MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

ben pek arka çantayı sevmem ne bileyim zevk meselesi işte
bunlarda benim lordskeldanın RR

buda benim kızım baktım konu 2. sayfaya düşmüş hem konu güncellensin istedim

s4020269ss3.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar slm onca aletin arasında yer açılırmı bilemem fakat ilk makinam olarak bir çine sahibim ve paylaşmak istedim(ne caseret diimii?)

henuz oyle afilli foto cekemedik ama bunlar var. beni de yazın listeye.

Masai Grand Eagle 250cc

my.php

my.php

şu an sissy bar ve arka koltuk takılı ama olsun. yine aynı karizmadayız ;)

olmadı sanırsam
ta2qz0.jpg

ta4tk4.jpg

Son düzenleme:
Altın kaplama da olsalar; hayatınızda duygu yoksa, aşk yoksa, sevgi yoksa tüm motosikletler teneke yığınıdır. Yaşasın insani duygular :)

gerçek bir MC asla böyle konuşmaz.. MC nin en yakın dostu motorudur..bir motorsiklet e teneke yığını sıfatı hiç yakışmıyor, hal ne olursa olsun..polimik yapmak diil niyetim ama bir mc olarak motora söylediğin sıfat rahatsız etti sadece..

Son düzenleme:
hani cruiser kullanıcıları.4.sayfaya düşmüşüz olmuyor ama böyle.cilalayıp cilalayıp oturuyoruz.topic ölmüş

Merhaba arkadaşlar...bende Suzuki Marauder 250 var...
şöle bişiler düşünüyorum size de sorayım...aslında ankara mtye koymuştum ama buraya koymak daha mantıklı imiş diye geldi sonra aklıma...
bu bir arka koltuk, fren lambası sinyal iptal, çamurluk uzatılıp fren lambası ve sinyal eklemek, ve eksoz değişimi...

custom2501zc6.jpg

ya da sadece eksoz değiştirmek...biliyosunuz ki suzuki marauder 250 lerde tek eksoz var...

custom2502fw1.jpg

ne dersiniz...gerçekten yaptırmayı düşünüyorum...ilk resimi...

Bence koltuk çıkarmak çamurluk uzatmak hoş deil ama şekil ve ses açısından gösterişli bir egsoz süper olur..Çifl olması makbuldur ama sen bilirsin orasını.Bence koltuk işi olmamış...

cruiser kullananlar bir araya gelip bilgi paylaşmada zorluklar yaşıyor herhalde ama yine olsun

heyyy ben de varım aranızda 98 suzuki vz 800 ümle

bu arada bir kaç bilgi vermek iserimm... heavy metal müzik tarzını herkez biliyordur.. heavy metal adı ilk steppenwolf un born to be wild şarkısında geçer ve burda heavy metal thunder denmiştir ki bu (ağır metal gökgürültüsü) motorsikletler için kullanılmıştr.. yani arkadaşlar altınızda olan canavarlar bir müzik tarzının isim babasıdır.. bence başka hiçbir motorsiklet çeşidi bunlar kadar kişilik ve karakter sahibi değildir.. .. ve şunu da unutmayın yanından geçtiğiniz her uzunsaçlı erkeğin gönlünde bi tane bunlardan yatar onlara iyi davranın dokunmak filan isterlerse terslemeyin çünkü eskiden onlardan biriydimm :) ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 saattir okuyorum ben bi Cruiser aşıgıyım ama bende scooter var olsaydı resimlerini koymak isterdim:salut: en kısa zamanda aranızda olucam regal raptor alıcam 250cc bide regal 250e ile 250e-9b arasındaki fark ne abi ya aldivenlerimi Cruiser italyan kaskımı hatta harley montumu bile aldım motor piyasada yok bi alim gece gündüz parlatıcam rüyalarıma giriyo bütün Cruiserciler kardeşimdir bundan sonra :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar ist.dan shadovcular haberleşelim herkese selam

yaw bende de scooter var gercı scooterı da yenı aldık ya neyse..ya ben bı dragstar alıyım dıyorum ..onumuzde ki dönem okula gıderken dragstarımla gıdıyım diyorum .en cok 2 motor uzerınde arastırma yapıyorum dragstar 650 ve suzukı vl 800 volusa mı nedır.belkı yanlıs yazmısımdır.yaz sonunda ımkanlarıma gore bısı almak ıstıyorum.havası ayrı şu makınaların..keske ızmırde olsa bırınız arkasına alsa benı :queen:

teknoloji özürlüsü olduğumdan resim koyamadım ama bende hyosung gv 250 kullanıyorum.resimler en kısa zamanda yüklenecek.sevgilerle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar