsam.

Bu gezinin akibeti ne oldu arkadaşlar:silent:

Gezi raporlarında göremedimde...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar