MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler şimdiden 5 olduk gv topikindende en az 5 gelir olduk 10 yokmu başka arkadaşlar hadi artık canlanalım arkadaşlar toplanalım tanışalım gezelim ...
:)

beyler şimdiden 5 olduk gv topikindende en az 5 gelir olduk 10 yokmu başka arkadaşlar hadi artık canlanalım arkadaşlar toplanalım tanışalım gezelim ...
:)

aç bir topiç sana 5 tane daha bulayım

gelebilecek olanları söyleyeyim

tolga
-old- mustafa abi
berna
büşra
ben
nahzuvay - yavuzhan
kemal çolak

Son düzenleme:
güncelllllllllll ! topic açılıcaksa tarih nisan aylarında olsun lütfen havalar belki daha sıcak olur :p

o zmana açıyorum topic orda bekliyorum sizleri
başlıkda istanbul cruiser buluşması olsun :)

yt_servan oraya o zaman bekliyorum

koraycım sen mangal iste ben sana yapmazmıyım abi :)

Son düzenleme:
isterseniz bu taraflara doğru gelebilirsiniz arkadaşlar geleneksel yuvacık gezisinden önce ısınma turu olmuş olur sizin için :D maşukiye yada kartepe turu ne dersiniz:wiinkk:

aslında işte fikirler çok önemli birçok kişi fikir söyleyebilir. topici açıcam da daha açamadım akşama doğru açacağım. orda herkez fikrini söylerse süper olur hem tek başlıkta buluşuruz...

oh oh ne güzel olmuş burası.. havaların düzelmesiyle tadından yenmeyecek planların kokuları geliyor burnuma... tamam abi mangalada kolay demişsiniz bende varım o zaman tabikide.. yer konusunda bu civarda heryer olur.. maşukiye çok güzel bir yer kartepeyi bilmiyorum.. deniz kenarıda olabilir..

oh oh ne güzel olmuş burası.. havaların düzelmesiyle tadından yenmeyecek planların kokuları geliyor burnuma... tamam abi mangalada kolay demişsiniz bende varım o zaman tabikide.. yer konusunda bu civarda heryer olur.. maşukiye çok güzel bir yer kartepeyi bilmiyorum.. deniz kenarıda olabilir..
şu topic açılsın bakalım hayırlısıyla neredeyse 5 aydır binmiyorum sıkıntıdan patladım gezi bu taraflara olursa sizin içinde mükemmel olur hem kartepeyi görme şansınız olur hemde virajların tadını çıkarırsınız race ve ss lerle takılmaktan bezdim ne zamandır toplu cruizer grubu ile gezi yapma hayalim vardı valla çok manyak olur:)bak şimdi gaza geldimm:p:mrgreen:

Evet arkadaşlar toplu sürüşün zevki bir başka oluyor. Şöyle cruiser grup sürüşü hiç yapmadım ama hayali bile süper inanın.

megadeth açıcam 1-2 saate kadar topici burdan haber vereceğim nereye açtığımı ordan dewam ederiz. valla toplu sürüş ve viraj inanılmaz bir kombiansyon :)

şu topic açılsın bakalım hayırlısıyla neredeyse 5 aydır binmiyorum sıkıntıdan patladım gezi bu taraflara olursa sizin içinde mükemmel olur hem kartepeyi görme şansınız olur hemde virajların tadını çıkarırsınız race ve ss lerle takılmaktan bezdim ne zamandır toplu cruizer grubu ile gezi yapma hayalim vardı valla çok manyak olur:)bak şimdi gaza geldimm:p:mrgreen:

avatar süper :) dün izmitten bir arkadaşım geldi ilk defa onunla arka arkaya sürüş yaptık kısacık.. ama toplu sürüş tam bana göre sanırım.. tek başınada zevkli ama beraber çok çok daha keyifli... yer farketmez neresi derseniz hava iyi olsunda... :)

cousinecruis ; buna benzer bir topic daha vardı.. ondada grupça sollama, giderken ne şekilde gidileceğini gösteren bir topicti o da..

arkadaşlar topic 'cruiser istanbul buluşması' başlığı altında 'duyurular bölümüne açılmıştır.
Buna katılmak isteyen arkadaşlar ordan da mesajlaşmaya dewam ederse daha iyi olur.
herkeze duyrulur
yanlız başlık adminde onaylanmayı bekliyor sanırım :)

arkadaşlar topic açılmış cruisercıların buluşma 'duyurular bölümünde. katılmak istreyen fikirleri olanları bekliyorum.
hadi arkadaşlar hep birlikte güzel bir gezi yapalım

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/57284-[mt-istanbul]-cruiser-istanbul-bulusmasi.html

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar