Selam arkadaşlar. Bende bisiklete başlamak istiyorum ama cahilim bu konuda bir bilene danışayım dedim. Günde 4-5 km yol yapmayı planlıyorum, pedalı çevirirken bisikletle boğuşmak istemiyorum aksın gitsin, hız derdinde değilim yormasın yeter, dağa bayıra çıkmak gibi düşüncem yok asfalt birde malum bozuk şehiriçi yolları kış gelmesine rağmen Adananın kışı malum yazın bisiklet işkence olur ama kışın tadından yenmez. Decathlonda B-twin gördüm 650 liraya şık, güzel tasarımı vardı sürdüm mağazada biraz ağır geldi ya da benim hamlığımdan. Bu modeli seçmelimiyim, ikinci el mi almalıyım ya da sizin tavsiye edeceğiniz 600 lira bandında model var mı
Ben aktif olduğum zamanlarda o fiyata kron'un ömürlük kadrosu olan bir bisikleti vardı, motosiklette ybr, cbf gibi onu önerirdik. Fakat şimdi ne var bilmiyorum. Ama düz yolda kullanacaksan beyaz eşyacı dökme demir bisikletler olmadıkça hepsi iş görür. Mesele senin hangisini sevdiğin. Bisiklette belli bir seviyenin üstü 4-5km de fark yaratmaz (eğer zorlu yokuşlar tırmanılmayacaksa). Yani o farkı uzun yolda anlarsın. Mesela benim emektar 70 lerden kalma cro-moly yol bisikletinden sonra scott s30 kadroya totalde herşey dahil 9,20 kilo bir bisiklet topladım (tiagra vs) kısa sürüşlerde çok bi fark hissetmedim. Fakat ilk fırsatta çıktığım uzun yolda(İzmir'de yokuşta boldur) eski bisikletimle 40 km yol yapınca eşşek taşımış gibi hissederken, yenisinde 80 km de bile o kadar yorulmadığımı söyleyebilirim(tempo yapıyorduk).
Yani paran varsa tabiki her zaman daha iyisi fark yaratır fakat, 4-5km yol için bütçeyi zorlamadan hoşuna giden herhangi bir bisiklet her türlü iş görür (bisim bisikletleriyle ayda en az bir kere min. 15km yapıyoruz arkadaşlarla)
Akma olayı dersek tamamen jant göbekleri, lastik sürtünmesi(lastik türü,kalitesi, basıncı, jant akordu vb.) ve fren kaliperlerin kadroya doğru montajı, yani pabuçların tekerleğe değmemesi ile alakalı. Almak istediğin bisikleti ters çevirip lastiği çevirip bıraktığında durmasını beklerken sıkılıp neyse diyorsan kusursuzdur. (göbek kalitesiz ise değiştirilebilir.)
Benim emektarı zaman ve para bulursam tekrar adam edeceğim bisiklet kiralamak zoruma gidiyor. Ama çok işi var; kadro zımpara ve boya, yeni aynakol set, ruble zincir takımı, fren vites kabloları yenilenecek, sele borusu ve sele, bir çift jant ya da tamamen akordsuz jantlarını uygun fiyata halletmeye üşenmeyecek usta (seda para bile konuşmadan yapmam dedi) ve tabi ki bir çift iç ve dış lastik.
Arkadaşlar retro bisikleti olanlar fotoğraf paylaşında beni gaza getirin. Çok üşeniyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
Bu arada Bisim dediğim bisikletler bundan;