Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar motorumu satıyorum...:bounce:

ilan asagıdaki linktedir.. gerekli bilgileri gorebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/ADDETAIL.DoIt?AdId=3030258

nakit sıkıntısı var.. ve yakında askere gidicegim icin satıyorum. biliyorsunuz motorun daha once krank probleminden dolayı motor bolumu degiştirildi garantiden ve hiçbir sorunu yoktur. kısaca yenilendi motor.
buluşmalara ve gezilere geldigimde gormussunuzdur motoru.

5000 YTL de vericem.
cep telefonumdan ulasabilirsiniz.
cenk dinc : 542 - 541 13 93

tesekkurler.

Öğrenciyim ve seneye gt250 almak istiyorum.Şu anda yeterli nakitim yok.Umarım iyi bir arkadaşımıza gider motor ;)

kore den direk getirtmek nasıl oluyor adı adresi nedir??
birde bu işten anlayan arkadaşlardan 1.5 Litre-2Litre durumuna yorum alabilir miyiz?
yarım litre fazla kullanılması normal midir

Selam herkese
dün nihayet motoruma rodaj bakımı yaptırdım
fakat burdan takip etiğim kadarıyla 1.5 L yağ ve filtre değişimi toplam 40 ytl tutması gerekiyordu.
bize 2 L yağ konulduğu (Litresi 20 YTL) ve filtrenin de 35 YTL olduğu söylendi ve 75 ytl fatura kesildi.
Kışın durgun olan piyasanın acısını bizden mi çıkardılar? Fikri olan var mı?

Filtre fiyatı çok söylenmiş, yağ değişiminde 2 adet 1 litrelik yağ kutusu açtıklarından 2 litre fiyatını alırlar, ikinci kutuda kalan yağı alabilirsin dilersen :cherry:

peki bu parça kataloguna nasıl ulaşabiliriz bütün parçaların numaralarının olduğu kataloğu bnde edinmek istiyorum. Bilgilendirirsen seviniriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
my.php

benim cometin bir resmi

Selam,
Adım Murat ve yaklaşık 3 ay önce GT250 Comet aldım. Şimdiye kadar sadece 500 km yapabildim ama umarım bu forum sayesinde daha aktif bir kullanıcı olurum. Motoru alırken bu forumdan epeyce yararlandım ve her gün girip konuları okusam da üye olmak bugüne kısmetmiş. Hafta sonu Johnny_Rook ile tanıştık ve anladığım kadarı ile paylaşım mesajlarla sınırlı değil. Görüşmek üzere.

Süper Moderatör (BBRR)
anladığım kadarı ile paylaşım mesajlarla sınırlı değil.
tabiki değil..mesela içimizden biri servise gider beğenir yazar veya beğenmez yine yazar diğer biniciler buna göre servisleri bilir .toplantılarda şahsen tanışırız..baharda bir hyo binicileri toplantısı olacak orda birbirimizi daha iyi tanıyıp bazı ufak sorunlara nasıl çözüm bulduğumuzu paylaçma tanışma fırsatı bulacağız

tabiki değil..mesela içimizden biri servise gider beğenir yazar veya beğenmez yine yazar diğer biniciler buna göre servisleri bilir .toplantılarda şahsen tanışırız..baharda bir hyo binicileri toplantısı olacak orda birbirimizi daha iyi tanıyıp bazı ufak sorunlara nasıl çözüm bulduğumuzu paylaçma tanışma fırsatı bulacağız

servis paylaşımı diyince, hafta sonu c&c motordaydım, gun23 ile orada karşılaştık zaten, bu arada gun23 motosiklet.net'e de hoş geldin, sohbetin devamın artık buluşma ve gezilerde yaparız
servis ile ilgili olarak çok uzun uzun yazmayacagım, zaten daha önce yazıldı, hizmet 10 numara, bakım bittikten sonra yaptıkları temizlik çok iyi, ben bile çok uzun zamandır motosikletimi bu kadar özenerek temizlememiştim, tavsiye eden arkadaşlara bir kez daha teşekkür

sade7 hangi ülkeden parçaları getirtiyorsun, Kore'denmi getirtiyorsun parçaları bizede yardımcı olursan seviniriz. İlgin için şimdiden teşekkürler.

Selam,
Adım Murat ve yaklaşık 3 ay önce GT250 Comet aldım. Şimdiye kadar sadece 500 km yapabildim ama umarım bu forum sayesinde daha aktif bir kullanıcı olurum. Motoru alırken bu forumdan epeyce yararlandım ve her gün girip konuları okusam da üye olmak bugüne kısmetmiş. Hafta sonu Johnny_Rook ile tanıştık ve anladığım kadarı ile paylaşım mesajlarla sınırlı değil. Görüşmek üzere.

aramıza hoşgeldin gun23 çoğumuz birbirimizi tanıyo YADA forumdan uzun süredir tanışıyoruz ilk buluşmada aramızda görmek isteriz hatta havanın güzel olduğu herakşam dışarda olmaya özen gösteriyoruz kalamış tarafındaysan bekleriz herzaman tanışmaya..

parça getirtme olayını bnde merak ettim kimden ve hangi yolla istediğimizide anlatırmısın sade7

Bir sorunum var.

Eşimle birlikte yeni ehliyet aldık ve hyo almaya niyetliyiz. Ama eşim benden oldukca kısa (1.65) ve comet kullanımında sıkıntı olacagını dusunuyoruz .

Cometin sele yuksekliği ayarı nasıl yani dusuk seviyede kac mm fark oluyor.

ve 1.65 boyundaki bir bayanın (795 mm sele yuksekligi ve 150 kg'lik) comet kullanması hakkındaki duşunceleriniz nedir. :silent:

Bir sorunum var.

Eşimle birlikte yeni ehliyet aldık ve hyo almaya niyetliyiz. Ama eşim benden oldukca kısa (1.65) ve comet kullanımında sıkıntı olacagını dusunuyoruz .

ve 1.65 boyundaki bir bayanın (795 mm sele yuksekligi ve 150 kg'lik) comet kullanması hakkındaki duşunceleriniz nedir. :silent:

bende gt250 var, alırken bana da bir iki santim alçaltılabilecegi söylenmişti ama aldıktan sonra götürdügüm biri iki yer bu işe pek yanaşmadı faydası olamaz diye, iyice araştırmak lazım, maslaktaki servisde sadece bir öneri geldi o da amortisörü tutan demirlerin yerine onların biraz daha uzununu yaptırıp amartisörü o şekilde bağlamak ama o da parça için kalıp çıkarma, uğraşma falan pek pratik gelmedi bana, ayrıcada orjinal olmadıgı için riskli olabilecek birşey,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir sorunum var.

boy 1.65se bence hiç yanaşma comete ben 1.72yim parmak ucu basıyorum.
amortisör alçaltmayı ustaya sormuştum yaparım ama virajlarda falan çukura denk geldimi zorluk çekebilirsin dedi hiç yanaşmadım bende.
maalesef biz kısa boyluların derdi bu işte motor almadan önce ilk baktığımız yer sele yükseklikleri

trasher bu mesajım aslında özellikle sana, ama offline oldugun için muhtemelen geç göreceksin üzgünüm, sen egzost arıyordun, sahibinden.com'da bir ilan var, orjinal hyosung egzos diye, ilan no : 3244246

kanka o orjinal egzostan bahsetmiş yaw bu arada bu sakaryadaki hyosung istanbula gelmiş üzerinde tiger egzos vardı sesini beğenmedim bizim alperin içini boşalttırdığı egzos daha hoş bir ses veriyor...

kanka o orjinal egzostan bahsetmiş yaw bu arada bu sakaryadaki hyosung istanbula gelmiş üzerinde tiger egzos vardı sesini beğenmedim bizim alperin içini boşalttırdığı egzos daha hoş bir ses veriyor...

hadi ya, orjinal egzosmuymuş ? hiç dikkat etmedim, neyse araştırmalar devam ediyor, hırs yaptın sen, bulacaksın böyle giderse, gerçi ben kimle konuşsam iki silindirden hiç bir zaman istediginiz ses çıkmaz diyorlar yanlız geçen gün yanımdan bir ducati monster geçti, müthis bir sesi vardı, bildigim kadarı ile monsterlarda iki silindir, gerçi onlar 600 lük...

hyo binicileri toplantısı super olur!:cat: Ama bahara daha cok var. Yilbasi icin de (tabii ki 31 Aralikda degil de birkac gun once bir aksam uzeri ya da haftasonu mesela) benzer birseyler dusunulur mu acep? :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar