[MT - İstanbul] 05 Temmuz Çarşamba - II. Hyo Kullanıcıları Buluşması @ Kadıköy Moda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çoook güzel bir geziydi.. böyle güzel bir yerde buluşmak da ayrı bi keyif verdi..umarım birdahaki sefere de toplanıp yuvarlak olup herkesin birbirini görebileceği ve kaynaşıp birlikte sohbet edebileceği piknik ,çayır yada plaj tarzı bir yerde buluşuruz.benim gönlümden böle geçiyor doğrusu.. bu güzel buluşmayı ayarlayan cratoya ve yardım eden tüm arkadaşlara ,gelerek bizi sevindiren dostlara vede beni avrupa yakasından alıp sonra gelmemede yardımcı olan abilerimize teşekkürü borç bilirim. hepiniz çok iyisiniz sağolun..

boy ve tayfası dondurma yemeye gideceklerdi:) valla çok istedim ama bi dahaki sefere inşallah. oranın dondurmsı vede sohbetin tadı damağımda doğrusu..

vede gecenin üzücü sonu, trasher ( sevgili dostum gökhan) ın kazası. uamrım halledebilmiştir..biz (ben artçı olduğum için) karşıya geçenler grubu olark dönmek zorunda kaldık umarım kalan arkadaşlar yardımcı olabilmişlerdir.valla aklım hala sende..

saol kardeşim teşekkür ederim yarın şirketten yazıcam bütün olan biteni kaza fotolarınıda koyucam buraya

trasher, kardeşim tekrar çok geçmiş olsun, Muritu 'nun dediği sana birşey olmadı ya şükür. Diğerleri yavaş yavaş ayarlanır. :(

Buluşmayı organize eden ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler

trasher, kardeşim tekrar çok geçmiş olsun, Muritu 'nun dediği sana birşey olmadı ya şükür. Diğerleri yavaş yavaş ayarlanır. :(

Buluşmayı organize eden ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler

Netzo kardeşim kazasız belasız geldim eve köprüye kadar bana eşlik edip bana yolu gösterdiğin için çok sağolasın

Son düzenleme:
Toplantıyı düzenleyen arkadaşlara teşekkürler. Mekan da İlişkiler de manzara da harikaydı. İlk kez aranızdaydım fazla kalamadım ama kaldığım kadarı bile yetti. İlerleyen zamanlarda daha sıg görüşürüz umarım.
SEVGİYLE

trasher oncelikle gecmis olsun.. Cengiz beye guzel muhabbeti icinde tesekkur ederim. Sizleri beklerken biraz konusma firsatimiz oldu. 21:10 gibi modadan cikmak durumunda kaldim, yolda sizleri gorunce biraz gecikmeli olsada geldim.. Guzel bulusmaydi, fazla kalamadim aranizda (bazi manevi sebeplerden). Umarim 1dahaki sefere hic bi problem olmadan adam gibi tanisip uzun uzun muhabbet etme firsatimiz olur. :rendeer:

trasher' Alıntı:
çok güzel bir buluşmaydı ayarlıyan arkadaşlara tekrar tekrar çok tşk. ederiz :) nice buluşmalara sonunda bide tahilsiz kazam olmasaydı dahada güzel biticekti :( sol sinyal ve vites ayaklığı kırıldı onun dışında bende hiçbirşey yok sinir ve moral bozukluğundan başka vuran arabanın sahibine telefonumu bıraktım insafına kalsın suçlu oldugunu düşünüyosan ara dedim (parası yokmuş yanında yoksa alıcaktım) ararsa arar aramazsada sağlık olsun cana gelmesinden mala gelsin nedielim sizide orda esir ettiğim için ayrıca özür dilerim arkadaşlar yardımlarınız için çok çok tşk. ederim. netzo ve conti bana eve kadar eşlik etti ayrıca sonra kaza mahalinden kırılan vites ayağını tekrar oraya giderek netzo getirdi saolsun işe yara inş zorda olsa vitesi değiştirerek eve geldim motoru park ettim sorun yok fotoları sonra koyucam yarın akşam inşallah allah hepimizi böle kör sürücülerden korusun en kötü kazamız böyle olsun

daha bisürü yazıcam ama şuan çok yoruldum yarın detayları tekrar yazarım bide bu arada benim hatundan acayip zılgıt yedik (kazaadan daha fenaa :) )

yanımda olan herkese ayrı ayrı tşk. ederim

Büyük geçmiş olsun Kardeş. Allah beterinden korusun. Senin de dediğin gibi cana gelecek mala gelsin. Son olur inşallah. Makinandaki Nazar boncuğu olsun bu kaza da. Tekrar geçmiş olsun.

Mekan Müthiş Zaten...

valla ne diim sayenizde kadıköy lü olmamıza rağmen bilmediğimiz gitmediğimiz bir mekanı daha gördük... gayet güzel bir yermiş bundan sonra sık sık giderim gibi sizinde eğlenmenize çok sevindim ama grup biraz dağınık gibiydi.. kimisi yukarda kimisi aşağıda kimi iskelede bekliyodu.. sonunda çektiniz motorları iskele yoluna kendimi aralarından geçerken kılıç altından geçen gelin gibi hissettim )))):flower:

evet arkadaşlar buluşma fotoları burda yorumsuz gönderiyorum

10006722me.jpg

10006735bd.jpg

10006749jr.jpg

10006752fy.jpg

10006764xr.jpg

ORTADA BEN MURAT(MURİTU) SOLDA VE FATİH(CONTİ) SAĞDA

10006780ud.jpg

KASK CENNETİ

10006797eo.jpg

10006801pi.jpg

10006820nb.jpg

10006830iy.jpg

10006827cn.jpg

10006844ut.jpg

10006853oo.jpg

10006865nm.jpg

10006873dc.jpg

GLOBAL YETKİLİSİ VE ARKADAŞLAR

10006890tc.jpg

10006884ca.jpg

BEN VE YELLOWSTORM
10006907ss.jpg

CONTİ (FATİH)

10006912cw.jpg

VE İŞTE O MÜKEMMEL GECENİN TATSIZ FOTOLARI AMA İNANIN BENİM TADIMI KAÇIRAMADI BİRAZ ÜZÜLDÜM SADECE (motordayken arabaların nasıl davrandığını daha iyi anlıyorum araba kullanırken hiç bu kadar ufak bi dokunuşun böle bi kaza yaratacağını düşünmezdim)

kazaa16pt.jpg

kazaa22ds.jpg

kazaa31gy.jpg

fotoları link olarak koymuşum kusura bakmayın bugün çok yogunum şirketteyim şu an isterseniz siz tekrar sayfaya koyabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
trasher;
geçmiş olsun var mı ciddi birşey?
buluşşmanın ayrıntıları ve fotoları bekliyoruz sabursızlıkla.

katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. özellikle kalamış/fenerbahçe taraflarından şerefimize atılan havai fişekler için ayrıca teşekkür etmeyi borç bilirim.
güzel bir akşamdı, hepinize teşekkür ederim.

heLL, sen canını sıkma buluşma her zaman olur, önemli olan sağlığın ve keyiflerin iyi olması :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet cok gzl bir aksamdi hepinizle tanistigima cok sevindim tekrar gecmis olsun trasher en buyuk kazan bole olsun, Dun tanistigim herkeze ve ozellikle contiye slmlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
crato' Alıntı:
katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. özellikle kalamış/fenerbahçe taraflarından şerefimize atılan havai fişekler için ayrıca teşekkür etmeyi borç bilirim.
güzel bir akşamdı, hepinize teşekkür ederim.

heLL, sen canını sıkma buluşma her zaman olur, önemli olan sağlığın ve keyiflerin iyi olması :wiinkk:
Bizler cok tesekkur ederiz sevgili yavuz kardesim..
Biraz geçteolsa aranızda olabildim. Çokta memnun oldum iiki gelmişim..HArika organizasyon nefis mekan..:cat:
Havai fişekler biraz az oldu ama kusura bakmayın..:wiinkk: Sizler daha iilerine layıksınız..:rendeer:
S&S

bmb

dün iskelede çok güzel bir manzara vardı ..güzel bir akşamdı ...
biz bir yere yetişmemiz gerektiği için erken kaltık :S
umarım bir daha sefere daha çok kişi ile tanışırzz...:cat:

netzo kusura bakma sana hoşçakal demeden kalktık.. zaten bizimle konuşurken resimdende olmuşsun gözükmüyorsun :)

bu arada trasher geçmiş olsun...

efet az olduu

zühtü paşa bi dahakine daha yükseklere doğru gitmeli havai fişekler şöle başımızdan aşağı yağar gibim olmalı... ama biz ilk hatayı affederiz...:bounce:

Öncelikle başta Cengiz bey olmak üzere tüm arkadaşlara bu güzel buluşma için teşekkür ediyorum.

trasher tekrar geçmiş olsun dostum. Eve gidene kadar aklım hep sendeydi. Özellikle son olay çok moralimi bozdu. Yine Allah korudu, çok daha kötüsüde olabilirdi. Bu son olur umarım... :pale:

saol dostum teşekkürler benim için o saate kadar durdun motorun başında bekledin sanada tşk. edemedim o arada ama buluşalım en kısa zamanda ben bi motoru yaptırıyım da parça fiyatını öğrenmeye çalışıyorum 1 saat geçti hala öğrenemedim ya bilen varsa yazsın lütfen sol ön sinyal ve vites değiştirdiğimiz ayak bu ikisinin fiyatı bana acil lazım şimdiden teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
trasher kardesim bu arada buyuk gecmiş olsun demeyi unutmusum..:pr: :rendeer:
S&S

trasher' Alıntı:
saol dostum teşekkürler benim için o saate kadar durdun motorun başında bekledin sanada tşk. edemedim o arada ama buluşalım en kısa zamanda .....

Rica ederim Gökhan ne demek. Adam aramadı değil mi? Masraf çok tutmaz umarım. En kısa zamanda görüşmek üzere...

istatiksel olarak belirli bir yüzdede her motorcunun kaza yapması gerek. trasher da kendi istatiksel hakkını umarım ki böyle kullanmış olsun.
organizatör arkadaslara da tesekkurler. hem guzel bir ortam ayarlamislar hem de yoldaki havalı şovumuz benim icin guzel bir deneyim oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar