[MT Gaziantep] Iftar Için Adana Ya Gidiyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar;

Çok güzel bi organizasyon olacak inş arkadaşlar yarın görüşmek üzre kendinize iyi bakın ....:cat::cat::cat:

Abi bende gelmek isterim. Ama Kendimi Yabancı Hissediyorum. :( Hem Motorum model olarak düsük hemde cin malı :(

iso abi davet ederse gelirim ! :) adım okan :D En azından ilk dialogu onunla yaparız...

dostum sen gel iso kim oluyo bide ondan izin mi alıyon bizde herkesi saracak kadar büyük kol var benim motor da çinli ne yani cinliyiz diye uzaydamı yaşıyoz:mrgreen::mrgreen:gel gel muhabbet tonla bizde..iso masa sandelya ayarladın mı kankaaa :mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
iso yaz kardeşim uyuma kesin uyuyorsundur şimdi sen :p:p

teknik hocami da yaz o da gelecek
yeni gelecekleri ekle .......

Şükür sonunda, güzelde bir olay oldu evet efendi iso bende pazar günü aranızda olmak istiyorum listeye eklersen sevinirim..görüşmek üzere, Mt antep hoşgeldiniz şimdiden

Son düzenleme:
Arkadaşlar güzel bir organizasyon olacak tır eminim...

Fotolar ve Videolar benden siz eğlenmenize bakın...

:wiinkk:

Arkadaşlar yarınki iftar yemeğine katılacak toplam kişi sayısı 29 olarak belirlenmiştir organizasyon bu sayıya göre yapılacaktır Osmaniye gurubununda yemeğe katılması muhtemeldir yarın görüşmek dileğiyle SAYGILAR

Gaziantep İl Temsilcisi
yarın görüşmek üzere arkadaşlar eminim güzel bir etkinlik olacak

çook güzel olacgına eminim..Fakat istanbuldan misafirlerimin ani gelişiyle bugun öglen saatlerinde gelişim iptl oldu..
şimdiden ii eglenceler

ben ailevi bir nedenden dolayı gelemiyecegim. size iyi eğlenceler.

hani yiiiiiaaaaaa resimler nerede bekliyoz hadi cabuk merak ettim yaw:cat::cherry:

hani yiiiiiaaaaaa resimler nerede bekliyoz hadi cabuk merak ettim yaw:cat::cherry:

resim mesim yok sana sen kazana düştünnn:queen: ama yinede sana şöyle bi iyilik yaparım bi tane resim gösterebilirim ama ısrar etme başka yokkk :)

Son düzenleme:
AKşam üzeri arkadaşlarla tanıştım. gerçekten sıcakkanlı insanlar. Ben oğlumla gitmiştim.
Özellikle antep usulü şiş ve fıstıklı kadayıf harikaydı.Taadı damağımda kaldı.

yücel abi bende çok mu yemişim nedir halaa acıkmadım desem yalan olmaz . bütün antepli arkadaşlarımızın ellerine sağlık çok güzel bi akşamdı katılımcı tüm arkadaşlara da teşekkürler . hele bu tatlı yokmuuuuuuuuuu ortalığı kavurdu yaktı yemekten sonra.

sana binlerce tepsi feda olsunn dayııı mazallah o göbek erirse hayabusaya nasıl bincennn:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam

iftar yemeği nasıl geçti arkadaşlar yaw hani hiç resim yokmu resim olmazsa inanmayız onagöre ,bir tepsi baklava resmiyle kandıramazsınız bizi.:p:p:p:queen::queen::bounce:

ümmet abi iftar yemeği mükemmeldi gelemeyen arkadaşlarımız çok şey kaçırdılar keşke sende aramızda olabilseydin . kasımda geldiğinde yine bi organizasyon yaparız abi inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar