2 yıl ve 30000 km yapan her makinede kullanıma göre sorunlar oluşabilir bu doğal arızanın halledilmesi önemli o çok bilinen markalardan kimlerin neler çektiğini topicleri incelersen görebilirsin servise alınmayan motosikletleri bile okuduk buradan...Bence gönlünden ne geçiyorsa onu al hayırlısı olsun arkadaşım...Arkadaşlar aramızda bir hyosung motorla en çok kaç km yapan var? Toplamda ve bir seferde? Çok ama çok kafam karıştı kalbim gt250r dan yana ama tanıdığım bütün motorcular bana cbr125r al diyor. Görüntü ve güç konusunda hyosung kesinlikle önde fakat dayanıklılık beni kaygılandırmaya başladı. Elbette hyosung kullanıcısınız ve kullandığınız motoru kaliteli bulmanız normal ama biri çıkıpta bana 2 yıldır her gün kullanıyorum 30000 km yaptım ufak tefek arızalar dışında birşey almadı diyemedi. Ucuz etin yahnisi(pek ucuzda değil ama) olur diye korkmaya başladım. Bilgilendirin beni hocalarım.
arkadaslar bende sonunda bir hyosung kullanıcısı oldum,mavi gt 650 aldım.
herkeze kazasız günler dileğiyle...:?
En fazla 2-3 cm alçalabiliyor diye okumuştum.Birde koltuk süngerini traşlatıyorlarmış oda bi iki cm alçaltır kanımca. Sen formları bir tara en iyisi.METALİ;565682' Alıntı:Arkadaşlar bu race modellerinde sele yükseltme alçaltma varmı ben geçen gün denedim fakat biraz boy problemim olduğu için ancak baş parmaklarım yere değebildi.
İşte cevapların bir kısmıEn fazla 2-3 cm alçalabiliyor diye okumuştum.Birde koltuk süngerini traşlatıyorlarmış oda bi iki cm alçaltır kanımca. Sen formları bir tara en iyisi.
Kitap şöyle diyor :
"Amortisör ayar vidası 2'ye ayarlanmış olarak gönderilmiştir. Arka süspansiyon ayarı, konum 2'den konum 1'e değiştirilerek pratik yapılabilir"
Buradaki PRATİK neyi anlatıyor anlamadım
Birde uyarı var :
UYARI : Arka amortisörü 3'ün üzerindeki bir konuma ayarlamayın.
Tespit 1 - gt Comet Sele yuksekliği 795 mm
Tespit 2 - Kitap şöyle diyor :"Amortisör ayar vidası 2'ye ayarlanmış olarak gönderilmiştir. Arka süspansiyon ayarı, konum 2'den konum 1'e değiştirilerek pratik yapılabilir"
Tespit 3 - koltukların döşemesinin altında kalın ve yumuşak bir dünger var rr lardaki gibi sert diil koltuklar bu sünger çıkartılıp daha ince bir sünger konabilir nekadar etki eder derseniz max. 1-2 cm ama oda önemli....
Sonuç : Arka süspansiyon ayarı değiştirilirse ve sunger inceltilirse Kaç mm düşer bu yukseklik :silent:
NOT: Konuyu belki fazla uzattım ama önemli benim için. Hanım cıbırı begendim, ben hyo kulanamayacaksam ondan alalım diyor...r: (bilmem anlatabildim mi derdimi ?)
maddog
süngeri unut eğer onu değişirsen çok rahatsız olacaktır..
süsbansiyondan taş çatlasa 2-3 cm farkeder