(MT istanbul) 05 09 2008 cuma akşamı salacak dernekte akşam çayı

ben kaçıorum abimle bi kahwe içicez gelmek isteyen olursa beşiktaş starbucks dayız

0533 637 62 13

tamamdır arkadaşlar iftar yemeği iptal edildi topik düzenlendi yarın akşam saat 9 da çay içicez sultanahmette bu sefer mutlaka bekliyorum romeo :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aipsin mrsago :) Kesin ordayım :D Hemde SApa sağlam MakinemLe :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D:D:D:D aman abi :D boş Ver Pazartesi işe Gittim Sabah Bi Starex e Vuruyodum arkadan az kalsın zaten :D durmuşz Kırmızı ışıkta Motor Gene Patlamaya Hazır BomBa gibi Fırladı Fırlıyacak :D hani Çizgi filmlerDe Falan :D koşmadan önce figürler bi pati çeker ya bnm motorda o şekil :De gitti gidecek :D teL çaldı bi ara unuttum bıraktım tele bakarken freni bıraktığım gibi kaçtı allahtan yeşil yandı da starex kaçtı :D yoksa güm :D

öyle deme ya havalı oluyodu dikkat etmedinmi kimse korkudan yanına yaklaşamıyodu :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
qeL qeL bi Burgman hakkında engin biLgi aLaLım :D:D qerÇi Burgman yani :D ne biLgisi aLıcaksak :D qenede Tepesindeki adamdan iyi biLen yoqtur :d

ee arkadaşlar sultanahmet ßelirlenmişte mekan neresi şimdi türk ocağı mı yoksa :D:D:D

neyse erkek erkeqe sanırım toplantı kahve mahve dönüo ßen çarşıdan eve qeçim :D siz takıla durun eqlenin

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
:) ee Bırak Elinin hamuruyla Karışma ErKeK işine yau :ppp

ee arkadaşlar sultanahmet ßelirlenmişte mekan neresi şimdi türk ocağı mı yoksa :D:D:D

neyse erkek erkeqe sanırım toplantı kahve mahve dönüo ßen çarşıdan eve qeçim :D siz takıla durun eqlenin

mekan belli değil oğlumve ben götürcek bizi ama sultanahmette olduğunu biliyorum :) toplantı erkek erkeğe değil ama sitenin %99 u erkek olunca böyle oluyo :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaka kartı manyağı ettniz beni avatar yaptım hehehehhehe :D gürkan abi yüzünden ayarlicaktı Garibim bayaa Yoğundu ;) tek gözlede Göremedi bizi faZLa:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
qetiririm yarın sizede :D isim nick yazın ayarlıyım :)

tabi diğeriyle aynı rengi yakalamak zor.. direk bayrak kırmızı verdim bende :)

Son düzenleme:
valla bende var ama yazamadım çok dandik oldu mrsago/hikmet diye şaaparsan süper olur :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oKe :) kardeşim yarın getiririm:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
reJaa Lafımı oLur işimiz Bu :D ama o yakaya takman için gereken zımbırtı yoq biLesin:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar