[mt - ist ] scooter bulusma sarıyer

sadfs.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

arkadaşlar malesef hava durumundan dolayı geziyi yarın saat 11:30 a aldık katılmmak isteyen arkadsları bekleriz hem pazar gunu sınavı olanlarda gelebilir

daldan dala atlamayın cumrtesimi pazar mı..

ezip tozmaya eglenmeye gitmek istiyoruz yagmurda camurda hasta olmak deil..!! ve alınan son bilgiye göre pazar günü bir cok kişinin sınavı vardır ve yetişme korkusu var maksat tanısmak o yüzden cumartesiye cekilmiştir tarih istiyen herkezi bekleriz

arkadaşlar gelecek olan kişiler akşam 10 a kadar bi listesini olustursunda gelip gelmiyecek kişileri görelim

guncel

1 antilop_skul + emy
2 caferasık +1

düzenlersin ağa.. sana güvendik bak...... ağa fazla bi maddiyat gerekmez.... sen bu yola baş koydun her zaman denk gelmez bu insana... sen sıkma canını çık yola devam edelim...

öyle diyosunda motorun muayenesini bide bandrolu var muayene.70tlcezası 20tl bandorl 35 tl yakacağı yakıt 600km desek 120tl orada yerim 100tlde toplamda 345 tl edecek bu ay alacağım maas 470tl civarı ev kiram var önümdeki 1 ay boyunca giderlerimi karşılayamam o yüzden baya bi sıkıntıdayım :salut:

ben gelemem yarin kartalda koçtaş a gitmem lazım.....
pazar günü olsa limitleri zorlayacaktım... kalkın gelin size işkembe çorbası ısmarlayayım pendikte..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

öyle diyosunda motorun muayenesini bide bandrolu var muayene.70tlcezası 20tl bandorl 35 tl yakacağı yakıt 600km desek 120tl orada yerim 100tlde toplamda 345 tl edecek bu ay alacağım maas 470tl civarı ev kiram var önümdeki 1 ay boyunca giderlerimi karşılayamam o yüzden baya bi sıkıntıdayım :salut:

yaw ağa takma bu kadar..... muayenede ceza kesmiyor... alıyor russat yaprağının birini git 10 gün içinde yaptır gel diyor.. bak hemi orda cross yapcam ybr ile.. rakiplerim var transalp gs1200 falan.... kaçmaz borç harç kredi kartı dayan gitsin....

ben gelemem yarin kartalda koçtaş a gitmem lazım.....
pazar günü olsa limitleri zorlayacaktım... kalkın gelin size işkembe çorbası ısmarlayayım pendikte..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

yaw ağa takma bu kadar..... muayenede ceza kesmiyor... alıyor russat yaprağının birini git 10 gün içinde yaptır gel diyor.. bak hemi orda cross yapcam ybr ile.. rakiplerim var transalp gs1200 falan.... kaçmaz borç harç kredi kartı dayan gitsin....

gelmeyi bende çok istiyorum ama. ben ev geçindiriyorum bazı seylerden kısmazsam hatta üstüne üstlük borç yaparsam kamp dönüşü motoru satmak zorunda kalırım. inan gerçekten limitleri zorluyorum şuan :pale:

gelmeyi bende çok istiyorum ama. ben ev geçindiriyorum bazı seylerden kısmazsam hatta üstüne üstlük borç yaparsam kamp dönüşü motoru satmak zorunda kalırım. inan gerçekten limitleri zorluyorum şuan :pale:

inşallah gelirsin.... ben geleceğine kesin gözüyle bakıyordum... nasip kısmet... çaadır bile ayarlamıştım romantik kırmızı gece lambalı...

Dostmusun düşmanmı anlamadım Ramço:silent:,

pazar değilmiydi bu yahu, gelecektim ben

abi sorma bizde allem ettik kallem ettik pazara kendimizi hazırladık plan yaptık para ayarladık yağmur demiş meteoroloji cumartesiye çektiler geziye! kaldık öyle ... gibi bu gün boş boş! yağmurda yok havada gayet güzel gidiyor şimdilik!:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar