[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

bu arada meteoroloji döneklik yaptıı :p haberiniz var demii hava parçalı bulutlu 11 derece yuppiii:queen:
şile ise 13 derece şort ları alın denize girek barrii falan

ladysitter nerden katılıcaksın?

hava durumununa gore pazarda yagıs ihtimali az benim icin tek sıkıntı o kadar erken kalkmakta malum c.tesi gecesinin ertesi ilk gunu genelde gec yatıyorum normalde 4 e kadar uyurum ama ben erken kalkmaya calıscam hatta az bi ihtimalde olsa ikea ya yetiscem buarada ben ikea ya hic gitmedim

hava durumununa gore pazarda yagıs ihtimali az benim icin tek sıkıntı o kadar erken kalkmakta malum c.tesi gecesinin ertesi ilk gunu genelde gec yatıyorum normalde 4 e kadar uyurum ama ben erken kalkmaya calıscam hatta az bi ihtimalde olsa ikea ya yetiscem buarada ben ikea ya hic gitmedim

ondan dedik nerden katılcan die bz bostancıda bulusup brlkte gdrz umraniyeye:wiinkk:

buarada bostancı tarafındayım

sonradan fark ettim
bostancıda nerde

Son düzenleme:
bu arada muharrm yalnış bilgi verme insanlara biz genelde köprünün altına girmeden otobüs durağında buluşuruz:p

Son düzenleme:
abi mahcup oldum ama kusura bakmayın listeyede yazmışsın ümmet abi. çok önemli bir nedenden dolayı katılamıyacağım. malesef mani çıktı işte. size iyi eğlenceler...:king:

olmaz valla biz alışmışız durakta beklemeye kaçırırız orayı:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi mahcup oldum ama kusura bakmayın listeyede yazmışsın ümmet abi. çok önemli bir nedenden dolayı katılamıyacağım. malesef mani çıktı işte. size iyi eğlenceler...:king:
tamam sorun değil başka buluşmada görüşürüz artık.

ooo bakıyorum şile muhabbeti var burada belki bende gelirim ama kesin
değil aksilik olmazsa oradayım hadi bakalım hayırlısı ....

arkadaslar serde karadenizlilik var malum 12 yi gecelide cok oldu :)

sonucta bostancı koprusunden sag virajla e5 inice orda biyerde olcaksınız dimi sorun yok peki kacta orda olucaksınız

bak anladın sag virajla inince durak geride kaldıgı için sola yanasıosun:queen:
biz orda oluyoruz tam kosede:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar