MT de Dostluk....

Baslaması zor...

Anlatmak, kelimelere dokmek, zihinden, kalbinden gecenleri karsındaki insana aynı seyleri dusundurecek kadar çakma latin harfleri ile anlaşmak zor..

Ama ben yinede deneyeyim...

Dostluk,

Sadece bizim gezmelerde, toplanmalarda sadece bir araya gelip yaptıgımız geyiğin adı olmasa gerek.. !

Dostluk baska birşey arkadaslar. Sizin benden daha iyi bildiginiz gibi cok baska birşey..

Bir arkadasınızın sıkıntısını gidermeyi dusundunuz mu hiç ?

Birisinin canı sıkıldıgında, egilip kulagına, Senin neyin var paylasmak istermisin diye sordunuzmu..

Konu ne farkeder sıkılan can bir dostumuz dedigimiz insanın olduktan sonra..

El atalım, en yakınımızdaki insandan baslayalım, Karsımızdaki insanı sadece geyik yapıp iki dk daha fazla gulmek icin kullanmak yerine degil, gonlumuzde olması gereken yerde dosdogru bir yaren bulmak icin yoldas, hayat boyu surecek bir arkadas edinin..

O Karsınızdaki bir insanın, o sıkıntılı anından sizin mudahaleniz sonrası kucuk bir mutlulugu cennetlere degisilirmi acaba ?

Bunu Allah bilir..

Siz yinede Allah rızası icin yapın..

Ne kaybederizki ?

Belki 3 5 kurus fazla..
Nerde kaybetmediniz ki bu kadar seyler ?

Ya hayatınız boyunca sizin her an yanınızda olmayı can-ı gonulden isteyebileceginiz bir dostunuz olursa ?

Bunun bedeli olmadıgını biliyormusunuz ?

Hadi aslında olması gerektigi gibi olan bir dost, arkadas, yaren bir gonul adamı edinin kendinize teker teker..

Yum cevrenizdeki insanlara karsı yapamasanızda basta, kendi aramızda baslayabiliriz buna..

Bu aksam bir milad olsun..

Sadece sitede kalmayan arkadaslıklarımız bir ömür boyu sürmesi icin gerektigi gibi her anlamda yanında yanıbasında olun arkadaslarınızın..

Gerisi zaten gelir..

Hayat cok kısa arkadaslar, Kalan 3 5 gununuzude bari kaliteli dosdogru bir cevreniz olması icin cabalayın..

tabiki gerçek bir dost edinmek gibi mutluluk verici birşey yok gerçek dost yokluğunda belli oluyo

nasılsın cerrahi abicim iyisin ya bayadır görüşemiyoruz :p
aslında yüzyüze görüşmesekte hiç, severim seni çok. bunu bu ortamda yazdıklarıdanda belli ediyosun allah sana bu hayatında gani gani mutluluk nasip etsin seni ailenden aileni senden ayırmasın:rendeer:

ellerine sağlık erhan abi
sen benim için her an yanımda olmasını istediğim dostumsun
Allah herkese senin gibi bi dost versin

Affınıza sığınarak söylüyorum Dostluğu ben çok iyi bilirim. Benim bundan 8 sene öncesine kadar hem mobilya imalat hemde showrom dükkanım vardı . etrafımda çok arkadaşlarım vardı. bir üçkağıtçı beni dolandırdı .dükkan falan kalmadı elimde artı dostta kalmadı. şimdi dostlarımı bana dost olacak kişileri özenle seçiyorum:cat:
Güzel yazı Erhan hocam :rendeer:

yüregine saglık dostum :wiinkk: :rendeer:

sanalla başlayıp gerçekten dost olabilen bizler senin yüreginden geçenleri paylaşıyoruz canımcım... farkındaysan çogul konuşuyorum çünkü tüm dostlarımın benimle aynı dşüncede oldugundan kendim kadar eminim :rendeer:

Bu güzel ve anlamlı yazın için teşekkürler abi.Bizlere düşen görev, okuduğumuzu eyleme dönüştürmek.:cat:

Mersin İl Temsilcisi
çakma(!) latin harfleriyle perçimlemişsin yüreğini buraya üstad... klavyene sağlık :)

GKN

güzel insanların yüreği ellerinede yansırmış..:rendeer:

çok güzel düşünceler erhan abi
yüreğine saglık
kendi adıma konusayım; sanırım bu dediklerini elimden geldigince yapıyorum
dostlugun degerini bilenlerdenim bende
yüreğinizdeki insanlıgı dostlugu unutmamanız dileğiyle :rendeer:

'Konuşmaya değer olanlarla konuşmazsan, insanları yitirirsin.

'Konuşmaya değer olmayanlarla konuşursan, sözcükleri yitirirsin.

Bilenler, insanları da sözcükleride yitirmezler.

Hani dostlar vardır, bunaldığınızda, yanınızda hissettiğiniz ve kimi zamanda bulduğunuz.

Hani dostlar vardır, kaderinizi, kederinizi bilen.

Hani dostlar vardır, üzemezsiniz, kızamazsınız, kıyamazsınız.

Hani dostlar vardır, fikre ihtiyaç duyduğunuzda, sizi sizden daha fazla düşünüp akıl verir.

Hani dostlar vardır, beraber olduğunuzda kederiniz bitiverir.

Hani dostlar vardır, '' İyi ki var '' dediğiniz.İyi ki varsın MT Dostları....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cümlelerinin anlamındaki güzellikten belli yüreği güzel arkadaşım eline sağlık

çünkü biz dostuz

Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara....
İki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim...
Bir gün ağlayacak gibi olursanda ara beni ....
Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim....
Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme....
Sni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim.....
Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsanda ara beni.....
Senle birlkte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim...

Bir gün herhengi bir konuda kararsız kalırsan ara beni.....
Seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim.....
Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsende ara beni....
Ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim....
Bir gün beni üzdüğünü düşünürsende çekinme,yine ara....
Göreceksin sana kıyamam,kızamam,üzemem seni.....
Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan ....
Söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana ....
Çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin......

Ben sanal ortamda asla aklımdan gecmezdı abim diyecegim , ablam diyecegim die birisine ama Taki sizlerle tanışana kadar Beni tanıyan tanıyor çok şükür kimsenin malında kimsenin bir şeyinde gözüm yok... Allahamı 1000lerce teşekkür ediyorumki burda beni bu kadar iyi insanlarla tanıştırdığı için... Benim burda hem abilerim var hem ablalarım onlarda kendilerini biliyorlar... İnşallah size karşı hiç bir zmn mahçup olmam hepinizi seviyorum...

Bu arada sitede baya bi yabancı kaldım :mrgreen: Artık çok yeni yüz görüyorum... Hepiniz bu aileye hoş geldiniz...

Çoğumuz birbirimizi hiç tanımıyoruz. Ve hiç görmedik ve azımız hariç hiç de görmeyeceğiz. Değişik yaşlarda, fikirlerde ve konumlardayız.
Lakin bir tek şey motor bizi öylesini bir araya getiriyor ki, şahsım adına sizler gibi hergün bir çok kez siteye girdiğim zaman, tıpkı bir dostumdan da öte bir kardeş gibi derdim, sevinç ve üzüntülerim gibi her türlü duygularımla birlikte düşüncelerimi de paylaşacak kocaman bir can ordusuyla birlikte oluyorum MT'e.
Daha ne söylemek lazımsa siz söyleyin.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar