MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erdem899 kardeşim :cherry: o resimleri ben çektirdim ztn oda zorla MT ye ben koydum faysbuk daki leri :bounce:
sana büyük ödül söz yalovada bir gün bedava gezi ve yemek :queen:
Resimden vaz geçtim video da bile zor gördüm kendimi !! bidahaki gezide teker fln yapcam dikkat çekemiyom böle kurallara uymakla :bounce:

benim feysbukumda eklenmiş son iki fotoyu senmi cektirdin ? burcin cekti o fotoları be abi yatma hemen üstüne aaaa::)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konuyu feysbuk da çözeriz :p
tmm sen kazandın şimdi gel yalovaya 12 e kadar ödülü al !! 15 dk kaldı :))

mesajı yazdığın anda okusaydım yetişebilirdim ama şimdi 14 dakika kaldı yetişmem imkansız:queen::queen::queen: kargo yap abicim rizoma plakalık olabilir :D:D:D:D:D:D:DDD:p

Organizatör elinden geleni yapmış. Eleştirmek isteyen eleştiririr, her eleştirene de "sen yapta görelim" demek saçma olmuş biraz.

Gezinin en tatsız anlarıdan biri de cruiser vs. burgman vs. garipçe sahili olmuş anladığım kadarıyla. BBRR bu kadar kalabalık gezilerde "olur böyle vakalar" demiş, ama buradaki hadise için katılmıyorum ben. Orada gaza gelip motoru yatıran arkadaşı da, ona gaz verenleri de kınıyorum.

Organizatör elinden geleni yapmış. Eleştirmek isteyen eleştiririr, her eleştirene de "sen yapta görelim" demek saçma olmuş biraz.

Gezinin en tatsız anlarıdan biri de cruiser vs. burgman vs. garipçe sahili olmuş anladığım kadarıyla. BBRR bu kadar kalabalık gezilerde "olur böyle vakalar" demiş, ama buradaki hadise için katılmıyorum ben. Orada gaza gelip motoru yatıran arkadaşı da, ona gaz verenleri de kınıyorum.

aynı şeyi bende demiştim ama duyan yada kale alan olmadı ...
iş milletin kendisine gelince kaçıyor herkes suçlu olucak ya ...

CERRAHİ KARDEŞİM....

fotoğraflar için çoook teşekkür ederim,özelliklede annem adına....

süper çekmişsin be yav...

Ayberkcim lokantacı iyi ki yamuk yapmış sonraki yer ve ortam süperdi herkese çoooook teşekkürler,resimleri yükleyenlere de ayrıcana çok teşekkürler sizlerle olmak harika görüşmek gülüşmek dileğiyle herkese binlerce selamlar :)

oğlum ve ben radara girdin mi .....:queen:

Son düzenleme:
geç oldu elimde olmayan sebeplerden dolayı . .

ben kedim .. .

mt ailesi (bi kısmı)

serseri bunlar serseri :mrgreen: :mrgreen:

orada neler oluyor . .

banlanmamak adına orjinali bende kardeşim. .

gırgır şamata tadımız yerinde . .

hamsiden başka balık tanımayanların masası malum masada herkes karadenizli olunca :mrgreen:

Son düzenleme:
@kuyucadısı
Ablacım Resimlerde siz tünel gibi bir yere giriyorsunuz.Emre abi Koymuş 5, ve 6, resim .Orasının ismi Nedir?

Cadının Mekan ismi :queen:

Çoğu Kişi Kendine Mekan Diye kafeterya, Sokak Köşesi, Okul Bahçesi vb Gibi Yerleri Seçer.Bu Ablayı Tanımıyorum Ama Sizin Yazdıklarınıza Göre Sıradışı Biri Heralde ki Böyle Bi yer Mekan Yapmış :mrgreen: Ama Hala Asıl İsmini Merak Ediyorum:)

Çoğu Kişi Kendine Mekan Diye kafeterya, Sokak Köşesi, Okul Bahçesi vb Gibi Yerleri Seçer.Bu Ablayı Tanımıyorum Ama Sizin Yazdıklarınıza Göre Sıradışı Biri Heralde ki Böyle Bi yer Mekan Yapmış :mrgreen: Ama Hala Asıl İsmini Merak Ediyorum:)

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

:bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar