bikehoper' Alıntı:DOSTLAR
sizlerin verdiği bilgi ve tavsiyeler sonucunda GT-250 aldım.Umarım pişman olmam ve ilk etapta İzmirdeki Hyosung kullanıcıları ile tanışmama vesile olur.
Tekrar herkese sevgi ve saygılar.Görüşmek üzere...
dostum çok geçmiş olsun inan benimde içim sızladı.. lakin komşunun sen yokken senden izinsiz motoru nasıl alabiliyor anlayabilmiş değilim. neyse umarım o da iyidir. ayrıntıları paylaşman ve çabuk toparlanman dileğiyle.Akira' Alıntı:Arkadaşlar ben yokken anahtarı babamdan alan komşumuzun, motorumu hurdaya çevirmesi nedeniyle bir süre sizleri tribünlerden izlemekle yetineceğim.
Motosikletimin tamiratı ile ilgili gelişmeleri buradan yazarım. Balalım Globalmotor söylediği gibi yedekperça sorununu hızlı çözebiliyormuymuş.
Akira hemen umutsuzluğa kapılma global ile görüş bak sana mesajda yollamışlar ben eminim yardımcı olacaklardır hallolur merak etme sen...Akira' Alıntı:Arkadaşlar ben yokken anahtarı babamdan alan komşumuzun, motorumu hurdaya çevirmesi nedeniyle bir süre sizleri tribünlerden izlemekle yetineceğim.
Motosikletimin tamiratı ile ilgili gelişmeleri buradan yazarım. Balalım Globalmotor söylediği gibi yedekperça sorununu hızlı çözebiliyormuymuş.
Servis kahramanlarda arkadaşım global motor ben az önce bakım için görüştüm aynı yerde bayiside var yakında istersen özelden bu noktaları mesaj atabilirim sana...scorpi0' Alıntı:selam bikehopper. oncelikle yeni motorun hayirli olsun. keep the shiny side up :cat:
ben de izmir'deyim. 600cc, 60-70 hp civarinda ikinci el temiz bir alet ariyorum kendime. daha once yurtdisinda gs500'um vardi, bir sene ona bindim. Ondan sonra sv650'ye gecmeyi planliyordum ama daha once yurda donus yaptik. burda da malum sv'ler hem pahali hem de ikinci elde populer degil.
haftasonu istanbul'a motor bakmaya gitmistim, ilgilendigim bir kac ducati monster 600, 620ie wardi. kiziltoprak'ta gezerken hyosung'lari gordum. gorunus olarak bayagi hosuma gitti. sv650'nin motorunu zaten begenirdim. lakin motor harici aksamin japon kalitesinde olmamasi ve servis/parca olayinin halen soru isareti olmasi kafami kurcaliyor.
izmir'de nerden aldin senin aleti? gorebilecegimiz bir showroom'lari var mi? global motorun listesinde iki tane bayii gorunuyor ama servis gorunmuyor. servis isini nasil halletmeyi dusunuyorsun?
tesekkurler, keyifli surusler...
-G
sindoman' Alıntı:Akira kardeş geçmiş olsun önce. Motoruna hangi parçalar lazım bildirirsen sana bir an önce yardımcı oluruz.Görüşmek dileğiyle.
Global Motor
Rahmi Gürsoy
Yedek Parça
TAMER' Alıntı:Eğer gv250 ve gt250 sahiplerinden biri motorlarını ölçü almak için atölyeye getirirlerse,talep karşılığında seri üretime başlarlar ve tüm hyosungcular bu aksesuarlardan yararlanma fırsatı bulur.Ayrıca burda yapılandan daha iyisi olmayacak parçalar için fazladan para ödemekten kurtulunur.
johnny_rook' Alıntı:Tamer
Ben m.köydeyim fırsat bulunca gider bakarım ama bir sorum olacak,
gv250 nin çok sorun olacagını düşünmüyorum ama bu bahsettiğin
atölyede gt 250 için koruma demiri örneği var mı ? seri üretime
geçmek için öncelikle bir model olması gerekiyor ama şahsen ben hiç
bir yerde gt 250 için yapılmış bir koruma demiri örneği göremedim bugüne
kadar, internet de dahil buna. İşin ilginç tarafı motorda koruma demiri
bağlantısı yapacak dahi bir yer bulamadım.
Belki bu konuda daha fazla bilgi sahibi olan bir arkadaşla beraber gitmek lazım
oraya sonuçta dizayn sorun değilde, ölçü ve bağlantı nasıl yapılacak
bunu çözmek lazım
komtan' Alıntı:
TAMER' Alıntı:Dediğim gibi eğer motor incelenirse yapılıp yapılamacağı anlaşılır.Yapılacak modelde başka bir modelden kopyalama olmayacak tamammen orda yapılmış bir tasarım olcak.En azından alta takılan spoiler için bağlantı yerleri var.Yan koruma demiri içinde uygun bir bağlantı yeri yapılabilir olmasa bile.Motorunu bir göster istersen zaten yakınmışsın,ustalar bakıp ne yapılabileceğini çıkartırlar.
siteleri inceledim,parça fiyatları uygun değil yurtdışından getirme maliyetleriyle bunlar bir hayli pahalıya patlıyacak,bu sitede 360$ lık sissy bar+kargo masrafı 400$ı bulacak.Aynısını 200$ a burda imal ettirme şansımız var ben modelleri printerdan çıkartıp atölyeye götürecem.Geriye motorlara bağlanacak bağlantı noktalarının ölçülerini vermek kalıyo.Bu kısımda motorlarınızı atölyeye götürmek olarak sizlere kalıyo![]()
muritu' Alıntı:yabancı sitelerde görülen ve bi önceki sayfada resimleri olan alt spoyler hakkında yaptırabileceğimiz yada yapılmışını alabileceğimiz biyer bilen varmı arkadaşlar?? tamer??:silent:
muritu' Alıntı:yabancı sitelerde görülen ve bi önceki sayfada resimleri olan alt spoyler hakkında yaptırabileceğimiz yada yapılmışını alabileceğimiz biyer bilen varmı arkadaşlar?? tamer??:silent:
jakobien' Alıntı:rolanti devri sorulmuş biyerde 1500 d/d olarak ayarlayabilirsin...[/Q En azından birileri cevap vermiş Jakobien ve Akira teşekkürler benimkisi 1000 devir civarı arttırmam gerekiyor sanırım...