MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

arkadaşlar günaydın bazı üzücü durumlar olsada gezi güzel geçdi bu gezide emeği geçen başda KUYUCADI'sı olmak üzere diğer arkadaşlarada teşekürlerimi sunarım :p

herkese günaydın arkadaşlar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:farao::farao::farao::farao::farao: artisliğin sonu iyi denize düşmemiş çarptığı motor

Sen oradamıydın kaza olduğu zaman video ya bakarak yorum yapıyorsun orası birkere denize çok yakın olsaydı insanlar oraya tam denizin kenarına motosikletini park edermiydi hemde rüzgarlı havada sende oradan çıkmışsın iki laf fazla olsun diye yorumda bulunuyorsun denize tama 5,6 metre uzakta oldu kaza zaten gördüysen düştükten sonra vurdu motosiklete sanki 120km,,130km hızla gidiyorda 5,,6 metre sürükledi de denize uçtu görüldüğü gibi motosiklet olduğu yere düştüü.....

tamam dır dedik büyütülecek birşey yok olan oldu biten bitii bilmem neolmuş bilmemneyin lafı olmazmış hadi

Bİz Gİdemedik Ama Gezi GÜzel Olmuş Belli :) CAğla Yapcakta GÜzel Olmıcak =) HerSey Bi Yana Bu hafta Bizde İyi Bişeyler Yaptık. Haydi Sİzde Bizim Buraya Gelinde Bir Organizasyonda Biz Yapalım :)

Bİz Gİdemedik Ama Gezi GÜzel Olmuş Belli :) CAğla Yapcakta GÜzel Olmıcak =) HerSey Bi Yana Bu hafta Bizde İyi Bişeyler Yaptık. Haydi Sİzde Bizim Buraya Gelinde Bir Organizasyonda Biz Yapalım :)

olur dostum sen aç topiği biz atlar geliriz sorun değil...
hafta sonu avcılarda mangal var istersen atla gel...

yaz gelsin de bi akşam köfte yemeğe geliriz hatta ben açarım topiği :)

olur dostum sen aç topiği biz atlar geliriz sorun değil...
hafta sonu avcılarda mangal var istersen atla gel...

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:

mgu

Sen orada Cadı kim diye sordunmu ?? sordunda göstermedilermi ??sorsaydın zaten gösterirlerdi
ilk gittiğimiz yerde lokantacının şer.....liğine uğradık sonra başka mekana geçildi... Bu kadar ... Ordan oraya ,ordan oraya olmadı,sadece yemek yenilecek mekan değişti başkada bir durum olmadı. kaza yapan arkadaşımızda tam durduğu sırada öndeki motosiklete vurdu deniz demişsin deniz daha 5,6 metre ilerdeydi öyle bir anlatmışsınki sanki 120 km hızla gidiyorda duramamış...

Arkadaş ben isterdimki organızasyonu düzenleyen arkadaşlar çıksın en başta istasyonda yolu gidilecek yeri anlatsın kendini tanıtsın ama olmadı ne oldu biliyormusun arkadaş grupları kendi aralarında konuştu anlaştı ve uyguladı.Benim gibi birkaç kişiyi tanıyanlarda ona uymak zorunda kaldı. Bakın ben yemek derdinde değildim ben gezmek benim gibi motorsiklet kullanmayı seven arkadaşlarla tanışma derdindeydim.O burgmanlı arkadaşla istasyonda tanıştım Göksun bey motorunun güzel olduğundan temizliğinden bahsettik adam plaka vidalarını bile paslanmazla değiştirmiş pas akmasın diye ama başına böyle bir şey geldi.Kazadır olabilir ama böyle göz göre göre kaza olmamalı oradaki görevli arkadaşlar uyarabilirdi ama hiç kimse uyarmadı her kez orada şov yapmaya çalıştı bence orası şov yeri değildi ve inanın ki yanımızda da arkadaşlar vardı tam Göksun bey motoru çekmeye gidiyordu, ya arada kalsaydı ya o motor orada olmasaydı denize uçsaydı kim sorumlu olacaktı.
Ben bunlara dikkat çekmeye çalıştım.
Zaten 3. yere gittiğimizde ben ayrıldım
Neyse daha öncede dediğim gibi öyle yada böyle yol yaptık güzeldi kırıcı olduysamda tekrar özür dilerim. Ben sadece özetle iletişim kopukluğunu anlatmaya çalıştım.
Herkeze iyi günler

Sevgili MT,
Baharın bu ilk toplu sürüşünde beraber olamayışımıza üzülüyorum şimdi, hele resimleri görünce daha çok. Havanın kapalı olması, 10 gündür geziye katılabilmek için yaptığım bütün ayarlamaları, ertelediğim bütün işleri boşa çıkartıverdi. Denizciderya bebişin böyle uzun soluklu bir gezide hastalanabilecek olması ihtimali yüzünden bizler katılamadık. Organizasyon için emeği geçen herkese MT yi bir araya getirdiği için içtenlikle bende teşekkür ederim. Hertürlü aksilikler olabilir, bizler gezilere şahane yemekler yiyelim, müthiş ortamlar görelim beklentisi ile katılmıyoruz. Dostları görmek, yeni arkadaşlar edinmek, bir hafta sonunun yollarda hep beraber kafa dağıtarak geçirmek çok daha önemli bence.

Daha önceki gezilerimizde de beni hep endişelendiren bir konuya çok dikkat edelim istiyorum: Grup sürüşü!!! Bir araya gelince hepimiz heyecanlanıp seviniyoruz ama bunun tadını çıkarabilmek için sürüşe çok dikkat etmemiz gerekiyor. Oluşabilecek bir kaza yaptığımız güzel şeylerin hepsini birden yok eder. Şu Grup Sürüşü işini temelli çözmenin bir yolunu bulalım, belkide sürekli vurgu yapmak işe yarar.

Fotolara teşekkürler, emeği geçenlere, katılanlara MT ye teşekkürler. Bir sonraki gezide umarım bizlerde oluruz:cat::rendeer:

Arkadaş ben isterdimki organızasyonu düzenleyen arkadaşlar çıksın en başta istasyonda yolu gidilecek yeri anlatsın kendini tanıtsın ama olmadı ne oldu biliyormusun arkadaş grupları kendi aralarında konuştu anlaştı ve uyguladı.Benim gibi birkaç kişiyi tanıyanlarda ona uymak zorunda kaldı. Bakın ben yemek derdinde değildim ben gezmek benim gibi motorsiklet kullanmayı seven arkadaşlarla tanışma derdindeydim.O burgmanlı arkadaşla istasyonda tanıştım Göksun bey motorunun güzel olduğundan temizliğinden bahsettik adam plaka vidalarını bile paslanmazla değiştirmiş pas akmasın diye ama başına böyle bir şey geldi.Kazadır olabilir ama böyle göz göre göre kaza olmamalı oradaki görevli arkadaşlar uyarabilirdi ama hiç kimse uyarmadı her kez orada şov yapmaya çalıştı bence orası şov yeri değildi ve inanın ki yanımızda da arkadaşlar vardı tam Göksun bey motoru çekmeye gidiyordu, ya arada kalsaydı ya o motor orada olmasaydı denize uçsaydı kim sorumlu olacaktı.
Neyse daha öncede dediğim gibi öyle yada böyle yol yaptık güzeldi kırıcı olduysamda tekrar özür dilerim. Ben sadece özetle iletişim kopukluğunu anlatmaya çalıştım.
Herkeze iyi günler

yap bir köfteci osman organizasyonuda gelelim silivriye:)

gurup gezilerinde mutlaka olumsuzluklar yaşanır, bir birinden farklı yaş gurupları ve birbirinden farklı motosikletler bence daha anlayışla yaklaşmak lazım.:rendeer:

Herkeze iyi günler

sana zaten kırılmıyoruz abicim bizim derdimiz beğenip beğenmemek değil üslüp önemli bu pazar mangala gel ben özel ilgilenicem seninle sucuğunda benden...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar