Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Süper Moderatör (BBRR)
Bu gün msn de yağ konusu baya bi tartışıldı ...özellikle magnatek kullanmayın yoksa debriyaj balatası sıyırıyor dendi hatta adana da bu yüzden iki motorun debriyaj balatası ayna gibi olmuş...

ben daha önce cross motorumdada hep fulll sentetik kullandım ...ama bu konuda konuştuğum insanlar teknik bilgi yönünden çok güvendiğim insanlar...yarı sentetik 4t motor yağı ıslak debriyaj için en iyi yağdır diyolar 4000 bakımında yarı sentetik koyacam...

Beygir gücü ve tork değerlerinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı konusunda kimsenin şüphesi olmasın işte bilinen markaların grafikleri katalog değerlerinden yaklaşık 10 ile 18 hp daha düşük...
http://www.sportrider.com/features/146_0408_2004_middleweight_dyno_comparison/

Honda...http://www.motorbikes.be/en/Honda/2004/CBR 600 RR/
Yamaha...http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r6_2004.php
Suzuki...http://www.motorbikes.be/en/Suzuki_GSX-R_600_2004.aspx
Kawasaki...http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki_ZX-6RR_2004.aspx

Bu 650 cc hyosung ta 79 hp de 10 hp kayıp anlamına geliyor yani genel bir durum...

Hysoung GT650S Sport Bike Specs

> DIMENSIONS & DRY MASS
Overall Length (mm) 2,080
Overall Width (mm) 760
Overall Height (mm) 1,120
Ground Clearance (mm) 150
Dry Mass (kg) 180
Wheel Base (mm) 1,435
Seat Height (mm) 780
Frame Type Double Cradle
> ENGINE
Type 4-stroke, water cooled DOHC 8-valve,
V-twin (90 degrees)
Piston Displacement (cc) 647
Number Of Cylinder 2
Maximum Power 58.5 kW (79 HP)
Carburetor 2
Start System Electric
> CAPACITY
Fuel Tank Capacity (L)/Reserve 17/2.5
> TRANSMISSION
Clutch Wet Multi-Plate Type
Gear Shift Pattern 1-down 5-up
> CHASSIS
Front Tire 120/60-17 55W
Rear Tire 160/60-17 69W
Front Suspension Telescopic, Oil Dampened
Rear Suspension Swing Arm
Caster (degrees) 25.5
Front Brake Double Disc (ABS Type)
Rear Brake Disc
> ELECTRIC
Ignition Type Ignitor
Generator (W) 350
Battery Capacity (V/ah) 12V/12A
Subject to change without notice

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kredi tamam ruhsat tamam yarın akşam motor da tamam :)

savulun sarı comet geliyor

hayırlı olsun giallorosso
önümüzdeki sezona kadar izmitte servis açılırsa ben de ciddi düşünüyorum hyo yu.

arkadaşlar bikaç sorum olacak önümüzdeki hafta kısmetse Gt 250 R yi alıcam ya gercekten yedek parça sorunu varmı? bide orjinal egsozu kullanıcılar için tatmin edicimi ses açısından yani cok ses cıkarması 600 cc lik makine gibi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bikaç sorum olacak önümüzdeki hafta kısmetse Gt 250 R yi alıcam ya gercekten yedek parça sorunu varmı? bide orjinal egsozu kullanıcılar için tatmin edicimi ses açısından yani cok ses cıkarması 600 cc lik makine gibi

Yedek parça sorunu yok ama bazı parçalar için 2 hafta kadar beklemen gerekebilir. ses meselesini gelince 600 lük 4 silindirli sesi istiyorsan 600 lük 4 silindirli birşeyler gerekli.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
marten1907 hem sana hem yeri gelmişken bilmeyen herkese eöylemek istedim, hiç bir motosikletin (600-1000) orjinal eksoz sesi caddelerde duyduğun o sesler gibi değildir. O duyduğun sesi motorundan alabilmek için 300-1000 Euro arası para verip bunun için üretilmiş eksoz alman gerekli.

ben de eski motorumu satarak gt250r aldim.. henuz su an icin memnunum 550 km yaptim.. ama bi kac gun once sesde degisiklik hissettim ve nedenini ararken motorun egzozunda son sosturucunun vidalandigi yerin altinda bir delik oldugunu farkettim.. bu standart bisimi orda o deligin ne isi var bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben de eski motorumu satarak gt250r aldim.. henuz su an icin memnunum 550 km yaptim.. ama bi kac gun once sesde degisiklik hissettim ve nedenini ararken motorun egzozunda son sosturucunun vidalandigi yerin altinda bir delik oldugunu farkettim.. bu standart bisimi orda o deligin ne isi var bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim..

Motorun hayırlı olsun.

Sanırım eksoz içerisine, yağmur veya yıkama gibi nedenlerle kaçan suyun tahliyesi için.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600cc öncesi bende ara makina kullabilmek adına 250cc kategorisinde hysoung düşünüyorum.seneye kısmetse bu grubun arasındayım:cat:

O delik su tahliyesi için bende su karıştırılmış benzin aldığımda oradan tahliye etmişti asıl amaç egzoza giren suyu atmak olmalı paslı bile gelebilir sorun yok...

arkadaşlar paslanma ile ilgili öneri ve önlemleriniz nelerdir paslanacak kısımları kuru tutmaya çalışıyoruz ama pas sökücü veya paslanmayı önleyici herhangibir katkı kullanıyormusunuz...

arkadaşlar paslanma ile ilgili öneri ve önlemleriniz nelerdir paslanacak kısımları kuru tutmaya çalışıyoruz ama pas sökücü veya paslanmayı önleyici herhangibir katkı kullanıyormusunuz...
Öncelikle pas koruyucu spreyler var bunlar çok maliyetli değil 6 - 7 ytl civarı birde paslanmış yüzeyi pastan temizleyen spreyler var pas sökücüler bunlarda kaliteye göre fiyat çok değişiyor oto aksesuarı satan yerlerden alabilirsin pas sökücülerin endüstriyel kullanım için üretilmiş olanlarını tavsiye ederim çok etkili oluyorlar bunlarıda hırdavatçılardan bulabilirsin...

HErkese merhaba bende biraz para biriktitrsem Gt 250r almayı planlıyorum ama benim icin benzin sarfiyatıda önemli.GT250rOrtalama ne kadar yakıyor bide comet'le 160 yapıldıgı yazılmış 250r'lwri olanlar en son ibreyi kaca vurdurdular ?

Bu is icin bildigim en iyi urun WD-40 (bknz. www.wd40.com) . Hem temizleyici, hem koruyucu, hem kayganlastirici... Super bir urun! :cat: (bknz. 2000 kullanim amaci http://www.twbc.org/wd40.htm).
Yurtdisinda yasarken bu ve benzeri isler icin severek kullaniyordum. Ne yazik ki henuz Turkiye'de satan bir yer bulamadim. Bilen warsa, buraya da yazarsa sevinirim.

Tesekkurler!

merhaba arkadaslar.gt 250 r nin 2007 modelinde bi değişiklik oldu mu/olacak mı? şimdi bayiye gitsek 2006 mı alırız 2007 mi? 2007 almak için illa 1 ocak 2007'yi mi beklememiz lazım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar