- Motosikleti
- Yamaha MT-09 Tracer
- Konu Yazar
Kendi motorunla gelmiyceksen tabii ki artçı olarak kabul edebilirim:wiinkk:starsailor' Alıntı:skullhunter beni artçı olarak kabul eder mi acaba:silent:
Kendi motorunla gelmiyceksen tabii ki artçı olarak kabul edebilirim:wiinkk:starsailor' Alıntı:skullhunter beni artçı olarak kabul eder mi acaba:silent:
neyse ya ben çok kıpırdıyorum arkada kendi motorumla geleyim:queen:Skullhunter' Alıntı:Kendi motorunla gelmiyceksen tabii ki artçı olarak kabul edebilirim:wiinkk:
Bende kendi motorumla gelmicem benide artçı alırmısınSkullhunter' Alıntı:Kendi motorunla gelmiyceksen tabii ki artçı olarak kabul edebilirim:wiinkk:
1- riva nereye düşer mi... sen onu bırakta sevda ne yana düşer usta hasret ne yana düşer ona cevap ver...:queen: :queen:thewall' Alıntı:Sorum SavaşXXX ' E
1) Riva nere düşüyor ¿
2) Sucuk cumhuriyet mi? istikbal mi ?
3) Pişerse bize de düşer mi ¿
Çoktandır ( okandan beri. ) fazla soru sorulmadı da ..Ne oluyoz demesin diye alıştırıyorum![]()
benide benide alın artcı... yorulmadan bi geziye gideyım yav...:queen: :queen:Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Bende kendi motorumla gelmicem benide artçı alırmısın
Skullhunter' Alıntı:Kendi motorunla gelmiyceksen tabii ki artçı olarak kabul edebilirim:
starsailor' Alıntı:neyse ya ben çok kıpırdıyorum arkada kendi motorumla geleyim:queen:
Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Bende kendi motorumla gelmicem benide artçı alırmısın
ledo' Alıntı:Siz en iyisi Hondanın "Yolculu Sürüş " eğitimine gidin !:cherry:
zuhtupasa' Alıntı:Ben alırım ibo kardesimi yaw..![]()
S&S
zuhtupasa' Alıntı:Ben alırım ibo kardesimi yaw..![]()
S&S
sen yarın bi şekilde gelme bak noluooo:bounce: müdürünü alıp evine gelmezsem noliim..:cherry:serkan79' Alıntı:abi salla ibo yu yaw yürüyerek gelsin beni al sen
ehliyetim yetişmedi gelemicem yoksa :mrgreen:
abovvvvvvvvv vallamı ben kendısının s anıyordum abisinin motorumu gerçekten erhan...Skullhunter' Alıntı:Senin kendi motorun yokki arkadaşım abinin motoruyle geziyorsun. Kaç yaşına geldin sürücü kursu sahibisin ve kendi motorun yok yazık sana :cherry:
necdet getir serkanı sana 1 kangal sucuk benden..:mrgreen: :cherry:necdet' Alıntı:serkan nerde oturuyon
Skullhunter´isimli üyeden Alıntı
Kendi motorunla gelmiyceksen tabii ki artçı olarak kabul edebilirim
necdet' Alıntı:serkan nerde oturuyon
gelemezsinki gelemezsinkii..EgeKnn' Alıntı:gelsemmi acaba![]()