hangi dilleri biliyorsun onlarıda yazda türkçe anlamadığın yerde o dillerde anlatmaya çalışalım :cat:
ama kaçırdığınız nokta var.. "katılımımızı" yazmış arkadaş :queen:
bilemedin olamamızı yazmıştı :cat: :queen:
Alaycı değil canım paylaşımcı oluyoruz, yarın bigün çeviri işimiz olsa dostluk sevabına yaparsın belkim 2 3 kelime arkadaşlığımız pekişiyor :wiinkk:
hoşgeldinnnn kalıcı olmanı dilerim arkadaşım :rendeer:
hangi motosikletleri kullandiniz acaba?
Üniversite yıllarında 5 sene ilerisini görüp bizde çince eğitimi alalım gibi idealist bir yaklaşımla mecidiyeköyde bir kursa gittik.Oradaki hoca bize 14 yaşında bir çocuğun gazeteyi tam anlamıyla okuyamadığından bahsetti.Ya tipimizi beğenmedi ya da hakikaten zor bir dil.Allah yardımcın olsun
guzel siralama..
sanirim ludix50 ilaninizi gormustum sahibinden.com da
tekrar hosgeldiniz..
Burası ayrıca Üniversite mezunlarının da az olduğu bir forum, ayrıca çoğumuz Türkçe dışında dil bilmiyoruz, bazılarımız belki tarzancayla karışık ingilizce, hepsi bu.. Umarım burası beklentilerinizi karşılar :bounce:
Hoşgeldin arkadaşım.Yavaş guruplarımız var bizim.Hatta ben bayadır yavaş gurup müdavimiyim.Sağolsun hızlı arkadaşlarda benim gibiler yüzünden yavaşlamak zorunda kaldılar baya bi süre.Fakat ben bundan gayet memnunum.En çok 90km/h'la gidiyoruz,doğanın tadını çıkarıyoruz,hemde güvenli sürüşler yapıyoruz.:cat:
Görüşlerin farklılığından bahsetmedim sanırımEğitim ve Öğretim, görüş ayrılığı yaratmaz, yoksa ben mi yanlış biliyorum
![]()
hangi dilleri biliyorsun onlarıda yazda türkçe anlamadığın yerde o dillerde anlatmaya çalışalım :cat: