erhan fotograflar için teşekkürler emegine saglık :rendeer:
erdem899 kardeşim :cherry: o resimleri ben çektirdim ztn oda zorla MT ye ben koydum faysbuk daki leri :bounce:
sana büyük ödül söz yalovada bir gün bedava gezi ve yemek :queen:
Resimden vaz geçtim video da bile zor gördüm kendimi !! bidahaki gezide teker fln yapcam dikkat çekemiyom böle kurallara uymakla :bounce:
benim feysbukumda eklenmiş son iki fotoyu senmi cektirdin ? burcin cekti o fotoları be abi yatma hemen üstüne aaaa:))
Bu konuyu feysbuk da çözeriz
tmm sen kazandın şimdi gel yalovaya 12 e kadar ödülü al !! 15 dk kaldı)
Organizatör elinden geleni yapmış. Eleştirmek isteyen eleştiririr, her eleştirene de "sen yapta görelim" demek saçma olmuş biraz.
Gezinin en tatsız anlarıdan biri de cruiser vs. burgman vs. garipçe sahili olmuş anladığım kadarıyla. BBRR bu kadar kalabalık gezilerde "olur böyle vakalar" demiş, ama buradaki hadise için katılmıyorum ben. Orada gaza gelip motoru yatıran arkadaşı da, ona gaz verenleri de kınıyorum.

CERRAHİ KARDEŞİM....
fotoğraflar için çoook teşekkür ederim,özelliklede annem adına....
süper çekmişsin be yav...
@kuyucadısı
Ablacım Resimlerde siz tünel gibi bir yere giriyorsunuz.Emre abi Koymuş 5, ve 6, resim .Orasının ismi Nedir?
Cadının Mekan ismi :queen:
Çoğu Kişi Kendine Mekan Diye kafeterya, Sokak Köşesi, Okul Bahçesi vb Gibi Yerleri Seçer.Bu Ablayı Tanımıyorum Ama Sizin Yazdıklarınıza Göre Sıradışı Biri Heralde ki Böyle Bi yer Mekan Yapmış :mrgreen: Ama Hala Asıl İsmini Merak Ediyorum![]()
@kuyucadısı
Ablacım Resimlerde siz tünel gibi bir yere giriyorsunuz.Emre abi Koymuş 5, ve 6, resim .Orasının ismi Nedir?
Cadının Mekan ismi :queen: