Porsuck, eline sağlık güzel işler yapmışsın :cat:
Ön çanta pek zarif, elcikler de öyle...
Diğer kısımlar da güzel olmuş.
Ben aslında bu başlığı açarken bu tür paylaşımlar yapılmasını ön görmüştüm.
Tabii bu arada kendim de neler yaptığımı eklememiştim bir türlü.
Hyosung GV 650 yeni bir model. Böyle olunca Custom motorlar için aksesuar üreten firmaların henüz hiç biri bu motor için özel bir parça üretmedi.
Yapmak istediğiniz bir çok değişikliği kendiniz özel olarak yaptırmanız gerekiyor. Tabii Hyosung'un kendi listesinde bulunan sisi bar, koruma demiri, rüzgarlık hariç.
Bunun yanısıra bazı üreticilerin üniversal ürünleri de kullanılabilir. ( Mesela aynalar )
Benim yaptığım işler, öncelikle tüm orjinal parçaları taktırıp sonrasında ise gerekli eklemeleri ve düzeltmeleri yapmak ile sınırlı....
Ek olarak yaptığım işler : Aynaların değişimi (Highway Hawk), Çatalların üzerine krom kapaklar (C&C Motor), Depo altı tamamen siyah kauçuk ile kaplanması (C&C Motor), krom plakalık (C&C Motor), sis farları montajı (C&C Motor), depo altına havalı korna takılması ve mevcut kornanın sol tarafta bulunan kapağın içine yerleşimi. (C&C Motor) Tabii ki bunlar için bir de anahtar bağlantısı yapıldı ki, duruma göre istediğim kornayı tercih edeyim.
Ayrıca sağda solda plastikten yapılmış bir kaç ufak parça da kromdan yapılarak, değişti...
Kapak ve depo altı kauçuk

Plaka

Ayna

Sis farları
Bunlardan başka ufak tefek işler de var. Yeni resimleri de çekip en yakın zamanda koyacağım buraya.