çekmişin mersedesi emre
çekmişin mersedesi emrehayırlı olsun. btwin rockrıder modelleride güzeldi. ben fat bikelara sardım gerçi ama çok pahalılar
Sağolasın senin yazacağını biliyordumDedim ki hemen atlama öyle ortaya karışık bir bisiklet al tarzını belirle. Cylo-cross modellerinden yürüyeceğim mtb bana göre değilmiş... Adana'da Mosso Fat Bike var 1.150 TL düşünürsen bı bak sahibindene
herkes okur ben yazarımnasıl vites geçişleri iyi mi ? frenler hidrolik mi ? mtb (açılımı mountain bike-bilmeyenler için) asfalt yolda kullanımı zor ve yorucu bi tür. en iyisi tur bisikleti. yol-yarış bisikletleride lastiğin inceliğinden yollarımızda kullanışsız ama düz yolda keyfi muhteşem. mosso var salcano snow var, varda var. gönül scott'un fat bike'ından yana :cherry:
Madde 66 Bisiklet, motorlu bisiklet ve motosiklet sürücülerine aşağıdaki kurallar uygulanır.
a) Ayrı bisiklet yolu varsa, bisiklet ve motorlu bisikletlerin taşıt yolunda, sürülmesi yasaktır
9) İKİNCİ BÖLÜM
Tanımlar :
Madde 3 Bu Kanunda kullanılan terimlerin tanımları aşağıda gösterilmiştir
Bisiklet : (Değişik: 12/7/2013-6495/13 md.) Üzerinde bulunan insanın adale gücü ile pedal veya el ile tekerleği
döndürülmek suretiyle hareket eden motorsuz taşıtlardır. Azami sürekli anma gücü 0,25 KWı geçmeyen, hızlandıkça gücü
düşen ve hızı en fazla 25 km/saate ulaştıktan sonra veya pedal çevrilmeye ara verildikten hemen sonra gücü tamamen kesilen elektrikli bisikletler de bu sınıfa girer.
(Değişik: 12/7/2013-6495/13 md.) Motorlu bisiklet (Moped): Azami hızı saatte 45 kilometreyi, içten yanmalı
motorlu ise silindir hacmi 50 santimetreküpü, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kilovatı geçmeyen iki veya üç tekerlekli taşıtlar ile aynı özelliklere sahip net ağırlığı 350 kilogramı aşmayan dört tekerlekli motorlu taşıtlardır.Elektrik ile çalışanların net ağırlıklarının hesaplanmasında batarya ağırlıkları dikkate alınmaz

Arkadaş taşındı; nakliyeci bi tık küçük kamyonla gelmiş; bisiklet bize kaldı![]()
21 vites, Krun marka NX 150...
Patlak arka tekerini en yakın bisiklet tamircisinde yaptırdım: 10 lira
Ertesi gün aksesuarcılardan bir çift elcik aldım: 10 lira
Ön arka plastik çamurluk 7,50 TL x2 = 15 lira
Fren ayarı yaptırttım : 10 lira .
Arada biniyorum. Ne zamandır spor yapmamışım![]()
Küçükken ne binerdim be![]()
Yalnız, baya bir paslanmışız, bisiklette... Küçükken, BMX'le dağ, tepe, kaldırım, yol mol giden ben, karşıdan karşıya geçerken bisikleti elde itelerken buldum kendimiPatlatcaz park halindeki araçlara maraçlara
![]()
Hızını aldıktan sonrası kolay![]()
Bir de ayna yok.. Motosikletten alışkanlık, ayna arıyorum yok...
Şehirde bisiklet kullanımı için tavsiyem: Arayollardan gidin. Anayollar bisikletler için değil pek.
Tavsiye ederim. Baldırlar açılıyor... İyi gelir...