BBRR' Alıntı:Daha öncede dediğim gibi yeni motorda disk ve balatalar birbirine hemen alışmaz ilk 1000 den sonra hala aynı şikayetleriniz devam ederse o zaman baktırın derim bendede dün arka disk ten cikcik ses geliyodu ama bu gün aynı ses yok çok normal bunlar her sıfır motorda görülebilecek şeyler özellikle zincirin üstündeki siperliğin vidalarını bir kontrol edin derim benimki çok gevşekti sıktım....
bu arada rus ,ingiliz ,iskandinav güzelleri ile resim olayı devamedecek takip edin![]()
selam arkadaşlar ,başlığa 3 haftadır giremiyordum malum işler dersler felan, neler olmuş neler.. yeni üyeler gelmiş yeni motor alanlar olmuş...
başta yeni gelen üyelere hoşgeldin demek istiyorum uzun süredir başlığa yazan ve motor almak isteyen arkadaşlarla ilgilenen birisi olarak. herkese çok selam
BBRR özellikle sana selam olsun, yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullnaman dileğiyle..bu arada çok profesyonelce çekilmil bir poz olmuş bunda heralde seninde katkıların var
bu akşam TV makinesine katılacak arkadaşlara da bizim yerimizede el sallamalarını diliyorum. Vakti zamanında biz bi başlık açmıştık katılım için ama moderatörler başlığı kaldırmışlardı..demekki kısmet bu güneymiş.katılmak isterdim.