MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

sabah arızayı hallettim serviste servisteki arkadaşlara resim leri gözterdim bulut ta gördü senin resmi ben de gelicektim semih demişti dedi selam söyledi sana topkapı hüner motor :rendeer:

evet abi gelicekti o da son anda işi çıktı, sen onu tanıyomuydun ya ?? :)

benim zc niye 17 ye fulleniyordu :) ben motoru sallıyordum iyice hava mava kalmasın diye tam dolu geziyordum :) sende öyle mi yapıyorsun ??

dün topkapıdan cıkarken aldım 12 yt benzin hala depoda yarım depo benzin var :bounce:

evet abi gelicekti o da son anda işi çıktı, sen onu tanıyomuydun ya ?? :)

ben de motoru oraya götürüyorum mem nunum servisim den saolsun lar:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar tüm güzel sözleriniz için ve herşartta desteginizi esirgemediğiniz için teşekkürler....

eleştiren arkadaşlar sizlerede teşekkürler hakettmişim ki eleştiriliyorum :rendeer:

Toplu aile resimleri bizde E-M-R-E nin çektiği ama makine bende kaldı benimde yanımda değil evde kaldı artık akşama yükleyeceğiz ne yapalım...

abicim benim üslübum bu azdan az çoktan çok gider...
kimseye şirin görünmenin anlamıda yok laf attıkları çağla kadar delikanlı olsunlar tabi olabilirlerse gelsinler ithamlarının arkasında dursunlar...

canım benim bizi tanıyan yada tanımak isteyen bizim le olucak dışardan olmaz

topik arkası diye bişe var biliyorsun nasıl ugraştığımızı mutlaka iyişeylerin yanında kötüşeylerde olucak tır kimse istemesede onlarda bu işin tuzu biberi ama biyere kadar arkadaşımıza laf söyletmeyiz söyletmiyecezde ve geziler devam edicek belki daga az olucaz belki dağa kalabalık kim ne derse desin her şey çok güzeldi

seni seviyoruz kuyu cadısı :rendeer:

sevmiyede devam edicez:rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Çağla aynen öyle biz seni seviyoruz İmzanı attığın her geziyede evet iyiki varsın .
Yalakalık yapıyor diyen kişiler çıkacaktır .yaparım yapmam sizi alakadar etmez etmiyeceği içinde boştan yere yazı yazarak parmaklarınızı yormayın..

hayırdır canım...
bu arrada dün yemekten zonra rahatsızlanan boşnakşemko arkadaşımızada tekrar geçmiş olsun...

çok saol hell24.
emre abi maltepeye kadar benle aygülü bıraktı sağolsun maltepede aygülle otobüse bindik.500 metre gittik gitmedik ben fenalaştım aygül durdur otobüsü inelim dedim birinci basamağa adım attım 2. basamağı hatırlamıorum yere düşmüşüm.
saolsun aygül çok yardımcı oldu benimle acile geldi yanımdaydı.
acilde iğne vurdular bi yarım saat yattım kendimi iyi hissediodum çıktık hastaneden.
herşeye rağmen çok güzel bir geziydi cadı'ya gürkan amcama aparat cem abime ve ismini sayamadığım birçok insana teşekkürü borç bilirim.
B-A-N-U sanada çok geçmiş olsun.

+

Sen takıl, bana hava hoş.

29 Ekim'deki sürüşte önceden Alper_Tim çıktı bir kasanın üstüne, herkese grup sürüşü kurallarını ve güzergahı hatırlattı. Bu sefer olmadı.

Negatifim canım ben, topraklamam bozulmuş :farao: Bizim memlekette eğriye eğri diyen adamı taşlıyorlar! Sana ne kardeşim, ben beğenmedim, zaten diğer restorana gelmeden ayrıldım. Sen beğendin diye ben de beğenmek zorunda mıyım? Üç buçuk senedir ilk defa bir geziden erken ayrıldım, mutlu son oldu diye baştaki sorunu yazmayacak mıyım?

@Kuyucadısı
Sakın sözlerimi kişisel alma, seni pek tanımam etmem. Çok sayıda şakşakçı arasında eleştirel yaklaşan az sayıda realistten biriyim. Farkındayım, elinden geleni yaptın, ama istediğin kadar iyi olmadı. MT'den 100 motorcuyu bir araya getirmek işin kolay kısmı; işin zor kısmı o kadar kişiye altyapı hazırlamak. Olası sorunları daha önceden düşünüp B planını hazırlamak gerekirmiş. Bir dahaki gezide bir yedek restoran ayarlamayı ve ciddi bir grup sürüşü uyarısı yapmayı, hatta "ısınan" SS'ci arkadaşları önden yollamayı unutmazsın artık :rendeer:

Aman Aman iyikide ayrılmışsın bir dahada gelmezsin olur biter.
beğenmediysen beğenmedim dersin geçersin yok şuymuş yok buymuş
Kelimelerinide doğru kur o şakşakçı lafları falan burası yeri değil sana kimse kötü bir cümle kurmamış inşallah bir dahaki gezide görüşürüz....şakşakçılık olayının üzerinde dururuz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar