(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

yapma ya cok gecmiş olsun kardesim, kolla kendini aman diim, hikmet olmazsa beraber uzadogu sporlarına falan baslayalım ya:mrgreen:

abi adamı görsen değil uzak baydat doğu sporlarınada yazılsan yemezdi yani 2 ye 5 derlerya aynı bülent ersoyun erkek versiyonunu düşün :queen: yaptığım bi hata sonucu sağ kaşımdan oldum işte ona şükrediyom :pr:

şakir : çorumun yegane kahramanı :cherry: ve bizim evde pirana ve atronot balıklarının arasında kahramanvari bir şekilde yaşam mücadelesi veren su tosbagası

vay beee şakire bak sen :p

kim görmüo gürkan abi mi !!!

siz onu bugün görcektiniz walla gelince sorun başiktaş starbucks nasıl dı die :p

anaaaa siz hep birlikte kahve içmeyemi gittiniz :silent::silent:
o gürkanın öteki gözünüde ben morartıcam gördüğüm yerde :queen:

len yarın size çay ısmarlamıyan gürkan motorsuz kalsın bundan büyük yeminmi olur:bounce::bounce::bounce::rendeer:

Eveeet gördüm ki topic değişmiş yeminler edilmiş sözler verilmiş o zaman bize katılmak ve kitlemek düşer:mrgreen:

Olum Hikmet 2 rahat dur napcaz şimdi netcez tam olarak Taksim geyiği falan dönmüş ona göre ayarlıcam işleri:bounce:.

Gelicem diyip gelmeyen top olsun bak bu kadar diyom he:pr:.
Motorum yok gelin beni alın diyen 1 talihliyi alabilirim kask bulması şartıyla evden alırım eve teslim ederim:bounce:

Hikmet olum seni döven kim göster icabında ben de 2 ye 5 im ayrıca sıkıştımı 0-100 ümde çok hızlıdır bilmem anlatabildim mi:queen:

Eveeet gördüm ki topic değişmiş yeminler edilmiş sözler verilmiş o zaman bize katılmak ve kitlemek düşer:mrgreen:

Olum Hikmet 2 rahat dur napcaz şimdi netcez tam olarak Taksim geyiği falan dönmüş ona göre ayarlıcam işleri:bounce:.

Gelicem diyip gelmeyen top olsun bak bu kadar diyom he:pr:.
Motorum yok gelin beni alın diyen 1 talihliyi alabilirim kask bulması şartıyla evden alırım eve teslim ederim:bounce:

Hikmet olum seni döven kim göster icabında ben de 2 ye 5 im ayrıca sıkıştımı 0-100 ümde çok hızlıdır bilmem anlatabildim mi:queen:

şimdi alicim arkadaşlar çok ısrar edince özellikle gürkan abi çaylar benden diyince kıramadım yemeği iptal ettik saat 9 da sultanahmette çay içmeye karar verdik :)
ama yinede iftar açmak istersen ben varım yarın seninle biraz erken buluşuruz beraber iftarımızı açar öyle geçeriz sultanahmete özelden bana bildir :wiinkk:

bu dayak yeme meselesine gelince öle ulu orta dayak yedi demiyelim lütfen evet bi miktar kaşım açıldı ama işin aslı başka yarın detaylarıyla anlatırım ben herkeze özelliklede sana :queen:

şimdi alicim arkadaşlar çok ısrar edince özellikle gürkan abi çaylar benden diyince kıramadım yemeği iptal ettik saat 9 da sultanahmette çay içmeye karar verdik :)
ama yinede iftar açmak istersen ben varım yarın seninle biraz erken buluşuruz beraber iftarımızı açar öyle geçeriz sultanahmete özelden bana bildir :wiinkk:

bu dayak yeme meselesine gelince öle ulu orta dayak yedi demiyelim lütfen evet bi miktar kaşım açıldı ama işin aslı başka yarın detaylarıyla anlatırım ben herkeze özelliklede sana :queen:

bırak şimdi kıwırma :p

Kolay mı öle kaş açmak yav noldu anlat bana yarın.Bişi gerekiyosa yaparız hafta sonu asker uğurlıcaz ark.larla 70 kişi falan oluruz olmadı bi Kumburgaz a uğrarız senin için:rendeer:

Valla bana uyar Hikmet iftar işi nasılsa sen bizim burdan geçicen erkenden gelirsin açarız iftarı biraz muhabbet eder öle kaçarız sirkeci ye:cat:

ne kıvırıcam suç bende değilki fırındaki 10 kişinin 10 uda beni tuttu adam boşta kaldıkça yapıştırdı 1 tane işte sorun beni neden tuttukları onuda burda yazamam yarın söylerim artık :queen:

kızma yaw tamam yarın anlatırsın :)

ben yatar hepinize ii geceler kowulcam ya her sabah gec kalıorum:p

Kolay mı öle kaş açmak yav noldu anlat bana yarın.Bişi gerekiyosa yaparız hafta sonu asker uğurlıcaz ark.larla 70 kişi falan oluruz olmadı bi Kumburgaz a uğrarız senin için:rendeer:

Valla bana uyar Hikmet iftar işi nasılsa sen bizim burdan geçicen erkenden gelirsin açarız iftarı biraz muhabbet eder öle kaçarız sirkeci ye:cat:

düşünmen yeter alicim ama gerek yok adam aile babası yoksa ben burda rahat durmamda neyse yarın anlatırım detaylı :)

iftar işine gelince şöyle yapalım ben yarın saat 7 de floryaya geleyim buluşalım senle iftarımızı açalım saat 9 a doğruda sirkeciye buluşma yerine geçeriz :cat:

düşünmen yeter alicim ama gerek yok adam aile babası yoksa ben burda rahat durmamda neyse yarın anlatırım detaylı :)

iftar işine gelince şöyle yapalım ben yarın saat 7 de floryaya geleyim buluşalım senle iftarımızı açalım saat 9 a doğruda sirkeciye buluşma yerine geçeriz :cat:

Ok yarın detaylı konusuruz.Bana uyar 7 de sen yine mc donalds ın önünde ol ordan buluşur bişiler yaparız artık:cat:

Ok yarın detaylı konusuruz.Bana uyar 7 de sen yine mc donalds ın önünde ol ordan buluşur bişiler yaparız artık:cat:

ok alicim saat 7 de mc in önnde olurum ben yemek yiyip yatayım artık hdi cmleten hayırlı geceler :rendeer:

ok alicim saat 7 de mc in önnde olurum ben yemek yiyip yatayım artık hdi cmleten hayırlı geceler :rendeer:

Ok afiyet olsun sanada.

Dediğim gibi motorum yok gelemiyorum diyen arkadaşlar bu yakadan olmak ve kasklı olmak şartıyla artçı alırım haberiniz ola.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qünceeeeL :) ;) Şakir Ve Çay :D aklıma Çiçek abbası qetirdi waLLa :D:D:D Yürübe yavuzhan :) Cadı Bak Zaten ALi ortaya atip duruyo zarfı :D alabilirim alabilirim :D die iLLa birini aLcak seni aLsn bari :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırdır sago sultanahmet falan bana akşam hiç bişey söylemedin şimdi neti açınca şok oldum bi şekilde bana ulaş konuşalım:farao:

dalga geçmeyin gürkan abiyle bak bende kahvaltıda yapılan espirilere güldüm dün benimde başıma geldi sğ kaşım hafiften açıldı :queen:

gülme komşuna gelir başına koçum:queen::queen::queen:

hee bide arkadsaslar baktım topige ama mekan göremedim kacırmıs olabilirim, mekan nereyi düşünüosunuz kalabalık olacagından belki tramvayla falan gelebilirim şayet tramvayla gelirsem kalabalık gelirim:mrgreen:

sultanahmet meydan ramazan etkinlikleri var mekan çok sen tranvay durahında bekle istersen alırız seni :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

renk menk nası olmuş bi Yorum aLiim :)

5611.jpg

ben bu kartları bi yerden hatırlıcam :queen: sanki benim versiyona benziyo:bounce::bounce:

vay beee şakire bak sen :p

anaaaa siz hep birlikte kahve içmeyemi gittiniz :silent::silent:
o gürkanın öteki gözünüde ben morartıcam gördüğüm yerde :queen:

öbür güzüm de sana feda olsun vurduğun yerde gül biter cadı:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar