gamas' Alıntı:Biraz evvel Globalmotor'dan Rahmi Gürsoy bey ile telefonla görüştüm.
Kendisine iki konu aktardım.Konular ve cevapları:
1.Motoru aldığım firma ile sözleşmemin anahtar teslimi olduğunu ancak
firmanın yatırması gereken motorlu taşıtlar vergisini süresinde yatırmadığını
ve devamlı oyaladığını söyledim.
R.G.: Bunu firma ile çözümleyeceksiniz.
gamas merhaba, ben de istinye motor'dan aldım motoru ve motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksidini firmanın ödemediğini "gelirler.gov.tr" adresinden görüyorum. firmayı aradım, yatırdık gibi bişeyler dediler ama tatmin olmadım. sen halledebildin mi bu konuyu, hallettiysen nasıl??
deneter' Alıntı:gamas merhaba, ben de istinye motor'dan aldım motoru ve motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksidini firmanın ödemediğini "gelirler.gov.tr" adresinden görüyorum. firmayı aradım, yatırdık gibi bişeyler dediler ama tatmin olmadım. sen halledebildin mi bu konuyu, hallettiysen nasıl??
deneter' Alıntı:gamas' Alıntı:Biraz evvel Globalmotor'dan Rahmi Gürsoy bey ile telefonla görüştüm.
Kendisine iki konu aktardım.Konular ve cevapları:
1.Motoru aldığım firma ile sözleşmemin anahtar teslimi olduğunu ancak
firmanın yatırması gereken motorlu taşıtlar vergisini süresinde yatırmadığını
ve devamlı oyaladığını söyledim.
R.G.: Bunu firma ile çözümleyeceksiniz.
gamas merhaba, ben de istinye motor'dan aldım motoru ve motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksidini firmanın ödemediğini "gelirler.gov.tr" adresinden görüyorum. firmayı aradım, yatırdık gibi bişeyler dediler ama tatmin olmadım. sen halledebildin mi bu konuyu, hallettiysen nasıl??
Arkadaşım benim iki konuda çözüme ulaşmış değil.Bakım konusu sanırım bugün hallolacak.Üç gündür devamlı temas halindeyim.
Motorlu taşıtlar vergisi daha yatmadı.Bayi parayı muameleciye verdiğini söylüyor.Muamelecide okeyliyor.Ancak bu konuda bayi sorumlu.
Eğer bu parayı (tutarı önemli değil ama) ben yatırırsam şu ana kadar yapmadığımı yaparak firmanın ismini burada yazacağım.
crato' Alıntı:GT250R'da amortisör ayarı bulunmakta, istersen servisinde yaptırabilirsin. ama unutma alçaldıkça amortisörün sertleşecektir.
johnny_rook' Alıntı:crato, iki servise + bayiye de sordum, yok öyle ayar falan dediler, daha önce bunu yapmış biri yada bir yer var mı bildigin ?
bir tanesi sadece amortisör sertleşir, alçalma olmaz dedi hatta
Resimde görülen kırmızı yuvarlak içine alınmış noktadaki alyan civataları gevşetip motosikleti alçaltmak mümkün bağlantı amortisör üzerinde diğer şekilde arka amortisördede ayar varmı? ayar yapılabilecek bir yer göremedim ben...johnny_rook' Alıntı:crato, iki servise + bayiye de sordum, yok öyle ayar falan dediler, daha önce bunu yapmış biri yada bir yer var mı bildigin ?
bir tanesi sadece amortisör sertleşir, alçalma olmaz dedi hatta

aytskal' Alıntı:Resimde görülen kırmızı yuvarlak içine alınmış noktadaki alyan civataları gevşetip motosikleti alçaltmak mümkün bağlantı amortisör üzerinde diğer şekilde arka amortisördede ayar varmı? ayar yapılabilecek bir yer göremedim ben...
Dostum peki bunu yaparsak sadece ön taraf alçalmaz mı ? arka için de bir işlem gerekir herhalde, bilmedigim için.....
johnny_rook' Alıntı:Evet bizim arka amortisörde yaylı ön için tabiki sadece ön yere iner alçalır arka amortisöre baktım biraz önce ayar için civata yada herhangi bir şeye rastlamadım crato bu ayar nereden yapılıyor paylaşırsan bizimle...aytskal' Alıntı:Resimde görülen kırmızı yuvarlak içine alınmış noktadaki alyan civataları gevşetip motosikleti alçaltmak mümkün bağlantı amortisör üzerinde diğer şekilde arka amortisördede ayar varmı? ayar yapılabilecek bir yer göremedim ben...
Dostum peki bunu yaparsak sadece ön taraf alçalmaz mı ? arka için de bir işlem gerekir herhalde, bilmedigim için.....
Gerçi sadece GT R da var demişsin ama...
GKN' Alıntı:tekrar soruorum ama,
nedir bu gt 250 nin 0-100 ü
bide modifiye durumu sölediim gibi birisi 41 hp ye yükseltmiş yapılabilirmi
egzos ve hava filtresiylemi yapılıo yoksa makinaya müdahalemi
bide arka tarafa en çok kaçlık lastik uyar?
cevaplar için şimdiden teşekkürler..