sabah görüşmek üzere o zaman herhalde bikaç kişide burda tanırsam önümüzdeki onbeş gezi sora sitenin istanbul bölümüyle tanışmış olucam :queen:
teror' Alıntı:KATILIMCI ARKADAŞLAR BULUŞMA YERİNİ BULAMAYANLAR SIKINTI YAŞAMASIN DİYE SABAH 8:30 İTİBARİ İLE E-5 YOLU ÜZERİNDE BULUNAN ARAÇ MUAYENE İSTASYONU ÖNÜNDE SİZİ KARŞILAYIP BULUŞMA YERİNE İNTİKAL ETTİRİCEM.
HER HANGİ BİR GECİKME YADA ADRES TARİFİ GEREKTİĞİNDE BANA 0505 517 24 34 NOLU TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ SAYGILAR:cat:
mustafacım sen 9 da muayenede olursun ama ben yolu bilmeyen erkenden gelen katılımcılar yeri aramasın ilgisiz kalmasın diye geleni karşılayıp tuncel abinin misafirperverliğini tesçilleyeceğim-MUSTURAKİ-' Alıntı:yaww terorcüm 8:30 erken değilmi şunu 9:00 yapalımda hem karşıdan gelicek olan arkadaşlarıda karşılayalım dimi :cat:
yoksa aç kalacam diyemi korkuyon sen 8:30 da oraya gidersen bize bişekalmaz yaww:cherry:
tuncel abim teror gardaşımızında dediği gibin sabah 9:00 gibi muayene istasyonunda karşılama yapsak karşıdan gelicek ve diğer arkadaşlarımız için ilk sayfayada yazsak nası olur
saygılar
MUSTAFA
zuhtupasa' Alıntı:valla biz saat 10.00 am. den önce gelemeyiz..malum bu aksam secret garden da mangal filen var..:mrgreen:
S&S
berkciğim Saat 9 dan 14:00 kadar zaten braç yapıcaz merak etme sonrada ortaklaşa kararla sürüş yaparız nereye isterseniz.berkforce' Alıntı:arkadaşlar keşke sabah 9 değilde 10 olsaydı dermişim branç yapardık hani ordanda ver elini deniz mesela poyrazköy dermişim aklımdan da geçmiyor değil yanii saygılar
Azyiyin bu akşam yarına yer kalsınzuhtupasa' Alıntı:valla biz saat 10.00 am. den önce gelemeyiz..malum bu aksam secret garden da mangal filen var..:mrgreen:
S&S
Vedat kardeş sana sormamıza gerke yok diye yazdık seni..:cat: Bi fırıldak çevirip gelirsin diye yinede gönlümüz seninle kendine iyi bak kardeş.:rendeer:vedat kaya' Alıntı:arkadaşlar beni yazmışsınız ama iş nedeniyle 10 gün kadar istanbul dışındayım..
yoksa seve seve gelirdim..
sizleri seviyorum..![]()
![]()
bol bol resim çekin ki bakıp bakıp çalıştığım şirkete söviiiim...:salut:
tunoka' Alıntı:Azyiyin bu akşam yarına yer kalsın![]()
Terör saat 09:00 da Araç muayenede olacak.SAVASXXL' Alıntı:teror babacım sen kaçta gelenlerı karşılayacaksın...
bu rada nber görüşemiyoz:bounce:
praetorian' Alıntı:yarın kız arkadasımın(latanın) rahatsızlıgı nedenıyle yanınızda olamıcaz ozur dılerr iyi eglenmenızı dılerım(z) saygılar sevgıler..
serkan79' Alıntı:tuncel abi 2 kişilik masa rezervasyonu rica edebilirmiyim![]()