lautreamont
dostum.. tabiki her motora binişte 180km hıza ulaşılacak diye bir kural yok ama bana sadece 165km az gibi geldi o kadar... çünki ben 150cc scooter da yol düz ve iyi hızlandırınca 120km yi görüyordum... bu makinalar da da böyle bişey olabilir diye yazdım... inşallah ben de Şubat ayında GT250R alıcammm tabiki son hızına kadar zorlamıyacağım... ama bu makineLERİN tam hızını bir türlü kaç olduğunu bilemiyorum... herkes farklı km hızlara çıkmışş hepside doğrudur... ben de öylebiraz gibiyim sadece zevk için sürüyorum.. bozulsa tık diye kalırım..elimden bişey gelmez... hehe
165 mi az
Nihayetinde 250cc bu makina. O halde şöyle yapabilirsin. Açık hava filtresi ilk etepta. Sonra silindirler ve pistonlarla oynayıp (büyük maliyetler değil) 240 bile görebilirsin. Ama önce bir mezar almayı da ihmal etme bence.
Altındaki makinanın kilosu belli. Şasisi, Şasi malzemesi ve malzeme direnci belli. Hadi makina gitti bir de bunun durması var. Bilmiyorum. 250 cc bir makinayla 180 gene de çılgınlık geliyor bana. Zaten 8 000 ytl civarında alıyorsunuz bu makinaları 2000, 3000 daha koyup daha güçlü 2. el bir başka şey alın derim ben illede büyük sürat diyenlere.
250 gt serisinde çıkan sorun kadar türkiyede Hyosung un hiç bir ürününde sorun çıkmıyor. Bende neden bu makinalarda bu kadar sorun çıkıyor diyoprdum. Meğer nedeni buymuş. 250cc den 600 cc performansı beklemek pek mantıklı değil. 600 cc makinalarda bile 190 a kadar stabil der kitapcıkları. arada 350 cc ve 70-80 bg fark var. Neyse bence makinanızı ve kendinizi seviyorsanız, çok yormayın derim ne kendinizi ne de makinanızı.
Kimse yazdıklarımdan alınmasın benimki kişisel düşüncem ve dile getirme ihtiyacı hissettim. 165km sizce az diyorsanız azdır. Sözüm yok. Bence yeterli ama. Sevgiyle.
Tekeriniz Düz Bassın.