(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

oppppppppppsss çay gelmiş buralara yav yeni geldim arkadaslar kusra bakmayın bela kaza olmazsa acil vaka cıkmazsa hatun naz yapazsa bende ordayım... özledim sizi :mrgreen:

inşallah bi aksilik olmaz da aksilikleri sıralayış şeklin çok hoşuma gitti :)

kaza belayı anladık da hatun naz yapmazsa ne yaw!!!

lutfen arkadaşlar yapmayın böle :pPP

bekara karı boşamak kolaymış yaw :p

yav bizimkisi hüsnü-zan bakalım yarın olsun hayır olsun hallederiz onuda inşallah baktık naz edio tutar kolundan sürürüz kahvaltıya sürüdügümüz gibi :queen::queen:

hee bide arkadsaslar baktım topige ama mekan göremedim kacırmıs olabilirim, mekan nereyi düşünüosunuz kalabalık olacagından belki tramvayla falan gelebilirim şayet tramvayla gelirsem kalabalık gelirim:mrgreen:

kalaba mı :pPPP

yav bizimkisi hüsnü-zan bakalım yarın olsun hayır olsun hallederiz onuda inşallah baktık naz edio tutar kolundan sürürüz kahvaltıya sürüdügümüz gibi :queen::queen:

heyt be işte budur olay !!!

Son düzenleme:
hee bide arkadsaslar baktım topige ama mekan göremedim kacırmıs olabilirim, mekan nereyi düşünüosunuz kalabalık olacagından belki tramvayla falan gelebilirim şayet tramvayla gelirsem kalabalık gelirim:mrgreen:

mekanı şimdilik bilmiyorum oğlumve ben seçicek ama sulanahmette olduğunu biliyorum :)

gurkan abi daha yoldadır :p

yarın öğlene kadar haber vermezse bn ararım onu ondan gelecek cevaba göre yazarım o zaman foruma, o şimdi mekanı secerken zorlanmasın hani görmede ufak bi sorunu var ya:cherry:

saat 9 da sirkeci feribot girişinde toplanıcaz ordan götürcek bizi sen neyle gelicenki :S:silent:

hmm öleyse bnde motorla gelirim artık bakarız yarına ayarlarız bişeyler

Son düzenleme:
yarın öğlene kadar haber vermezse bn ararım onu ondan gelecek cevaba göre yazarım o zaman foruma, o şimdi mekanı secerken zorlanmasın hani görmede ufak bi sorunu var ya:cherry:

dalga geçmeyin gürkan abiyle bak bende kahvaltıda yapılan espirilere güldüm dün benimde başıma geldi sğ kaşım hafiften açıldı :queen:

dalga geçmeyin gürkan abiyle bak bende kahvaltıda yapılan espirilere güldüm dün benimde başıma geldi sğ kaşım hafiften açıldı :queen:

yok dalga deil kardesim yav, ne sag kası ne acılması hayırdır ya mübarek ramazan gününde? aman sabırlı olun yav

kim görmüo gürkan abi mi !!!

siz onu bugün görcektiniz walla gelince sorun başiktaş starbucks nasıl dı die :p

yok dalga deil kardesim yav, ne sag kası ne acılması hayırdır ya mübarek ramazan gününde? aman sabırlı olun yav

mübarek ramazan gnünde mübarek pide kuyruğuna girelim dedik ayının teki sıramı çaldı iftara var 15 dakka sıgara vurmuş tepeme dayanamadım hırlaştık biraz :queen:

yapma ya cok gecmiş olsun kardesim, kolla kendini aman diim, hikmet olmazsa beraber uzadogu sporlarına falan baslayalım ya:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar