valla abicim ben grup sürüş bekcisi değilim...herkese eyvallah...zaten grup mrup bende bozdum genelde önlerde seyir ettim hep...bana giren çıkan yok ama...SS lerede makas atınca ne bilim işte alışık olmadığım şeyler...yoksa ihsanhakan darkdıamond buraki77 beni bilirler..en dengesiz motör ben kullanırım...elime su dökülmez ama insanlar birbirini yeni tanıyor falan yabancıyız yeniler var...hani tınnda diyebilirsin ama iş çok cıvıdı Şile dönüşü...demesinlerki la bunlarlamı yola çıktık falan...:wiinkk:kişisel algılama...
asyada manyak makineymiş ya...çok beğendim performansı...uçuyo makine...egsozda güzeldi...sert kullanıyosun...aynı ben..
mr coopan fotoları sayfa düzenine göre (640*480 miydi neydi..)koysaydın be abi...şimdi tek tek tıklıcazmı...![]()
:queen::queen::queen: asya iidiri iiii evet bende sertçiyimdir :queen:
ulan gözlüğü getir dedik ya beleş...ondan gelmiyon he...
ulan gözlüğü getir dedik ya beleş...ondan gelmiyon he...
kuş besledim kafeste...
işim var gulüm. öperim... muccuk... :rendeer:
:wiinkk::cherry: :queen:
gerçekten çok güzel bir buluşmaydı.katılan ve emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.çok yorulduk ama deydi bence.
Öncelikle ne güzel yoldu o öyle yahu. 35 motorun kahvaltı bitince motorları çalıştırıp teker teker yola çıkması çok güzeldi bence sırf bunu yapmak için bile buluşulur. Gezide tek eksik vardı o da müzik yayını yapabilen bir motor eve gelince ilk işim müzik dinlemek oldu (müzik ruhun gıdasıdır).
Herkese tekrar merhaba diyorum, bir dahaki gezi yada buluşmada görüşmek dileğiyle.
Gelelim resimlere, 18 tanecik resim çekmişim bunlardan ilk 5i dijital olarak oynanmış diğerleri ise normal çekilmiş resim. Benim resmimi çeken scooterlı çifte burdan sesleniyorum lütfen o resimleri ikopan[et]ipera.com.tr eposta adresine yollayın. Yolda giderken önümde en az 4-5 resim çektiniz süper olduklarını düşünüyorum.
İş de resimler (inşallah çözünürlük uygundur):
motorla gelemedim diye içime oturdu .. emine aldıgımız yeni makine ile viraj yapıyorumm ((((((((![]()
Mr Coopan senin fotonu çeken scootercı OZRACE nickli kişiydi...benimde fotomu çektiler bekliyoz artıkın...
sende dedinki fotoğraf işini bana bıakın ama sade bunlarımı çektin dostum...canlı performansın daha iyi diye düşünmüştüm...![]()
Dur daha bu tanışmaydı, bir de erken döndüğüm düşünülürse çok da az değilmiş çektiğim fotoğrafların sayısı. Bi dahakine daha çok çekerim, son olarak ama önemli olan foto sayısı değil fotoğraftaki anlam diyip kıvırayım.
motorla gelemedim diye içime oturdu .. emine aldıgımız yeni makine ile viraj yapıyorumm ((((((((![]()