valla anlamadım nasıl bir iş ama geçirdilersede artık geçti gitti 
sabah arızayı hallettim serviste servisteki arkadaşlara resim leri gözterdim bulut ta gördü senin resmi ben de gelicektim semih demişti dedi selam söyledi sana topkapı hüner motor :rendeer:
benim zc niye 17 ye fulleniyorduben motoru sallıyordum iyice hava mava kalmasın diye tam dolu geziyordum
sende öyle mi yapıyorsun ??
evet abi gelicekti o da son anda işi çıktı, sen onu tanıyomuydun ya ??![]()
dün topkapıdan cıkarken aldım 12 yt benzin hala depoda yarım depo benzin var :bounce:
arkadaşlar tüm güzel sözleriniz için ve herşartta desteginizi esirgemediğiniz için teşekkürler....
eleştiren arkadaşlar sizlerede teşekkürler hakettmişim ki eleştiriliyorum :rendeer:
arkadaşlar tüm güzel sözleriniz için ve herşartta desteginizi esirgemediğiniz için teşekkürler....
eleştiren arkadaşlar sizlerede teşekkürler hakettmişim ki eleştiriliyorum :rendeer:
abicim benim üslübum bu azdan az çoktan çok gider...
kimseye şirin görünmenin anlamıda yok laf attıkları çağla kadar delikanlı olsunlar tabi olabilirlerse gelsinler ithamlarının arkasında dursunlar...
sana demişmiydim sen bir profosyenel istanbul coçuğusun kardeşim:wiinkk:
Gürkan bey Günaydın:cat::rendeer:
hayırdır canım...
bu arrada dün yemekten zonra rahatsızlanan boşnakşemko arkadaşımızada tekrar geçmiş olsun...
+
Sen takıl, bana hava hoş.
29 Ekim'deki sürüşte önceden Alper_Tim çıktı bir kasanın üstüne, herkese grup sürüşü kurallarını ve güzergahı hatırlattı. Bu sefer olmadı.
Negatifim canım ben, topraklamam bozulmuş :farao: Bizim memlekette eğriye eğri diyen adamı taşlıyorlar! Sana ne kardeşim, ben beğenmedim, zaten diğer restorana gelmeden ayrıldım. Sen beğendin diye ben de beğenmek zorunda mıyım? Üç buçuk senedir ilk defa bir geziden erken ayrıldım, mutlu son oldu diye baştaki sorunu yazmayacak mıyım?
@Kuyucadısı
Sakın sözlerimi kişisel alma, seni pek tanımam etmem. Çok sayıda şakşakçı arasında eleştirel yaklaşan az sayıda realistten biriyim. Farkındayım, elinden geleni yaptın, ama istediğin kadar iyi olmadı. MT'den 100 motorcuyu bir araya getirmek işin kolay kısmı; işin zor kısmı o kadar kişiye altyapı hazırlamak. Olası sorunları daha önceden düşünüp B planını hazırlamak gerekirmiş. Bir dahaki gezide bir yedek restoran ayarlamayı ve ciddi bir grup sürüşü uyarısı yapmayı, hatta "ısınan" SS'ci arkadaşları önden yollamayı unutmazsın artık :rendeer: