Internet Explorer dışında bir tarayıcı kullanıyorsan hata verebilir.
ben Firefox Mozilla ile açamıyorum, ama Internet Explorer ile açılıyor. :cat:
saol dostum. IE ile açıldı.
Internet Explorer dışında bir tarayıcı kullanıyorsan hata verebilir.
ben Firefox Mozilla ile açamıyorum, ama Internet Explorer ile açılıyor. :cat:

arkadaşlar bikaç sorum olacak önümüzdeki hafta kısmetse Gt 250 R yi alıcam ya gercekten yedek parça sorunu varmı? bide orjinal egsozu kullanıcılar için tatmin edicimi ses açısından yani cok ses cıkarması 600 cc lik makine gibi
ben de eski motorumu satarak gt250r aldim.. henuz su an icin memnunum 550 km yaptim.. ama bi kac gun once sesde degisiklik hissettim ve nedenini ararken motorun egzozunda son sosturucunun vidalandigi yerin altinda bir delik oldugunu farkettim.. bu standart bisimi orda o deligin ne isi var bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim..
O delik su tahliyesi için bende su karıştırılmış benzin aldığımda oradan tahliye etmişti asıl amaç egzoza giren suyu atmak olmalı paslı bile gelebilir sorun yok...ben de eski motorumu satarak gt250r aldim.. henuz su an icin memnunum 550 km yaptim.. ama bi kac gun once sesde degisiklik hissettim ve nedenini ararken motorun egzozunda son sosturucunun vidalandigi yerin altinda bir delik oldugunu farkettim.. bu standart bisimi orda o deligin ne isi var bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim..
Öncelikle pas koruyucu spreyler var bunlar çok maliyetli değil 6 - 7 ytl civarı birde paslanmış yüzeyi pastan temizleyen spreyler var pas sökücüler bunlarda kaliteye göre fiyat çok değişiyor oto aksesuarı satan yerlerden alabilirsin pas sökücülerin endüstriyel kullanım için üretilmiş olanlarını tavsiye ederim çok etkili oluyorlar bunlarıda hırdavatçılardan bulabilirsin...arkadaşlar paslanma ile ilgili öneri ve önlemleriniz nelerdir paslanacak kısımları kuru tutmaya çalışıyoruz ama pas sökücü veya paslanmayı önleyici herhangibir katkı kullanıyormusunuz...

arkadaşlar paslanma ile ilgili öneri ve önlemleriniz nelerdir paslanacak kısımları kuru tutmaya çalışıyoruz ama pas sökücü veya paslanmayı önleyici herhangibir katkı kullanıyormusunuz...
Yurtdisinda yasarken bu ve benzeri isler icin severek kullaniyordum. Ne yazik ki henuz Turkiye'de satan bir yer bulamadim. Bilen warsa, buraya da yazarsa sevinirim.
Tesekkurler!