[MT] Hyosung Resimleri [BBRR firarda]

bu topik patlar şimdiden söyleyim 60 sayfa kesin olcakta bilmiyom fazlasınııııı el birligi ile canlardırcaz turizmi :):):)

Vay be.... Keramet Motorda mı ? Sende mi? He Motordaysa hemen gidip bitane alalım yok sendeyse formülünü almak isterim, bu ne baba ya.

bırakın uleynnnn hepsi benimmm
9.gif

obareyyyy . . .
Karar verdim hatunu boşıycam,evi barkı satcam,elde nekadar para varsa hyosung'a vercem.Amaç Türk kültürünü ve konukseverliğini tüm turistlere göstermek.Hatta bi araştırim Hyosung bayisi olabilirmiyim diye ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burası neresi ya türkiyemi arkada türk bayrağıda var :D ,
antalya falan olabilir

Baba bu ne ya. Sıraya dizmişsin hatunları. Süper olmuş resimler. Kalite kötü ama içerik süper. Motor ve kadın. Bir erkek daha ne ister......
Para!!!

Offf yine baktım kalitede süperrrr ;)

Burasida neresi olaki? Guzel turkiyenin hangi sevimli ilcesi ili plaji soleyin bakam. Bu hatun fotograflarinin bende biraktigi hissi ise resimli olaraktan feriom :pr: aha bole bole bole kafayi duvara furmak lazim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motor tanıtımı bu işte hysong bu kadar güzel reklam yapsaydı şimdiye
kadar rekor kırardı

Süper Moderatör (BBRR)
bugün 2 tane daha ekledim ...Mt üyelerine her türlü görsel doygunluğu yaşatmayana ben mod mu derim ...

Olcaydan da bekliyoz bu tür resimler...

abicim bu hatunların başka işi yokmu bütün gün senin hyo nun yanında resim sırası mı bekliyorlar :)

memleket için, turizm için, vatan için, yurdumu tanıtmak adına yaptığına eminim:cat: :queen:

Motoru bedavaya getirebilirsin...

Valla her resim çektirenden 3-5 alınsa motorun parası çıkar hatta farklı modeller içinde bizde motorları getirelim alternatif sunalım, hem haftasonu ek iş yapmış oluruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim olan var olmayan var mahsus mu yapıyon bununla ilgili bir madde ekliyelim forum kurallarına başkalarının canını çektirecek miğdesini guruldatacak resimleri sitede yayınlamak yasaktır diye

madde 8874 ... olan var olmayan var kardeşim

KİLİTT :cherry:

süpersin acaba bende benim motoru senınkinin yanına koysam da benimkinede böööle kızlar binse... hıım...:D

Süper Moderatör (BBRR)
Yukarda anlattığım gibi gelip resim çekiliyolar motorla ben sadece isterseniz binebilirsiniz diyorum ...bu arada burası marmaris uzun yalı sahili

Son düzenleme:
ben sitemizde gençlerimize böyle kötü örnek olan moderatör istemiyorum:)
ehehehehehehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar