[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

bende ezberleyeyim 7777 miydi yoksa 7775 miydi ?
:queen:

abi bütün yol boyunca önümmdeydi (((((((((((:) bende ezberledim valaa .. 7777 miydi 7775 mi (((((:) bende soriim de içimde kalmasın ..

kemal bu arada sen tırın plakasını alabildin mi??????????? (((((((((((((((:):pr::pr:

hee unutmadan arkadaşlar makinanın tarihini ayarlamayı unutmuşum tarihler yanlışş :queen::queen:

abi bütün yol boyunca önümmdeydi (((((((((((:) bende ezberledim valaa .. 7777 miydi 7775 mi (((((:) bende soriim de içimde kalmasın ..

kemal bu arada sen tırın plakasını alabildin mi??????????? (((((((((((((((:):pr::pr:

:queen: yok tır kaçtı bunu mrkp bilir o biliyor tırın nereye kaçtığını
:queen::queen::queen:

Naçizane çektiğim 1-2 fotoğraf.. ;)

dsc00255hk2.jpg

dsc00252ku5.jpg

dsc00254hm3.jpg

Gezi baya bir matrak ve huşulu olmuşa benziyo..Şimdi tam bakamadım ama
yarın bakarım artıkın..
Maksat neşenize ortak olmaktı..Yüreğinize ve tekerinize sağlık arkadaşlarım..:rendeer:

helal sana babaçi.:cat:
ağzının payını vermişsin dombilinin :queen::queen::queen:

heh ..vites düşüp köklemeye üşendim diye oldu bu koçero...:bounce:

ula olmadı ganga...bi denesinde ben yokum ya...ayıp diye bişe var...bilirmisin...AYIP..:p

jesse'nin kokteyl'i

kimbilir bizim saftirik EMİN bardağa niye bakıyor...Allahın plastik bardağı işte ya...:queen:

iyi detay yakalanmış...o domitis uzun zaman o bardağın köşesinde durdu..

Son düzenleme:
dsc00254hm3.jpg
[/QUOTE]

fenayımm fenaaaaaaaaa ((:) dedim boyle güzel bi gezi .. güzel bir MTanısı taşısın dedim . iyi yapmışım ellerime saglık :mrgreen::mrgreen: ama sizin için dostlar

jesse'nin kokteyl'i

abi tutturdular kolayı kokteyl yapabilirmisin diye (:) açımda tabi o ara .. takıştırı verdim bi domatiz hemen :queen::queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Güzel gezi olmuş kaçırdık :pale:

kimbilir bizim saftirik EMİN bardağa niye bakıyor...Allahın plastik bardağı işte ya...:queen:

abi adam bal tutan parmagı mı yalardı bardagımı denklemini çozmeye çalışıyordu o ara .. :queen::queen::queen: bana sen ne düşünüyosun bu konuda diye sordu ...

zor kaçtım yanından:cherry::cherry:

domatisss ((:) süperr bi gokteyildir tavsiye eder,im

abi adam bal tutan parmagı mı yalardı bardagımı denklemini çozmeye çalışıyordu o ara .. :queen::queen::queen: bana sen ne düşünüyosun bu konuda diye sordu ...

:queen::queen: emin işte bu bakar ancak bardağa :queen::queen:

saf maf ama iyi çocuk bu Emin ya...pindirdim cıbıra cıbıfa aklını karışmasın istedim yavruyu...yok illa cbr...hay cbrlere gelesin emninnnn gııı huuuuu....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar