MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

mangal ayarlıyalım önemli olan o bende 1 adet var da yetmez gibi gözüküyor zayen sucuk +ekmek +ayran vs menümüzü yapıp fiyat belirleriz cem abi burada yardımınıza ihtiyacımız oluyor

arkadaşlar herkese selamlar....

öncelikle tüm olumlu olumsuz görüşlerini belirten arkadaşlara saygı duyuyorum,herkes fikrini belirli sınırlar içinde çok ta kırıcı olamadan beyan edebilir. anlaşılan asıl sorunun kaynağı hava durumun umulduğu gibi olmayışı olmuş,eğer hava günlük güneşlik olsaydı,sahil kenarında ayrılan masalarda organızasyon devam edecekti sonuçta da daha farklı olacaktı,ama kısmet değilmiş dünyanın sonu değil ya, biraz sabırlı olmak lazım.ben tüm kalbimle çağlanın elinden geldiğini yapmış olduğuna inanıyorum,havanın azizliğine kimse müdehale edemez,birde düşünün hava güneşli masalara oturuldu birden yağmur bir bastırdı,
ne yapacaksınız,bunada şükredin oraya motorlarla gidip gelmek bile büyük zevk, her anın tadını çıkartmak lazım...

çağlayı böyle bir organizasyona öncülük yapmasından dolayı tebrik ediyorum.
:rendeer:

Son düzenleme:
bi rsimde çıksaydım bari be !

bi resmimi çeken bile olmamış :queen:

I LOVEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUU CADIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

I LOVE YOUUUUUUUUU CADIIIIIIIIIIIIIIIIII

ICH LIEBE DICHHHHHHHHHHHHH LIEBE DICHHHHHHHH CADIIIIIIIIIIIIIIIIIII :queen::queen:

arkadaşlar herkese selamlar....

öncelikle tüm olumlu olumsuz görüşlerini belirten arkadaşlara saygı duyuyorum,herkes fikrini belirli sınırlar içinde çok ta kırıcı olamadan beyan edebilir. anlaşılan asıl sorunun kaynağı hava durumun umulduğu gibi olmayışı olmuş,eğer hava günlük güneşlik olsaydı,sahil kenarında ayrılan masalarda organızasyon devam edecekti sonuçta da daha farklı olacaktı,ama kısmet değilmiş dünyanın sonu değil ya, biraz sabırlı olmak lazım.ben tüm kalbimle çağlanın elinden geldiğini yapmış olduğuna inanıyorum,havanın azizliğini kimse müdehale edemez,birde düşünün hava güneşli masalara oturuldu birden yağmur bir bastırdı,ne yapacaksınız,bunada şükredin oraya motorlarla gidip gelmek bile büyük zevk, her anın tadını çıkartmak lazım...

çağlayı böyle bir organizasyona öncülük yapmasından dolayı tebrik ediyorum.
:rendeer:

bende size bu güzel konuşmanızdan dolayı teşekkür ederimm :) :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yüz motordan söz ediliyor. Böyle büyük organizasyonlarda aksamalar olması kadar doğal bir durum olamaz. Kusursuz bir gezi isteniyorsa sekiz ila on motordan fazla olmaması lazım bence. Sayı arttıkça denetlenebilirlik azalıyor. Giresun'dan selam. Herşeye rağmen resimlere ve videolara bakmak bile bir zevk.

Yüz motordan söz ediliyor. Böyle büyük organizasyonlarda aksamalar olması kadar doğal bir durum olamaz. Kusursuz bir gezi isteniyorsa sekiz ila on motordan fazla olmaması lazım bence. Sayı arttıkça denetlenebilirlik azalıyor. Giresun'dan selam. Herşeye rağmen resimlere ve videolara bakmak bile bir zevk.

teşekkürler :) :rendeer:

Günaydın ahaLi !! :)

günaydın semih kardeş

Son düzenleme:
ya gözünüzü seveyim biletixten bilet mi aldınız ? Olur böyle şeyler..

mgu

sana zaten kırılmıyoruz abicim bizim derdimiz beğenip beğenmemek değil üslüp önemli bu pazar mangala gel ben özel ilgilenicem seninle sucuğunda benden...

Evallah kardeşim hanımdan ve kızımdan izin alabilirsem neden olmasın.
Benim amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek,

Evallah kardeşim hanımdan ve kızımdan izin alabilirsem neden olmasın.
Benim amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek,

izin alamazsan hamınla kızınıda getir...
biz zaten bağcıyı koruyoruz yediğin üzümde gözümüz yok... :cat:

günaydın millet
eleştiri yapana dalarım ona göre :p

Banada dalıcanmı :rendeer: :cherry:

Arkadaslar Mt ye eylul gıbı katıldım.4-5 gezıye katıldım.Kimisi sogukta kimisi guzel bir sonbahar aksamında oldu.Bir cok kişi tanıdım.guzel dostlarım oldu.herzaman dort dortluk olucak dıye bırsey yok.Cadı'nın dusundugu gibi bir gezi olmadı.Cunku nasıl bır gezi olmasını ben ve diger arkadaslar gayet iyi biliyorki bu gezinin biran once gelmesini isteyenlerin basında bende vardım.Yınede bu kadar motoru bır arada gormek.Bı mekan kapatıp bızbıze olmak bana yetti acıkcası.(Allahtan Turgay ile aynı masaya oturmadık.Ac kalırdım valla)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar