- Konu Yazar
arkadaşlar malesef hava durumundan dolayı geziyi yarın saat 11:30 a aldık katılmmak isteyen arkadsları bekleriz hem pazar gunu sınavı olanlarda gelebilir
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
arkadaşlar malesef hava durumundan dolayı geziyi yarın saat 11:30 a aldık katılmmak isteyen arkadsları bekleriz hem pazar gunu sınavı olanlarda gelebilir
sen dedin yarın yapalım dieeeeee :queen:
izin alırsam dedim la dur daha patron gelmedi :salut:
daldan dala atlamayın cumrtesimi pazar mı..
patrondan çok fazla izin alma.... sen bana haftaya cuma lazım sın....![]()
izin sorun değilde maddiyatı zorluyorum şuanale: düzenleyebilirsem takipteyim
düzenlersin ağa.. sana güvendik bak...... ağa fazla bi maddiyat gerekmez.... sen bu yola baş koydun her zaman denk gelmez bu insana... sen sıkma canını çık yola devam edelim...
öyle diyosunda motorun muayenesini bide bandrolu var muayene.70tlcezası 20tl bandorl 35 tl yakacağı yakıt 600km desek 120tl orada yerim 100tlde toplamda 345 tl edecek bu ay alacağım maas 470tl civarı ev kiram var önümdeki 1 ay boyunca giderlerimi karşılayamam o yüzden baya bi sıkıntıdayım :salut:
ben gelemem yarin kartalda koçtaş a gitmem lazım.....
pazar günü olsa limitleri zorlayacaktım... kalkın gelin size işkembe çorbası ısmarlayayım pendikte..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
yaw ağa takma bu kadar..... muayenede ceza kesmiyor... alıyor russat yaprağının birini git 10 gün içinde yaptır gel diyor.. bak hemi orda cross yapcam ybr ile.. rakiplerim var transalp gs1200 falan.... kaçmaz borç harç kredi kartı dayan gitsin....
gelmeyi bende çok istiyorum ama. ben ev geçindiriyorum bazı seylerden kısmazsam hatta üstüne üstlük borç yaparsam kamp dönüşü motoru satmak zorunda kalırım. inan gerçekten limitleri zorluyorum şuanale:
inşallah gelirsin.... ben geleceğine kesin gözüyle bakıyordum... nasip kısmet... çaadır bile ayarlamıştım romantik kırmızı gece lambalı...
yaw ağa takma bu kadar..... muayenede ceza kesmiyor... alıyor russat yaprağının birini git 10 gün içinde yaptır gel diyor.. bak hemi orda cross yapcam ybr ile.. rakiplerim var transalp gs1200 falan.... kaçmaz borç harç kredi kartı dayan gitsin....
Dostmusun düşmanmı anlamadım Ramço:silent:,
pazar değilmiydi bu yahu, gelecektim ben