heLL' Alıntı:Merhabalar,
1 konuda goruslerinizi almak istiyorum. 250cc, 4 zamanli cift silindirli racing motora performans egzosu takilirmi ?
Takilirsa motorun mekaniginde ve ya isleyisinde bir problem cikarmi ? :silent:
Tesekkurler
Ballantyne' Alıntı:topcase önemli değil, sırt çantası depo üstü çanta falan şeklinde topcase olayını hallederiz ama de motor koruma demiri olsa iyi olurdu...
Aramıza hoş geldin burada bir tane Suzuki strad 600 vardı benim aklımı çeldi biraz ama daha erken kaza için geçmiş olsun...heLL' Alıntı:Cevap icin tesekkurler, bir ustaya sordum gecenlerde 4 zamanli 2 silindirli motora takilmaz egzost demisti. Motorun ayarlarini bozarsin gibilerinden laflar etmisti.
Neyse ben bi onceki msj lari okiyim.
Bu arada SRAD la kaza yaptiktan sonra motor tutkusundan vazgecemedigimden dolayi bende GT 250 R la Hyosung ailesine katildim. :cherry:
Bulusma falan olucakmi bu yakinlarda ?
Bende düşünüyordum ve oldu aramıza bekleriz arkadaşımaidikurt' Alıntı:Bende Hyosunglanmayı dusunuyorum
Keşke fotoğraf çekme imkanın olsaydı nereye bağlantı yapmıştı hatırlıyorsan bilgilendirirsen sevinirim...trasher' Alıntı:ben canlı olarak şahit oldum arkadaşlar motoru almadan önce ilk başlarda ist moto ya bakmaya gidiyodum orda bi elemanın vardı o yaptırmış ufka ve şık bir koruma demiri olmuştu yani yapılabilir cantayada bi yol bulurlar die tahmin ediyorum...
Bence şaseye kaynaktan ziyade metrik onluk yada sekizlik kelepçe ile bağlantı düşünülmeli denge alt üst olabilir...Ballantyne' Alıntı:hmm... o söylediğin noktalara vida için üzerinde yuva bulunan bir parça kaynak yapılabilir. şasinin aluminyum olması gibi bi durum sözkonusu değil dimi??
![]()
thundersss' Alıntı:Bence şaseye kaynaktan ziyade metrik onluk yada sekizlik kelepçe ile bağlantı düşünülmeli denge alt üst olabilir...
Bence en mantıklısı bu makinem düştüğünde ayaklıklar üzerinde kaldı onlar kırılmadı peg gitti oda alliminyum dikkat edersen bağlantı noktası iki tane allen civata bence paslanmaz materyalden(döküm değil kırılır) iki metrik sekiz yada onluk kelepçe kurtarır diye düşünüyorum diğer türlü şaseye kaynatmaya kalkarsan yada delersen makineyi mahvetmiş olursun satarkende çok sıkıntı yaratır yinede karar senin ama şaseye dokummamanı şiddetle tavsiye ederim şu topic te bu işi yapan arkadaşa ulaşsan yardımcı olacaktır sana çekme çelik dübellerde sekizlik 500 kg yükü elektrik ve plc (haberleşme) kablolarını bağlıyorduk taşıyordu kolay kırılmaz merak etme yeterki bağlantıyı kıvırmayı sağlam yap yüzeye teması geniş tut Ayrıca o kelepçelere Kawasakilerde bulunan frm. sld. tam boy ve uzunsa çok yakışacaktır diye düşünüyorum ...Ballantyne' Alıntı:kelepçe sağlam olurmu acaba... düşme ve sürüklenme anında üzerine binecek yükü düşündüğümde bana fazla sağlam olacakmış gibi gelmiyor...
crato' Alıntı:Faiz ödemek istemiyorsanız yatırmanızı tavsiye ederim.
johnny_rook' Alıntı:şimdi kontrol ettim benimkini de yatırmamışlar, bence herkes bir kontrol etsin
cratonun verdigi linkden,
İstanbul motora sordum, bandrol ücreti fiyata dahil değil diye dükkanda
bir uyarı yazısı varmış, gözden kaçırmışız !!!! belirtmeyi unutmuşuz kusura bakmayın dedi
crato' Alıntı:İstanbul Motor, normal şartlar altında "Anahtar Teslim Fiyat" a dahil olan Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ilk taksidini yatırmadan motorunuzu teslim ediyor. Faiz ödemek istemiyorsanız yatırmanızı tavsiye ederim.
Gelir İdaresi Başkanlığı ya da bankaların internet şubelerinden sorgulatıp ödemenizi yapabilirsiniz.
Kaç etti şu Laptoplu Adam Ayhan'ın yaptığı? ben saymayı bıraktım..[/QUOTE
Ben motosikleti aldığımda bandrol konusunda uyardılar biz yatırmıyoruz siz yatıracaksınız dediler 31 Temmuz ikinci taksidin son günü 30 ytl.Adamlar 3-5 kuruşun hesabını yapıyorlar.Bu İstanbul motorda hakikatten tam bir dert yumağı Allah sizlere sabır versin arkadaşlar...
Evet aynen öyle vergi kimlik no netten sorgulanabiliyor...heLL' Alıntı:Bu Vergi No denilen sey bizim vergi numaramiz dimi ?
Sabah Kahramanlara Gold motor servise gittim egzozda sesi arttırmak için bir şeyler yapabilirmiyiz diye sordum garanti gider dediler ayrıca sevisteki arkadaş rölanti devrinin ısrarla 1000-1100 Rpm arası olması gerektiğini benimkininde normal olduğunu söyledi GT R grenajı comete uygulanabiliyormuş göstergelerde değişmek şartıyla ben yaparım dedi fiyat istedim birde tarz olarak naked seviyorum ama farlarda içime sinmiyor düşünme aşamasındayım bilginize...