hayatımHepyek' Alıntı:cbf250 demişken bu motorun çnünde gt250 ye benzer ama sadece iki sıra bi yağ radyatörü gibi bişi farkettim geçenlerde.
Ertuğrul+1
Selam. karterin yağ soğutması var. O yüzden radyatörü var yani..
-turgut
BBRR' Alıntı:cbf 250 gt 250 karşılaştırmaları yaparken gt 250 beni yoldan çıkardı bu gün sparişini verdim Allah kısmet ederse pazartesi motorum burda kasko ve plaka işlemlerini çarşambaya kadar halledersem kara yılanım çarşamba altımda olur sizlere resimleri geçerim yavaş yavaş deneyimlerimide cbf le birebir kıyaslıyarak hiç tarafsız aktarırım bölece cbf ve gt kıyaslamasını her iki motorlada ilgilenenler tarafsız bi şekilde bulur...
Harika! Tebrik ederim, benim "kırmızı yılan" da bugün geliyor inşallah
-turgut
Hyosung GT250R
GT250'nin ekzosunu değiştirmeyin diye kitabında bangır bangır yazıyor.
Bu lafa tam sayfa ayırmışlar.. -turgut
Ralf' Alıntı:Bence benzinde sorun yoksa eğer, yan sehpadaki müşür arıza yapmış olabilir 5. viteste uygun hızda değilsen aşırı sarsıntıdan motoru yan sehpa aşağıya inmiş gibi stop ettiriyor,
Sorun o değilse, bazı motorların yeterince hava alamadığını okudum, hava filtresinin açıklığının ve karbüratöre girişin çok ufak olduğunu okudum, bu deliklerin büyütülmesini tavsiye ediyorlardı, yabancı bir listede (Yahoogroups'daki COMET listesinde)
-turgut
Son düzenleme: