[Mt - Istanbul] 02.07.2006 - Avrupaya Gidiyonuz & Geliyonuz

sabah görüşmek üzere o zaman herhalde bikaç kişide burda tanırsam önümüzdeki onbeş gezi sora sitenin istanbul bölümüyle tanışmış olucam :queen:

abi gelmeyenlerin yemeklerinide ben yerim::dpac:: siz merak etmeyin bi oturuşta üç kişilik yemek yeme kapasitesine sahibim ::dpac:: ::dpac:: ::dpac:: ::coool::

Mekan sahibinin ifadesi:
Yiyemediklerinizi yanınıza alabilirsiniz.Dönüşte yersiniz.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelioz wala hemde hanımla..:cherry:
S&S

arkadaşlar keşke sabah 9 değilde 10 olsaydı dermişim branç yapardık hani ordanda ver elini deniz mesela poyrazköy dermişim aklımdan da geçmiyor değil yanii saygılar

teror' Alıntı:
KATILIMCI ARKADAŞLAR BULUŞMA YERİNİ BULAMAYANLAR SIKINTI YAŞAMASIN DİYE SABAH 8:30 İTİBARİ İLE E-5 YOLU ÜZERİNDE BULUNAN ARAÇ MUAYENE İSTASYONU ÖNÜNDE SİZİ KARŞILAYIP BULUŞMA YERİNE İNTİKAL ETTİRİCEM.
HER HANGİ BİR GECİKME YADA ADRES TARİFİ GEREKTİĞİNDE BANA 0505 517 24 34 NOLU TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ SAYGILAR
:cat:

yaww terorcüm 8:30 erken değilmi şunu 9:00 yapalımda hem karşıdan gelicek olan arkadaşlarıda karşılayalım dimi :cat:
yoksa aç kalacam diyemi korkuyon sen 8:30 da oraya gidersen bize bişekalmaz yaww:cherry:

tuncel abim teror gardaşımızında dediği gibin sabah 9:00 gibi muayene istasyonunda karşılama yapsak karşıdan gelicek ve diğer arkadaşlarımız için ilk sayfayada yazsak nası olur

saygılar
MUSTAFA

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla biz saat 10.00 am. den önce gelemeyiz..:p malum bu aksam secret garden da mangal filen var..:mrgreen:
S&S

-MUSTURAKİ-' Alıntı:
yaww terorcüm 8:30 erken değilmi şunu 9:00 yapalımda hem karşıdan gelicek olan arkadaşlarıda karşılayalım dimi :cat:
yoksa aç kalacam diyemi korkuyon sen 8:30 da oraya gidersen bize bişekalmaz yaww:cherry:

tuncel abim teror gardaşımızında dediği gibin sabah 9:00 gibi muayene istasyonunda karşılama yapsak karşıdan gelicek ve diğer arkadaşlarımız için ilk sayfayada yazsak nası olur

saygılar
MUSTAFA
mustafacım sen 9 da muayenede olursun ama ben yolu bilmeyen erkenden gelen katılımcılar yeri aramasın ilgisiz kalmasın diye geleni karşılayıp tuncel abinin misafirperverliğini tesçilleyeceğim :p sen 9 da gel birlikte takılırız:cat: ha yicek bişey bulamazsam senin tiponun direksiyon simidini yer yine doyururum karnımı :queen: :queen: :mrgreen:

007

zuhtupasa' Alıntı:
valla biz saat 10.00 am. den önce gelemeyiz..:p malum bu aksam secret garden da mangal filen var..:mrgreen:
S&S

He walla yaa bu hafta çok yoruldu havuzda...:queen: Biraz geç kalksak iyi olur...:p

berkforce' Alıntı:
arkadaşlar keşke sabah 9 değilde 10 olsaydı dermişim branç yapardık hani ordanda ver elini deniz mesela poyrazköy dermişim aklımdan da geçmiyor değil yanii saygılar
berkciğim Saat 9 dan 14:00 kadar zaten braç yapıcaz merak etme sonrada ortaklaşa kararla sürüş yaparız nereye isterseniz.

Hatta gelirken şortlarınızıda getirin denizede gireriz BÇekmecede:queen:

arkadaşlar beni yazmışsınız ama iş nedeniyle 10 gün kadar istanbul dışındayım..
yoksa seve seve gelirdim..

sizleri seviyorum..:) :)
bol bol resim çekin ki bakıp bakıp çalıştığım şirkete söviiiim...:salut:

zuhtupasa' Alıntı:
S&S
Azyiyin bu akşam yarına yer kalsın:p

vedat kaya' Alıntı:
arkadaşlar beni yazmışsınız ama iş nedeniyle 10 gün kadar istanbul dışındayım..
yoksa seve seve gelirdim..

sizleri seviyorum..:) :)
bol bol resim çekin ki bakıp bakıp çalıştığım şirkete söviiiim...:salut:
Vedat kardeş sana sormamıza gerke yok diye yazdık seni..:cat: Bi fırıldak çevirip gelirsin diye yinede gönlümüz seninle kendine iyi bak kardeş.:rendeer:

Son düzenleme:
tunoka' Alıntı:
Azyiyin bu akşam yarına yer kalsın:p

tuncel abim biz zaten bu gün saat 1:30 itibarıyla yeme ve içmeyi kesmiş durumdayız şimdiden sabırsızlanıyozzz:queen: :queen: :queen:

bu arada aman abim bu ergini (TEROR) sabah erkenden mekana falan yaklaştırmayın abi nolur ne olmaz okadar insan gelcek aç kalmasın insanlar
yazık olur walla kabak senin başına patlar bu nası organizasyon diye :queen: :cherry: :queen:

Yaw zaten adam her akşam orda,mekan sahibi Terör:mrgreen:

teror babacım sen kaçta gelenlerı karşılayacaksın...
bu rada nber görüşemiyoz:bounce:

yarın kız arkadasımın(latanın) rahatsızlıgı nedenıyle yanınızda olamıcaz ozur dılerr iyi eglenmenızı dılerım(z) saygılar sevgıler..

praetorian' Alıntı:
yarın kız arkadasımın(latanın) rahatsızlıgı nedenıyle yanınızda olamıcaz ozur dılerr iyi eglenmenızı dılerım(z) saygılar sevgıler..

Geçmiş olsun kardeş.Sevgiler bizden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tuncel abi 2 kişilik masa rezervasyonu rica edebilirmiyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar