abi sen asıl pazar günü güleceksinyersen.
valla isterdimde gelemicem malesef evde misafir var çünkü başka bi zaman güleriz artık
abi sen asıl pazar günü güleceksinyersen.
ladysitter nerden katılıcaksın?
hava durumununa gore pazarda yagıs ihtimali az benim icin tek sıkıntı o kadar erken kalkmakta malum c.tesi gecesinin ertesi ilk gunu genelde gec yatıyorum normalde 4 e kadar uyurum ama ben erken kalkmaya calıscam hatta az bi ihtimalde olsa ikea ya yetiscem buarada ben ikea ya hic gitmedim
buarada bostancı tarafındayım
sonradan fark ettim
bostancıda nerde
ben şenesenevler lisesinin ordayım.sen?
bu arada muharrm yalnış bilgi verme insanlara biz genelde köprünün altına girmeden otobüs durağında buluşuruz![]()
ben şenesenevler lisesinin ordayım.sen?
bu arada muharrm yalnış bilgi verme insanlara biz genelde köprünün altına girmeden otobüs durağında buluşuruz![]()
ben altıntepedeyim bostancı koprusnun altı yerine azcık ilerde shell daha kolay olmaz mı ?
tamam sorun değil başka buluşmada görüşürüz artık.abi mahcup oldum ama kusura bakmayın listeyede yazmışsın ümmet abi. çok önemli bir nedenden dolayı katılamıyacağım. malesef mani çıktı işte. size iyi eğlenceler...:king:
yok olmaz
bostancı koprusunden e5e girerken sold durakda oluruz bz ztn ileri gtmeye grk yok:wiinkk:
bostancı koprusunden e5 e girerken solda durak diyorsunuzda durak sagda olmaz mı :cyclopsan ben mi biseyleri kacırdım
durak sagda ama senn sola yanasman lzm duraga grebilmek için:queen::queen:
Coşkun Şelale evlerinin arkasında oturuyo Erdinç biz onunla buluşmalara
viyadüğün(Tem Köprü)altında buluşup ordan hareket ederiz her zaman.
arkadaslar serde karadenizlilik var malum 12 yi gecelide cok oldu
sonucta bostancı koprusunden sag virajla e5 inice orda biyerde olcaksınız dimi sorun yok peki kacta orda olucaksınız