programda mangal varsa bende gelirim![]()
yakarrız ondan kolay ne var
beyler şimdiden 5 olduk gv topikindende en az 5 gelir olduk 10 yokmu başka arkadaşlar hadi artık canlanalım arkadaşlar toplanalım tanışalım gezelim ...
![]()
şu topic açılsın bakalım hayırlısıyla neredeyse 5 aydır binmiyorum sıkıntıdan patladım gezi bu taraflara olursa sizin içinde mükemmel olur hem kartepeyi görme şansınız olur hemde virajların tadını çıkarırsınız race ve ss lerle takılmaktan bezdim ne zamandır toplu cruizer grubu ile gezi yapma hayalim vardı valla çok manyak oluroh oh ne güzel olmuş burası.. havaların düzelmesiyle tadından yenmeyecek planların kokuları geliyor burnuma... tamam abi mangalada kolay demişsiniz bende varım o zaman tabikide.. yer konusunda bu civarda heryer olur.. maşukiye çok güzel bir yer kartepeyi bilmiyorum.. deniz kenarıda olabilir..
şu topic açılsın bakalım hayırlısıyla neredeyse 5 aydır binmiyorum sıkıntıdan patladım gezi bu taraflara olursa sizin içinde mükemmel olur hem kartepeyi görme şansınız olur hemde virajların tadını çıkarırsınız race ve ss lerle takılmaktan bezdim ne zamandır toplu cruizer grubu ile gezi yapma hayalim vardı valla çok manyak olurbak şimdi gaza geldimm
:mrgreen:
cousinecruis ; buna benzer bir topic daha vardı.. ondada grupça sollama, giderken ne şekilde gidileceğini gösteren bir topicti o da..