- Konu Yazar
slm hasan cım eyer gelirsem sana cepten alo diyecem![]()
tamamdır erdal abi gelirsen görüşürüz inş....
slm hasan cım eyer gelirsem sana cepten alo diyecem![]()
listeye benide ekleyin![]()
tamam olur bana uyar cevizlibağdaki benzin istasyonu derken??
inş. güzel geçer abi sen gel gene bişeyler yaparızgeçen seneki kadro yavaştan toparlanıyor, gene güzel geçer heralde, keşke aranızda olabilseydim, erdalım'ı bir kere toplanma yerinde bir de varılacak yerde görürsünüz heralde![]()
hmm anladım şimdi gözümde canlandı![]()
heytt millet nerdesiniz yhaa :cherry: daha dogrusu ben yohtum bensiz naparsınız buralarda :cherry:
1 : hattat_hasan
2 : şeyh şamil
3 : furkan mg
4 : mavi prens (yani bennn :cherry: )
uzunn bi süredir siteye girmiyordum ahada girmiş bulundum :cherry: umarım hava güzel olur geçenlerde bi yagmur yemiştim iç dış yıkamaya girmiş gibi oldum eve zor attıydım kendimi o gündür binmiyorum ama çok kötü ıslandıydım ya :cherry:
şöle temiz ve yeşilimsi hava çekelim cigerlerimize :cherry:
Hasan düşünce güzel amaaaa...
2 saat önce Bilecikten geldim.....yarın geziye katılmayı isterdim ama bu soğukta,motosikletin selesine değen yerlerim yemiyoooor..:queen:
bir geceliğine gidip geldim...hoş gelmişsin abi, neden korkuyorsun yabak bizde senin gibi etten kemikten insanlarız
![]()
bir geceliğine gidip geldim...
bende et ve yağ bol buna karşılık kemiz biraz az kalıyor..
çok yorgunum,biraz rahatsızım,yarın öğlene kadar uyumayı düşünüyorum,hafta içi geceli gündüzlü çalışıyorum,bilmem anlatabiliyormuyum??:cherry:
size kazasız belasız hayırlı yolculuk,bol güneş ve eğlence ,lezzetli yemekler diliyorum...:cat:
bende gelmeyi planlıyordum ama hem vakit darlığı hemde GKN ın asker öncesi toplaşma dolasyısıyla bu sefer katılamayacağım.yoğun bir pazar bakalım nasıl yetişeceğim.
sizlere hayırlı geziler,güzel eğlenceler.kazasız belasız.bir ara görüşürüz kısmetse Hasan![]()